Pædagoger, der engagerer sig i barnets verden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Er du optaget af, at børn skal have den allerbedste start her i livet? Og vil du, sammen med dygtige og engagerede kollegaer, være med til at skabe det gode børneliv, hvor nærvær i børnehøjde og en anerkendende tilgang er tilgangen? Så er det dig vi er på udkig efter i vores dejlige børnehus Espelunden.

Børnehuset Espelunden er en stor nybygget daginstitution, designet og indrettet til at skabe mange mindre læringsrum, og hvor der er mulighed for at sidde med mindre børnegrupper.

Vi har en helt fantastisk legeplads, hvor barnet har mulighed for at udfordre sig selv motorisk, være modig og med plads til en masse fordybelse. Institutionen er normeret til 72 vuggestuebørn og 120 børnehavebørn. Vi ligger i et grønt område, og har fantastiske udflugtsmuligheder.

I Espelunden afprøver vi i fællesskab nye idéer og tiltag af i vores pædagogiske praksis, og vi er derfor altid nysgerrige efter, hvad du har på hjertet.
Fagligt arbejder vi med tryghedscirklen og robusthedscirklen, og vi har flere gange om året projekter på tværs af stuer og børnegrupper.
Derudover har vi et tæt samarbejde med Rødovre Kommunes PPR, som vi sparrer med i vores pædagogiske praksis.

Rødovre Kommune er organiseret med ledelse tæt på, hvilket betyder at vi i Børnehuset Espelunden er ansat en leder, en souschef og to afdelingsledere med fast base i huset.
Vi har en visionær ledelse, der deltager aktivt i huset interne møder, og som med engagement deltager i de faglige dialoger, der spirer rundt omkring i huset. Ledelsen er meget tilgængelig, og nærværende i hverdagen.

Din profil
Pædagog, der har et positivt menneskesyn
Vi ved, ingen kan alt, men vi kigger efter dig som:
  • Har en høj pædagogisk faglighed, fordi at vores børn har brug for os i hverdagen, og vi ved, at vi er vigtige rollemodeller i barnets første 6 leveår, og hvilket ansvar der følger med
  • Har et børneperspektiv med fokus på kvalitet i hverdagspædagogik. og med fokus på at skabe et godt børneliv, hvor barndommen har værdi i sig selv.
  • Er anerkendende, og nærværende i børnehøjde
  • Er god til at skabe relationer til både børn, kollegaer, ledelse og forældre, fordi vi tror på, at vi kommer længst, når vi har et godt samarbejde
  • Er klar på at træde ind i et børnehus med energiske kollegaer, og aktive børn, og at du derfor både kan bevare og skabe roen

Når du starter hos os, får du tilsendt forskellige papirer, som introducerer dig til Børnehuset Espelunden, hvilket kan hjælpe dig til at lande sikkert og godt hos os. Du vil få dygtige, og hjælpsomme kollegaer, som du kan sparre med og som kan hjælpe dig i gang.

Derfor skal du vælge os
Vi kan ikke alt, men vi er særlig stolte af:
  • Et fagligt fællesskab og en personalegruppe, som værner om det gode og sunde arbejdsmiljø, hvor vi hilser på hinanden, er nysgerrige og ser smil, grin og humor som en naturlig del af arbejdsdagen.
  • At i Børnehuset Espelunden tager vi afsæt i Rødovre Kommunes arbejde med social kapital, og arbejder aktivt med det gode psykiske arbejdsmiljø.
  • At vi har fokus på at skabe et professionelt miljø med tillid, samarbejde og retfærdighed som fundament.
  • At vi har forskellige erfaringer og kompetencer, som vi kan udnytte positivt i hverdagen. Vi tror på, at ved at gøre vores bedste, ved at turde byde ind med nye idéer og initiativer, kan vi blive klogere og sammen udvikle og optimere praksis.

Vi søger pædagoger til vores børnehave og vuggestue 30-37 timer med start 1. februar eller snarest derefter.
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Du er meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi, og se vores nybyggede og dejlige børnehus.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte leder Michele Bay Olsen, souschef Louise Holm Jørgensen eller afdelingsleder Anita Toft på 36 37 88 00 for en rundvisning i huset.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 25.2.2024 Klik på knappen ”Søg stillingen” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødovre
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    På Bugtskolen har vi særligt fokus på trivsel og læring, og vi understøtter elevernes selvhhjulpenhed, så de på sigt kan begå og klare sig i deres kommende voksentilværelse. Vi arbejder åbent og nysgerrigt og ser alle børn og unge, som unikke med hver deres behov, ressurcer og kompetencer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
27. maj 2024 15
26. maj 2024 13
25. maj 2024 13
24. maj 2024 13
23. maj 2024 12
22. maj 2024 12
21. maj 2024 12
20. maj 2024 12
19. maj 2024 12
18. maj 2024 12
17. maj 2024 13
16. maj 2024 14
15. maj 2024 14
14. maj 2024 14
13. maj 2024 14
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 10
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7