Pædagoger der har ambitioner på børns vegne søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Synes du også at 0-6 årige børn er spændende at arbejde med, og har du visionerne om at skabe det bedste børneliv for børnene i Broparken? Så er det lige en kollega som dig vi søger til at understøtte børnenes udvikling i Børneinstitutionen Broparken.

Vi tilbyder en arbejdsplads i udvikling i et nyt, dynamisk ledelsesteam med mulighed for indflydelse på udviklingen af den pædagogiske retning.
Sammen med forældre og på tværs af huset skal du være med til at skabe en rød tråd gennem det enkelte barns hverdag, herunder visualisere dagens gang sammen med børnene.

Vi søger 2 pædagoger, en til vores vuggestue og en til vores børnehaveafdeling. Som fastansat i Broparken bliver du ansat i hele Broparken.

Stillingerne er på 35-37 timer om ugen.

Din profil
Vi søger dig, der er uddannet pædagog, og er professionel og faglig i dit arbejde som pædagog. Dig, der kan lide at være en del af et sundt og lærerigt miljø. Dig, der har kendskab til den styrkede læreplan og evalueringskultur. Dig, der også kan gå forrest, når det gælder, samt dig, der er aktiv og deltagende i børnenes leg.

Vi lægger vægt, at på du gennem tydelighed skaber tryghed og genkendelighed for børnene. Du kan arbejde reflekteret og målrettet med udgangspunkt i børneperspektivet i et samarbejde med dine kollegaer.

Vi forventer, at du kan omsætte din faglige viden til praksis. Du er god til at kommunikere med både forældre og kollegaer. At du er ansvarsbevidst, og kan tage ansvar for at støtte børnene i at danne relationer, i at øge deres deltagelsesmuligheder via læringsmiljøer.

Vi er en stor organisation, så pædagoger med erfaring inden for specialpædagogik kan også søge en stilling hos os.

Vi forventer, at du er robust og reflekterende i forhold til din egen rolle og resten af husets praksis - du tør være nysgerrig på egen og dine kollegaers praksis.

Derfor skal du vælge os
Dagtilbuddet Broparken er et 0-6 års dagtilbud med 100 børnehavebørn og 70 vuggestue/mellemgruppebørn. Broparken er i øjeblikket opdelt i 3 afdelinger vuggestue, mellemgruppe og børnehave. Vi er beliggende i Rødovre. Broparken har fået ny leder i januar 2022. Institutionen er i en pædagogisk fagligudvikling. Vi afholder planlagte udviklingsmøder for pædagoger, afdelingsmøder og fællesmøder for alle.

Vi har 3 store, spændende legepladser og et stort indendørs fælles torv med mulighed for både fordybelse og bevægelse. Vi har et spændende nærmiljø med masser af naturområder og flere mulige kulturelle oplevelser som fx biblioteker, Heerup Museet og nærliggende plejehjem, som vi er begyndt at samarbejde med.

Broparken er i gang med en renovering, hvor mellemgruppe og børnehave er færdigrenoveret. Vores nye produktionskøkken står også færdigt og vi har nu madordning for alle børn. Vi har sammen udarbejdet pædagogiske principper for måltiderne, hvor fællesskab, sprog og selvhjulpenhed er nøgleord. Vores vuggestueafdeling samt nye faciliteter for personalet forventes færdige i foråret 2024.

Vi går op i et godt arbejdsfællesskab og har særligt fokus på social kapital. I 2024 har vi særligt fokus på adfærd og kultur for at videreudvikle det gode arbejdsmiljø for alle ansatte i institutionen Broparken.

I Broparken har vi afsat tid til faglig forberedelse for at skabe pædagogisk udvikling og kvalitet. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i udvikling, hvor der er mulighed for indflydelse. Her er fokus på uddannelse og faglig udvikling. Vi arbejder med samling, ugeplaner og opdeling af børn i mindre grupper.

Hos os har vi ambitioner om at gøre en forskel for alle børn. Med fokus på barnet og gruppen arbejder vi med målene i vores styrkede læreplan. Her ønsker vi fokus på, at pædagogikken og læringsmiljøerne udfolder sig hen over hele dagen. Vi tilbyder en arbejdsplads for den initiativrige pædagog, der kan lide at gå på arbejde og vægter et sundt arbejdsmiljø højt.

Vores fokuspunkter for 2024 er børnesyn og sprog. Derudover arbejder vi med leg og bevægelsesglæde for både børn og voksne – vi har deltaget i et længere forløb med legebesøg fra DGI.

Vi arbejder kontinuerligt med forældresamarbejde, overgange og social kapital. Vi er i gang med at opbygge og implementere refleksions- og evalueringskultur i huset. Vi arbejder pt. med 3 afdelinger på tværs af huset. Vores læringsmiljøer og ugeplaner udvikler vi på stuemøder. Leg og bevægelseskultur, sprog og selvhjulpenhed er en fast del af dagens rutiner.

Broparkens ledelse er tæt på dig, og er til rådighed for sparring i hverdagen, samt på stuemøder. Du vil som ny medarbejder i Broparken få en mentor i din opstart, dette vil ofte være en afdelingsleder.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte leder Mette Cetti Persson på tlf. 30768135 eller afd. leder Linda Stephensen på tlf 30768156 for et besøg eller en snak.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 1. marts. Klik på knappen ”Søg stillingen” for at sende din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Rødovre
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler. Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 14
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 10
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 13
22. april 2024 18
21. april 2024 18
20. april 2024 18
19. april 2024 19
18. april 2024 19
17. april 2024 17
16. april 2024 16
15. april 2024 17
14. april 2024 17
13. april 2024 17