Kompetenceudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Special Minds søger kompetenceudvikler til nyt beskæftigelsesprojekt

Du har autismeerfaring. Dialog og samarbejde med virksomheder er lige dig. Og så er du ildsjælen, der er dygtig til selvledelse, og som ser frem til at sætte kursen for et helt nyt beskæftigelsesprojekt i Ringkøbing-Skjern fra dag ét.

Vækker beskrivelsen genklang?

Så er det nu, du skal overveje at søge den 37-timers stilling som kompetenceudvikler i et helt nyt beskæftigelsesprojekt i Ringkøbing-Skjern med plads til 12 unge og voksne med autisme.

Stillingen og projektet, som i første omgang løber over to år, starter den 2. januar 2024 eller snarest derefter.

Det nye beskæftigelsesprojekt varetages af Special Minds Silkeborg, der skaber uddannelses- og jobrettede forløb for unge og voksne med autismeprofil. Vi har i Silkeborg STU-elever og en kompetenceafdeling med uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb samt en erhvervsafdeling, hvor vi ansætter medarbejdere med autismeprofil, som leverer ydelser til private og offentlige virksomheder. Vi er etableret som en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), og Special Minds har desuden afdelinger i Aarhus, Kolding og Aalborg.

Som vores kommende kompetenceudvikler er du med til at sætte kursen for det nye beskæftigelsesprojekt fra dag ét. Samtidig er det afgørende, at du køber ind på et projekt, hvor du arbejder individuelt med mennesker, hvis forudsætninger er vidt forskellige. Det betyder blandt andet, at du i praksis kommer til at arbejde med mennesker, som kommer med forskelligt afsæt.

  • Nogle formår ved opstart ikke at møde op til job eller uddannelse udenfor hjemmet
  • Andre er i stand til fremmøde, men er ikkeafklarede i forhold til branche og forudsætninger for praktik eller job/uddannelse
  • En gruppe er tættere på at være job- eller uddannelsesparate og er relativt afklarede i forhold til branche og forudsætninger for praktik eller job/uddannelse

Gennem en tillidsskabende relation hjælper du med at skabe motivation og afklaring, og du bidrager samtidig til, at der bliver sat ind med de rette støttefunktioner og handlingsstrategier. Du hjælper desuden med at skabe praktikåbninger til virksomheder, og du bistår i den sammenhæng virksomhederne med at etablere de rammer, som tilgodeser den enkelte borgers behov. Endelig har du løbende kontakt til Ringkøbing-Skjern Kommune, som du orienterer om status og udvikling i de enkelte forløb. Det er kort sagt et job, som stiller krav om selvledelse og fleksibilitet.

Din profil

Som det fremgår, er det afgørende, at du kommer med en baggrund, som gør, at du kan begå dig med flere forskellige typer opgaver – måske er du socialrådgiver, pædagog, underviser eller noget helt fjerde. Vi ser for os, at du:

  • har erfaring og viden om autismeområdet
  • er stærk i dokumentation
  • er god til relationsarbejde
  • er udadvendt og har lyst til at opsøge virksomheder og skabe åbninger for praktik

Sådan ser dit nye arbejdsliv ud

Sammen med en af vores nuværende kompetenceudviklere bliver du den drivende kraft i det nye beskæftigelsesprojekt, som får sin kommende lokation i Skjern. En lokation, som bliver dit udgangspunkt for at komme rundt til borgere og virksomheder i hele kommunen. Samtidig kommer du til at nyde godt af samværet og sparringen med de syv kompetencekolleger i vores Silkeborg-afdeling. Vi har en stor arbejdsglæde og et stærkt sammenhold.

Som kompetenceudvikler får du desuden:

  • mulighed for supervision og deltagelse i faglige aktiviteter
  • relevante kurser og deltagelse i personaledage i SUF-organisationen

Når vi ser din ansøgning, bliver vi glade, når den tydeligt fortæller

  • hvordan du ser dig selv udfylde de forskellige opgavetyper
  • hvordan du vil bringe din faglige og personlige baggrund i spil hos os
  • hvorfor du både personligt og fagligt er lige nøjagtig hende/ham, vi har brug for

Inden du søger

Du kan danne dig et indtryk af os på vores hjemmeside www.specialminds.dk

Om Special Minds

Vi er en del af nonprofit organisationen Den Sociale Udviklingsfond (SUF), der i dag har 30 afdelinger i hele Danmark. Læs mere på www.suf.dk

Sådan søger du:

Din ansøgning med CV og relevante bilag skal være os i hænde senest søndag den 17.12.2023 kl. 12.00. Vi afholder samtaler tirsdag den 19.12.2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive eller ringe til:

Sidsel Birk, afdelingsleder, Special Minds Silkeborg, [email protected], t. 5154 4937

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Silkeborg
  • Søndag den 17. december 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Herning

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program – Talents of Tomorrow: Kickstart din IT-karriere som studentermedhjælper hos itm8 – Digital Transformation I itm8 er vi på udkig efter unge talente..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Grundet tilgang af borgere, søger vi socialpædagoger til skærmet autismetilbud - SPEKTRUM HerningVi vokser og søger derfor en pædagogisk kollega med erfaring og viden fra autismeområdet.Vekslen..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    pr 1. juni eller 1. augustBørnehuset Himmelblå opnormerer og søger derfor 1 omsorgsfuld, sprudlende og fagligt kvalificeret pædagog. Stillingen er i vores børnehave, på stjernegruppen. Stjerner..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Brænder du for det specialiserede socialområde? Så har du nu chancen for at for at blive en del af vores team på Rosenholm afdeling Åbo! Vi søger en socialpædagog som vil være en del af en dejl..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3