Vuggestuepædagog, med kærlighed til faget og hjertet på rette sted, søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Smørum

Hvis du bliver glad i låget af at arbejde pædagogisk med at synge, danse og lege, så er du velkommen i vores sjove og lærerige arbejdsfællesskab i Lille Sødal.
Vi leder efter dig, der har lyst til at udvikle den pædagogiske praksis sammen med os. Du kan lide at kravle, hoppe og danse, men også sidde stille, kramme og være en nærværende voksen for børnene. Du bidrager fagligt og omsorgsfuldt til en kultur, hvor grin og glæde er en stor del af vores hverdag. Hvis vi har fået vækket din interesse, og Lille Sødal lyder som stedet for dig, så snup dig en kop kaffe, sæt dig godt tilrette og læs videre i ro og mag.

Professionelt arbejdsfællesskab
Som pædagog, til de mindste børn, i Børnehuset Lille Sødal, bliver du en del af en hverdag, der er præget af godt humør, pædagogiske refleksioner, leg og en konstant opmærksomhed på de gode
relationer. Vi tager vores arbejde alvorligt og arbejder benhårdt på at skabe et professionelt arbejdsfællesskab, hvor omdrejningspunktet er kerneopgaven. Du skal kunne være karavanefører og påtage dig rollen, hvor du går foran og viser vejen, men også være hjælperen, der støtter op, når det gælder. Du skal have lyst til at være en del af en kultur, der udspringer af et vensomt menneskesyn, hvor vi i tale og handlinger, fortæller hinanden og tror på, at vi alle gør det, så godt vi kan.

Dynamisk hverdag
Vores pejlemærker i hverdagen er nærvær, tryghed leg og udvikling, som gennemsyrer den pædagogiske tilgang og understøtter vores børnesyn i Lille Sødal. Vi arbejder målrettet med læringsmiljøer, organisering og struktur, da det er med til at skabe kvalitet i vores hverdag sammen med børnene. Vi arbejder i små grupper i løbet af dagen, men ikke på den traditionelle måde med en skarp stueopdeling. Vi oplever, at det udløser en mere dynamisk og rar hverdag, når vi er flere voksne om den fælles opgave. Det skaber bedre udviklings- og trivselsbetingelser over hele dagen for alle i Lille Sødal. Vi arbejder struktureret med voksenorden og planlægning, da det giver de roligste og bedste læringsmiljøer for både børn og voksne. Vi prioriterer tid til forberedelse og faglige refleksioner, og arbejder systematisk med evaluering, da det er med til at sikre kvalitet i den pædagogiske praksis.

ICDP – opmærksom pædagogik i samspil og relationer
Vi arbejder med afsæt i ICDP - en relations- og ressourceorienteret pædagogik med fokus på at skabe positive relationer til børnene. Du skal have lyst og tålmodighed til at se det enkelte barns styrker og egenskaber samt understøtte børnenes trivsel og skabelsesprocesser. »Mennesket er karakteriseret ved, at det vil noget, det har en intention med det, det gør. Mennesket skaber sig selv sammen med andre mennesker. Der findes institutioner, hvor der er fokus på de skabelsesprocesser… Jeg har ikke interesseret mig for, hvor børnene lærer mest. Men jeg har forsøgt at finde institutioner, hvor pædagogerne skaber de bedste betingelser for, at børnene og de voksne kan udfolde deres vilje, deres lyst og deres intention.« Citat børneforsker Erik Sigsgaard Du inviteres ind i et fællesskab med et fagligt sprog, hvor vi kan være nysgerrige på praksis sammen. Alle pædagoger i Egedal får en ICDP-uddannelse, så hvis du ikke allerede har den, får du den hos os. Vi forventer, at du vil integrere din nye viden i hverdagen og vidensdele med dine kollegaer.

Børnehuset Lille Sødal
Lille Sødal er placeret i naturskønne omgivelser i pavilloner med plads til 70 enheder. Vi har huset fuld af skønne børn i alderen 0-3 år. Snart vokser de sig store, og så har vi både vuggestue- og
børnehavebørn. Lille Sødal har eksisteret et år den 1. februar 2023. Hele sidste år har fokus været på arbejdet med tilknytning til nye børnefamilier med børn i vuggestuealderen. Vi tager stadig imod nye familier, så det er betydningsfuldt, at du tager ansvar, og er medskaber af en tillidsfuld relation i forældresamarbejdet, der er afgørende for en tryg ny tid for både børn og forældre. Vi er
kommet godt fra start med en opmærksom daglig leder ved roret, fem kompetente pædagoger, tre dygtige medhjælpere, en håndfuld dygtige vikarer og en fremragende køkkenassistent.

