Pædagog søges til døgninstitution for børn og unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Vi søger en pædagog til vores døgninstitution i Risskov til arbejdet med vores børn og unge. Det drejer sig om en fast stilling på 37 timer.

Mind-Move er en privat organisation, som tilbyder ydelser inden for servicelovens bestemmelser til landets kommuner. Vi har 5 forskellige afdelinger, som består af døgninstitutioner og en selvstændig behandlingsenhed.

Huset vi søger en kollega til, er et hus med 8 børn og unge i alderen 10-18 år, med forskellige etniske baggrunde og problemstillinger. De unge har bl.a. været udsat for social kontrol, omsorgssvigt, forældre med begrænsede forældrekompetence eller misbrug.

I det daglige arbejdes der udfra en løsningsfokuseret tilgang, med den enkeltes handleplan ud fra en ramme om et varmt og hjemligt miljø, hvor vi møder den enkelte unge, sådan at vi kan ruste de unge mennesker til et liv med størst muligt ejerskab. Vi anvender pædagogisk idræt som metode, som du vil blive udannet i, i løbet af din ansættelse. Du skal kunne se dig selv i en position, hvor du i arbejdet med de unge både bruger hoved og krop til at skabe udvikling, tryghed, ro og betydningsfulde relationer.

Vi søger:
- En uddannet pædagog/socialpædagog
- En fleksibel og omstillingsparat medarbejder
- Gerne erfaring fra børne- og unge området
- Gode skriftlige kompetencer, da der dagligt skal journaliseres
- Kendskab til og gerne erfaring med Voksenansvarsloven

Vi tilbyder:
-
En 37 timers stilling med opstart efter aftale
- En spændende arbejdsplads med et godt kollegialt fællesskab
- En arbejdsplads, hvor faglighed, kompetenceudvikling og sparring er i højsæde
- En varierende arbejdsdag
- 2 dages oplæringsforløb

Arbejde dag, aften, døgn og hver anden weekend skal forventes – vi forsøger at inddrage ønsker til vagtplanen, så vidt det er os muligt.

Det gøres opmærksom på, at en ansættelse er betinget af børneattest og straffeattest, som indhentes ved ansættelse. Det er ligeledes en forudsætning, at du har kørekort til alm. bil.

Ansøgningsfristen er d. 21. september kl. 12.00, vi udvælger ansøgere d. 22. september og vi afholder samtaler d. 26. september og evt. d. 28. september.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send os din ansøgning, dit CV og dokumentation på uddannelse til: [email protected]

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte driftsdirektør Laila Jerming Graf, tlf. 4096 2220 eller koordinator Christina Abildskov, tlf. 2892 9562.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Risskov
  • Torsdag den 21. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Århus

    Join TC Electronic, the sonic journey's maestro since 1976. Here, passion intertwines with sound, forming the heartbeat of musical innovation. As the Transformational TC Electronic Voice Product Po..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    På Skæring Skole har vi mod til at have store drømme og gå efter dem. til at gå ad nye veje og snørklede stier til at afprøve og til at lære – af og med hinanden til at lykkes og være stolte til .
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Næshøjskolen søger flere lærere med linjefag i dansk, matematik og med specialpædagogiske kompetencer, 2 specialpædagoger med ansættelse i undervisningen samt 2 pædagoger med ansættel..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål?Foruden at undervise S-kandidater i dansk, vil dine opgaver også indebære at:
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. april 2024 1