Pædagog til F-ACT team Distriktspsykiatrien i Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Skal du med på holdet i en vagtfri stilling?

Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglighed vigtig for dig? Brænder du for implementering og udvikling – så er her en unik mulighed.

En af vores pædagoger har valgt at søge nye udfordringer, så er du pædagog med interesse i komplekse patientforløb hører vi gerne fra dig. Når vi har fået dig i hus, vil det samlede team bestå af 3 sygeplejersker, 1 læge, 1 peermedarbejder, 1 sekretær samt 1 socialrådgiver.

F-ACT teamet er geografisk placeret i Ringsted, og forankret i Distriktspsykiatrien Syd. Teamet er et ambulant behandlingstilbud, som modtager borgere over 18 år fra Sorø og Ringsted kommune til udredning og behandling. Teamet er et ud af i alt fire F-ACT teams i Distriktspsykiatrien Syd.

F-ACT er fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljø.

F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres sygdomsforløb.

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.

Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team). Hvem fra teamet, der bedst kan hjælpe i den aktuelle situation, vurderes løbende. I perioder kan der være flere, der samarbejder om behandlingen. Målet er, at alle patienter får den rette behandling og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for det.

Hvad giver vi og F-ACT dig

Der er løbende undervisning og sparring teamene imellem, og med stabsmedarbejdere, som har udviklet og arbejdet med FACT de senere år. Du får sammen med resten af teamet en rolle i implementering og udviklingen af behandlingstilbuddet her hos os. Du er medansvarlig for tilrettelæggelse af patientforløb, og du skal varetage selvstændige individuelle patientsamtaler i hjemmet eller ambulatoriet. Vi arbejder med en recovery orienteret tilgang til patienterne og vi vægter arbejdsmiljø og trivsel højt. Stillingen er vagtfri.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal have forståelse for målgruppens kompleksitet og være god til at møde patienterne, der hvor de er og have blik for deres ønsker og behov.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en del af og bidrage til teamet. Du har lyst til og gerne erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Du skal kunne planlægge egen arbejdstid og prioritere dagens opgaver.

Vi søger medarbejder

  • Med bred psykiatrisk erfaring af minimum 2 års varighed
  • Gerne med erfaring fra arbejde i F-ACT team, eller anden ambulant psykiatri
  • Gerne med uddannelse, og/eller erfaring med at arbejde recovery orienteret
  • Som selvstændigt kan planlægge og strukturere sit arbejde
  • Som besidder gode samarbejdsevner, og er motiveret for aktivt at udvikle behandlingen og afsnittets læringsmiljø
  • Som forstår betydningen af aktivt at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen
  • Som forholder sig reflekterende til egen og kollegaers praksis
  • Med forståelse for vigtigheden af dokumentation, og gerne erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen
  • Med kørekort til bil

Vi tilbyder en arbejdsplads

  • Med en dynamisk og engageret personalegruppe
  • Hvor supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Med gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag
  • Med plads til forskelligheder og hvor der er ”højt til loftet”
  • Med en recovery orienteret tilgang
  • Med tilfredse patienter

Du står ikke alene
Psykiatrien har netop søsat et nyt koncept for onboarding af nye medarbejdere. Du er ventet og bliver budt velkommen med et introduktionsforløb, som inkluderer kurser, mentorforløb og løbende dialog med din leder og mentor. Onboarding skal sikre en god og tryg introduktion til jobbet, kollegerne og til psykiatrien som arbejdsplads.

Lyder dette som noget for dig:
Så send os en motiveret ansøgning. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Hanne Bjerre eller ledende specialpsykolog Lise Mandrup.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomster. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter (§22) straffeattest ved alle ny ansættelser samt reference.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge på hverdage i dag tid. Vi vil gerne kunne byde dig velkommen pr. 1/11-23 eller før. Samtaler afholdes 15/9-23 i vores ambulatorie i Sorø.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ringsted
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Kan du undre og forundre dig over naturens mysterier, hoppe i en vandpyt, så det plasker højt, trives du med at lege ude både på varme sommerdage og kolde vinterdage, kan du spille på et instrume..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Hvalsø

    Pædagog med interesse for børn og unge med autisme søges På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab udvikler vi vores komp..
    • Pædagog
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Grundet stigende elevantal og oprettelse af ny klasse, søger vi pr.5.aug. 2024 en uddannet pædagog på fuld tid, som vil være en del af inklusionscenterholdet på Hvidebækskolen. Er d..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Dianalund

    Pr. 1. august 2024 mangler vi en pædagog på Børneskolen. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer pr. uge. Kan du sige ja til flere af nedenstående udsagn, er det måske lige dig, vi står o..
    • Pædagog
    • Dianalund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
9. april 2024 1