Pædagog til Familieinstitutionen Havrebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Er du pædagog og har lyst til at arbejde med anbragte børn og unge?

Vi søger pædagog på 37 timer pr. 1. april 2024

Så vil du være en del af teamet på vores Familieinstitution Havrebjerg for anbragte børn og unge i alderen 5-18 år. Vi har 10 pladser i vores hus.

Først og fremmest er det vigtigt, at du holder af at være sammen med børn og unge, at du holder af at lave aktiviteter med dem, at du er initiativrig, er god til at se alt det, barnet/den unge kan, er nysgerrig på barnet/den unge og møder dem fordomsfrit og med masser af glæde, smil og nysgerrighed. Og ikke mindst med et kærligt blik på dem, så de føler, at de har værdi.

Desuden vægter vi følgende kvalifikationer – Du
  • er rummelig og psykisk robust dvs. at du skal kunne stå nænsomt fast, når bølgerne går højt og rumme børnenes måder, at vise såvel trivsel som mistrivsel
  • er positiv, engageret og initiativrig. Særligt i de perioder hvor forandringer er svære at få øje på hos barnet og tingene kan virke fastlåste
  • arbejder struktureret og har handlekraft, når det er nødvendigt
  • arbejder efter de fælles indgåede aftaler, procedurer og strategier
  • udviser ansvar, er stabil og kan arbejde både selvstændigt og tæt sammen med øvrige kollegaer
  • har respekt og forståelse for vores børn og unge samt deres forældre. Dette ud fra forudsætningen om, at alle gør deres bedste ud fra de forudsætninger og erfaringer, de nu engang har
  • har erfaring eller viden om at arbejde med børn/unge, der har forskellige sårbarheder og erfaringer med omsorgssvigt med sig i.
  • har en anerkendende og positiv tilgang til livet og arbejdslivet
  • har gode skriftlige og kommunikative evner. Der udarbejdes statusbeskrivelser ca. hver 6. måneder
  • har førerbevis til almindelig bil


Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der sjældent er to dage, der er ens. En arbejdsplads der vægter høj etik og faglighed. Vores børn og unge er supersøde, og vores forældre er oftest glade for at samarbejde med os. Vi har få magtanvendelser og konflikter i det hele taget.

Der er løbende supervision og faglig sparring for personalegruppen.

Børnene og de unge har brug for
Et team af voksne og fællesskaber, der støtter dem, både i det sociale liv og giver dem tryghed, er nærværende og omsorgsfulde. Voksne, der vil give af sig selv, så barnet/den unge mærker, at den voksne vil dem og at de er ønskede og værdsatte.

De voksne skal være synlige og kunne rumme de unge og børnene, når de rammes af uoverskuelige følelser og erfaringer fra tidligere ramler ind i de nutidige relationer.

Børnene og de unge har brug for rutiner og forudsigelighed, de har brug for støtte og forståelse til at hjælpe dem med at skabe og udvikle relationer, selvværd og nye narrativer.

Det er vigtigt, at vi hjælper dem med at fremme følelsen af at have indflydelse på eget liv. At de oplever at blive set, hørt og forstået.

Barnet/den unge har brug for, at vi har forventninger til dem og tror på, at de kan meget mere, end de selv tror. Og at vi møder dem med at være nysgerrige på, hvad de fortæller og tror på, at de er eksperter på deres eget liv.

Desuden at vi ser intentionerne, der er bag adfærden, og møder barnet den unge nysgerrigt og uden fordomme.

Målgruppe
Børnene og de unge har typisk historier/oplevelser med sig i livet, som kan gøre dem i tvivl og usikre på egne kompetencer og ressourcer og/eller relationer omkring dem. Børnene kan reagere med selvskade, selvmordstanker, ængstelighed, ensomhed, isolation og tvivl om sig selv, andre, sin plads i verden og sine relationer til andre.
Dette påvirker dem både følelsesmæssigt og socialt.

Faglige fundament
Vi arbejder familieorienteret og ser individer og problemstillinger i en kontekstuel og relationel sammenhæng. Vi arbejder med afsæt i et grundlæggende systemisk og narrativt menneskesyn og værdifundament. Vi møder børnene ud fra forudsætningen om, at adfærd og symptomer er meningsfulde reaktioner på det liv, de har levet. På Havrebjerg arbejder vi med at etablere sammenhænge, hvor børnene og de unge kan få erfaringer med at lykkes, med at indgå i ligeværdige sociale fællesskaber og lykkes med de ting, de sætter sig for. Der arbejdes med at udvikle samspillet mellem barn og forældre, samt at forbedre de forhold, der tilsammen skaber et godt og udviklende børneliv.

Vores målsætning er, at vi arbejder med at skabe udvikling psykisk, socialt og fagligt. Støtter barnet/den unge i at udvikle større selvstændighed og til at tage ansvar for egen udvikling. Desuden ønsker vi at støtte barnet/den unge i at udvikle hensigtsmæssige reaktionsmønstre, som understøtter deres videre vej i livet. Vi modtager løbende supervision og der er plads til at sparre med hinanden i hverdagen.

Lidt om os
Den samlede personalegruppe består af en leder, en psykolog og 8 pædagoger, vi opnormerer med to pædagoger med dette stillingsopslag.

Vi arbejder med en fast daglig struktur, som skaber forudsigelighed og tryghed for børnene og de unge.

Vores kerneværdier er respekt, nysgerrighed, rummelighed og engagement både i forhold til børn og unge og som kollegaer.

Løn og ansættelsesvilkår
Vi har en rullende 8 ugers vagtplan med døgnvagter og aftenvagter samt arbejde i hver anden weekend.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse til stillingen indhentes børne- og straffeattest.

Yderligere information
Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte
  • leder af Havrebjerg Irene Larsen på telefon 23 70 28 89.


Frist
  • 29. januar 2024


Samtaler forventes at blive afholdt den 5. februar 2024.

Slagelse Kommune ser mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en ressource. Derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Slagelse Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Slagelse
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Drømmer du om et job på en fantastisk skole med et godt teamsamarbejde, anerkendende tilgang og højt humør? Allerslev Skole søger en kompetent ressourcepædagog til et barselsvikariat pr. 1. a..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger 1 logopæd kollega til Sprogklasserne pr. 01.08.2024, som vil indgå i vores velfungerende tilbud og som har stor interesse for at udvikle det logopædiske felt og bringe denne fa..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle børn. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle børn? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en fast..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Allerslev Skole & SFO søger dygtige og engagerede pædagoger til én fast stilling samt ét barselsvikariat i vores SFO1 (0.-3. klasse) Er du energisk og nærværende, og kan du bidrage med en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 11
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 12
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 10
5. juni 2024 9
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 12
30. maj 2024 10
29. maj 2024 10
28. maj 2024 9
27. maj 2024 10
26. maj 2024 9
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 10
22. maj 2024 10
21. maj 2024 11
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 12
17. maj 2024 12