Pædagog til retspsykiatrisk sengeafsnit SL 8

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Brænder du for relations arbejde og har du interesse for at arbejde med nogle af samfundets skrøbeligste mennesker?

Ønsker du at gøre en forskel for den enkelte patient?

Kan du kende forskel på et fængsel og et sygehus?

Kan du kende forskel på et botilbud og et sygehus?

Vi rummer nogle af de mest komplekse og syge skæbner i psykiatrien. Det er en kompliceret balancegang at være professionel i et felt med den dobbelte opgave, at behandle et sygt menneske og samtidig løse den retslige opgave samfundet har givet os. Det professionelle mantra lyder: ”vi er ikke et fængsel, vi er et hospital, vi yder behandling og ikke straf. ”

Retspsykiatrisk sengeafsnit SL 8 søger ny kollega. Er du pædagog og vil du gerne arbejde med relations dannelse, Recovery og aktiv patientinddragelse, så er det dig, vi står og mangler!

På SL8 er der fokus på dannelsen af den gode relation, patientinddragelse og meningsfuld pleje og behandling. Kan du se dig selv bruge tiden i miljøet sammen med patienterne, hvor du understøtter vejen imod deres personlige Recovery, så vil vi opfordre dig til at søge denne stilling.

Rammen for stillingen: Vikariat på 12 måneder, 37 timer pr. uge i blandede vagter, weekend hver anden uge, med start pr. 1. April 2023 eller efter aftale.

Du vil som pædagog få mulighed for at præge den allerede høje faglige udvikling i afsnittet i samarbejde med et bredt og stærkt tværfagligt team, som består af social og sundhedsassistenter, sygeplejersker, socialrådgiver, læger, pædagoger, sekretær, psykolog, fysio- og ergoterapeut og farmakonom. Du vil blive en del af vores selvkoordinerende teams, der tager beslutninger og koordinerer egne patientforløb. Sammen skaber vi rammerne for en inddragende retspsykiatrisk behandling.

Vi tilbyder

  • Fast tilrettelagt intro de første 14 dage. Samt obligatoriske grundkurser
  • Mentorordning de første 6 måneder
  • Kendskab til din vagtplan 8 uger frem i tiden
  • Faste kontaktteams omkring hver patient, sammensat ud fra faglig ballast, personlighed og uddannelsesbaggrund
  • Daglig kollegial sparring/refleksion
  • Højt fokus på sikkerheden i afsnittet
  • Systematisk vedligeholdelse af dine sikkerhedskompetencer
  • Stort fokus på undervisning og kompetence udvikling
  • Supervision

Vi forventer

  • At du har interesse for relationsarbejde, særligt der hvor det er svært og har lyst til, at specialisere dig inden for det retspsykiatriske speciale.
  • At du sætter dine faglige kompetencer i spil og er med til at understøtte udviklingen i afsnittet
  • At du støtter op om vores tværfaglige samarbejde og aktivt tager del i teamarbejdet
  • At du er opsøgende på ny viden og formidler den videre til dine kolleger

  • At du bidrager til arbejdsglæde og det gode humør

Retspsykiatrien Region Sjælland består af lukket afsnit SL8 med 14 pladser, tre yderligere lukkede afsnit med 12 pladser hver og Sikringsafdelingen med tre afsnit á 10 pladser samt et ambulant Retspsykiatrisk Opsøgende Team med 150 patienter. Vi udvider med 2 nye sengeafsnit i sommeren 2024.

På SL 8 behandler vi primært patienter med dom til anbringelse. Vi har særligt fokus på reducering af risiko adfærd, stabilisering og rehabilitering.

Vores patienter er indlagt gennemsnitlig 5-6 år og det stiller krav til relationsarbejdet, men giver også personalet rig mulighed for at gå i dybden med individuelle pleje- og behandlingstiltag. Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang, hvor der er fokus på patientinddragelse, systematik og struktur. Da vi vægter relationen til vores patienter meget højt, har vi derfor også en anerkendende tilgang til misbrugsproblematikker og behandling. Vores tilgang har givet gode resultater i form af et meget lavt konfliktniveau, hvilket vi er stolte af.

Vores patienttilgang, arbejdsform og ledelses stil, er baseret på en grundlæggende ide om, at det vi gør, skal skabe værdi for patienterne. For at lære mere om vores unikke tilgang på SL 8, læs på hjemmeside http://www.opgavestyret.dk/.

I Afdeling for Retspsykiatri er der risiko for fysisk håndtering af patienter, hvilket du skal gøre dig overvejelser om, inden du søger. Sikkerhed er noget vi sætter højt på dagsordenen. Vores topmoderne sygehus gør det muligt, at skabe meget sikre og trygge rammer for både patienter og personale.

Anciennitet og tidligere ansættelsesforhold vil indgå i en samlet vurdering, men er ikke altafgørende. Vi er fagligt stærke, og kan derfor klæde dig på til opgaven, men vi forventer, at du er bevidst om egne grænser, og at din menneskelige ”rygsæk” er gearet til arbejdet på et intensivafsnit.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Tine Pedersen [email protected] mobil: 93 56 68 77 eller assisterende oversygeplejerske Sabina Petersen [email protected] mobil: 93 56 68 62.

Der holdes ansættelsessamtaler d. 22 og 23. Februar 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Slagelse
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Pædagog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Skolen søger pr. 1. august en pædagog, der kan deltage i behandlingsmiljøet og i undervisningen i fagene i indskolingen. Som pædagog er du en del af et team sammen med en lærer i klasse..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Er du socialpædagog og vil være en del af mit trivselsteam i mit bofællesskab? ”Solvang er det bedste sted jeg har boet” Det fortæller Carsten til Netavisen og Carsten har prøvet lidt af hv..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx] søger en pædagogisk medarbejder som i en periode vil være med til at give én borger et dagligt tilbud med aktiviteter. Har..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 10
24. april 2024 9
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 8
4. april 2024 7
3. april 2024 8
2. april 2024 8
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7