Vi leder efter dig, som:
➢ Har lyst til at arbejde aktivt med at styrke og udvikle den pædagogiske praksis ud fra værdigrundlaget i den styrkede pædagogiske læreplan.
➢ Har lyst til at lege og arbejde med særligt fokus på vuggestuebørns trivsel, leg, læring og relationer.
➢ Kan lide at bruge egne gode evner såsom at spille instrument, synge, kravle, hoppe, danse, være kreativ, bygge huler og fortælle gode historier, da dette samspil er afgørende for glade dage.
➢ Vil arbejde målrettet og didaktisk med evaluering, læreplaner og indsatsområder.
➢ Kan samarbejde positivt med kolleger, forældre og andre fagliggrupper som psykolog og logopæd.
➢ Er nysgerrig og kan reflektere over egen og andres praksis, så vi sammen hele tiden bliver bedre.
➢ Kan skabe voksenorden og struktur, der understøtter den gode hverdag for børnene.
➢ Er tålmodig og understøttende, så det enkelte barn og gruppens trivsel og udvikling er i fokus både i hverdagspædagogikken og i særligt tilrettelagte forløb.

Det får du hos os
Vi ruller den røde løber ud for alle familier, og som pædagog i Lille Sødal får du mulighed for at bidrage til en kultur, der tager udgangspunkt i et kærligt menneskesyn. Du får plads til at udfolde dig pædagogisk, et sted med stort fokus på faglig kvalitet og udvikling, af den pædagogiske praksis.
Du får de fineste kollegaer, der er opmærksomme på kommunikation og samarbejde. Samt en daglig leder, der arbejder med filosofi i praksis, faglig feedback og leder ud fra værdigrundlaget i
den styrkede læreplan. Vi værdsætter hinanden, børnene og deres forældre og tager ansvar for arbejdet med dannelse, udvikling, trivsel og læring i samtlige relationer.
"Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd." Sådan skrev K. E. Løgstrup

Tak
Tak fordi du læste med så langt. Vi håber, at du er blevet nysgerrig og inspireret, og straks sender os en ansøgning. Har du brug for at vide mere om stillingen eller lyst til at besøge os, før du sender
en ansøgning, så er du velkommen til at ringe til daglig leder Linda Elisabeth Davidsen på tlf: 72599276. Vi ser frem til at byde dig velkommen, så vi sammen kan arbejde målrettet videre med
det gode børneliv.

Ansøgningsfrist
Stillingen er på 32-37 timer. Ansøgningsfrist er søndag den 19. februar. Vi afholder samtaler
løbende. Vi ønsker stillingen besat 1. marts 2023 eller hurtigst muligt.

Praktisk
Lille Sødal er en del af Område Smørum, som består af 11 daginstitutioner.

Løn efter gældende overenskomst og efter princippet om Ny løn. Vi indhenter børne- og straffeattest.

Egedal Kommune
Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op
og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på
hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror
på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver
gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en
rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om
os på EgedalKommune.dk

De bedste hilsner fra alle os i Børnehuset Lille Sødal.

Linda Elisabeth Davidsen
daglig leder i Lille Sødal
Åkandehaven 5a
2765 Smørum
Tlf 72599276

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Smørum.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Smørum
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger på hver stue, suppleret med dygtige og erfarne medhjælpere.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Naturbussen er en satellit til Mosebo Børnehave. Vi er placeret i et lokale på Mosedeskolen. Her kan børnene komme fra 6.45 til 8.30 hvor der er en fast morgenåbner. Herefter går hele gruppen ud til bussen og kører på tur på hele Sjælland, indtil de er hjemme igen ca. kl.15.00.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du vil udgøre en del af klassens/SFO’s faste team og med inspiration fra Co-teaching, vil du som ressourceperson med forhåbentlig specialpædagogisk viden sammen med almenlærer/pædagog, have fælles ansvar for at planlægge, forberede, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen i klassen, så coachinggruppen kan inkluderes.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Smørum

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Smørum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0