Hjertevarm pædagog til stilling i Landsbyen Sølund - Boenhed 2

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Hjertevarm pædagog, pædagogisk assistent eller social- og sundheds-assistent søges til Boenhed 2 i Landsbyen Sølund
Vil du være med til at give de fantastiske beboere i Boenhed 2 gode og betydningsfulde liv, samtidig med at du selv har et meningsfuldt arbejde? Et arbejde, hvor du vil opleve at have indflydelse og mulighed for kompetenceudvikling?

Så er det dig vi søger pr. 1. april 2024 eller før hvis muligt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter arbejdsglæde og godt kollegaskab højt. Vi passer på hinanden, og der er altid en hjælpende hånd, hvis der er brug for det.

I Boenhed 2 arbejder vi formålsdrevet og frisættende. Det betyder bl.a., at vi ansatte tager ansvar for det vi kan og som giver mening.

Om boenhed 2 i Landsbyen Sølund
Boenhed 2 er et bosted for 16 beboere med betydelig og varigt nedsat psykisk og fysisk funktionsevne i alderen 19 - 81 år fordelt i 2 huse.

Udviklingsniveauet er forskelligt i husene. Beboerne har et udviklingssniveau som spænder fra ½ år til ca. 9 år.

Den ledige stilling er i Hus 2.

I hus 2 bor 6 ældre mennesker og to yngre kvinder. Fælles for beboerne i Boenhed 2 er, at de i varierende grad har brug for hjælp og støtte i alle daglige gøremål. Beboerne er generelt positive og livsglade. De har humor, er aktive og har behov for at blive forstået, få passende udfordringer, oplevelser og masser af tryghed i hverdagen. Der er enkelte beboere, som kan agere med udadreagerende adfærd i pressede situationer.

Flere af de ældre beboere har, foruden deres funktionsnedsættelse, en demensdiagnose. Vi søger en pædagog, som har lyst til at arbejde i en spændende og alsidig boenhed, og hvor der både arbejdes med borgere, som er i starten af deres voksenliv og borgere, som er i slutningen af deres liv. Nogle beboere har aktivitetstilbud uden for huset, andre har aktivitetstilbud i huset. Leg og kreativitet er en naturlig del af vores pædagogiske tilgang til beboerne.

Vi arbejder i beboernes hjem og tilstræber en rolig, kærlig og glad omgangstone, hvor vi lægger vægt på en tæt kontakt til beboerne. Relationen er fundament for at skabe de bedste forudsætninger for at opnå det livsvigtige ”ægte møde”.

Boenhed 2 er en del af Landsbyen Sølund. I landsbyen Sølund er formålet alles chef. Det vil sige, at alle vores handlinger og beslutninger skal gavne vores formål – altså beboernes gode liv. I arbejdet med beboerne vil du bidrage til formålet ved både ”at gøre” og ”at være”.

Altså både skabe meningsgivende aktiviteter, men også at kunne være i rolige og nærværende situationer med den enkelte beboer.

Vores arbejde er funderet i filosofien om Gentle Teaching, vores værdigrundlag og høj faglighed. Derfor er der i Landsbyen Sølund stort fokus på kompetenceudvikling, da viden er en forudsætning for fagligheden. Alle ansatte i Landsbyen bliver grundigt introduceret i Gentle Teaching-filosofien og dens fire søjler, samt i Sølunds fire vejskilte, som giver alle medarbejder en forpligtende ramme og retning, så vi sammen lykkes med at skabe gode liv for landsbyens beboere jf. www.solund.dk.

Ved ansættelse af ny kollega vægter vi
  • en høj grad af medbestemmelse.
  • at du kan tage teten og arbejde selvstændigt samt samarbejde med dine kolleger omkring den enkelte beboer
  • at du er udadvendt, imødekommende og åben for mødet med mennesker – både beboere og kolleger
  • at du har en legende og kreativ tilgang til det pædagogiske arbejde
  • at du kan kan arbejde struktureret med de beboere, som har brug for en struktureret hverdag
  • det fysiske såvel som det psykiske arbejdsmiljø højt, da vi mener, at begge dele er en afgørende forudsætning for, at vi kan opfylde beboernes behov
  • et godt pårørendesamarbejde. Det er grundlæggende for beboernes trivsel, at de pårørende indgår i samarbejdet omkring dem
  • at du er omsorgsfuld, omstillingsparat og kan se og udføre praktiske opgaver, da vi arbejder i beboernes hjem. Og med et smil kan sige pyt, da det, i arbejdet med mennesker, ikke er altid at tingene bliver som vi planlægger eller ønsker
  • kompetenceudvikling. Eksempelvis: Introduktion til neuropædagogik, sanse-integration, Gentle Teaching, livshistorier og forebyggelse af magtanvendelse jf. Service-lovens regler

Arbejdstiden i Boenhed 2 fordeler sig på både dagvagter og aftenvagter alle ugens dage. Alle vagter ligger indenfor tidsrummet 7.00-23.00.

Som nyansat i Boenhed 2 vil du blive tilbudt et introforløb. Introforløbet vil bestå at introvagter, hvor du bliver klædt på til opgaven i arbejdet med beboerne. I din indkøringsperiode bestræber vi os på, at du arbejder sammen med en erfaren kollega. Vi hjælper hinanden, hvilket betyder, at du selvfølgelig spørger eller beder om hjælp,hvis der er noget du er usikker på.

Stillingen er på 30 timer ugentligt (mulighed for fuld tid) og ønskes besat pr 1. april eller før hvis muligt.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du ringe til Anne Brandt Ladefoged på telefon 51 72 79 81.

Ansøgning sendes elektronisk.

Ansøgningsfrist
29. februar 2024.

Samtaler afholdes løbende og der indkaldes pr. telefon eller mail.

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til overenskomsten mellem Skanderborg Kommune og Socialpædagogernes Landsforbund.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Skanderborg
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du et godt overblik, og tager du naturligt et ansvar for at føre processer godt i mål?Foruden at undervise S-kandidater i dansk, vil dine opgaver også indebære at:
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Østjylland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. maj 2024 12
16. maj 2024 12
15. maj 2024 12
14. maj 2024 12
13. maj 2024 12
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 11
8. maj 2024 10
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 12
19. april 2024 11
18. april 2024 12
17. april 2024 13