Teamkoordinator/pædagog til børnehus i Mørkhøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Har du lyst til at være en del af Mørkhøjs fedeste fællesskab, hvor der er højt til loftet og ikke langt imellem grinene? Børnehuset Paletten søger en ny kollega, til vores dejlige børnehus pr. 1. december 2023, da vores nuværende teamkoordinator i vuggestuen, ønsker at gå ned i tid og opgaver. Der er god mulighed for grundig oplæring ift. teamkoordinatoropgaverne, da den nuværende koordinator bliver i teamet.

Vi søger en engageret, smilende og nysgerrig pædagog, til en fast stilling på 35-37 timer. Dit falkeblik holder styr på opgaverne, og du har en skarp næse for at prioritere opgaver, i tæt samspil med ledelsen. Synes du samtidig, at det er spændende at være med til at sætte dit præg på et nyere børnehus, hvor de fysiske rammer er i top (vi opfordrer alle interesserede til at komme og besøge vores fantastiske børnehus, med store lokaler og højt til loftet). Hos os kan du få lov til at afprøve og udfordre dine evner, der er nemlig ikke langt fra ide til handling i vores hus. Så tøv ikke med at kontakte os, måske er det lige dig vi mangler!

Paletten åbnede i august 2021, og har til huse i skønne grønne omgivelser i Mørkhøj, børnehuset er normeret til 7 grupper, inklusiv en gruppe, med plads til 6 børn med ASF. I august 2021 flyttede to tidligere nabo-børnehuse sammen, i det nyopført Svanemærket børnehus, beliggende i skønne grønne omgivelser, i en del af det byggeri som tidligere husede Blågaard seminarie.

Børnehuset er en del af områdeinstitutionen Mørkhøj/Enghavegård, som består af i alt 6 børnehuse. Som en del af en områdeinstitution, har vi fælles pædagogfaglige møder to huse sammen, samt relevant sparring og faglig udvikling på tværs af børnehusene – vi arbejder i fællesskab på at sikre alle vores børn, de bedst mulige rammer for udvikling, læring og trivsel.

Kan du lide at være kreativ og tror du på at vi igennem kunst og æstetiske processer kan give børn mulighed for at deltage i fællesskabet? I vuggestuen arbejder vi med at integrere sanserne i projektarbejdet, gerne igennem kreative aktiviteter. Vi tror på at vi igennem kreative og æstetiske læreprocesser kan give alle vores børn mulighed for at være en del af fællesskabet. Vi er som børnehus og kommune pt. nysgerrige på hvordan vi kan optimere vores praksis, og begrænse unødige bureaukratiske arbejdsgange. Vi vil i endnu højere grad skabe gode vilkår for børn – og det ved vi kræver dygtige medarbejdere, et godt arbejdsmiljø og fokus på den faglige udvikling.
Kilk her – og mød en medarbejder i Gladsaxe [Gladsaxe Kommune].

Vi søger en pædagog, med funktion som teamkoordinator, med placering i vuggestuen (1½-3år). I Palettens vuggestue er der 3 grupper, en modtagelse (½år- 1½år) og to øvrige grupper (1½år-3år), i børnehaven er der tre grupper med de 3-4 årige, og en skolegruppe med de 5-6årige. Vi er optaget af børns medbestemmelse, og af at give alle børn en stemme ind i fællesskabet, hertil øver vi os at bruge Mosaikmetoden.

Vi er optaget af at blive klogere på børns læring, samt at udvikle læringsmiljøer der understøtter, at alle børn får mange forskellige kulturelle oplevelser, både som tilskuere og aktive deltagere, som stimulerer børnenes engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed. Derudover er vi optaget af, hvordan vi imødekommende inddrager forældrene, så barnets læring bliver til et fælles ansvar. Rammerne for vores pædagogiske arbejde er DAP (Didaktisk anvendt pædagogik) og metoden understøtter arbejdet med ”Den styrkede læreplan” (Læs mere om DAP her)

Vi søger en teamkoordinator der
  • Er en holdspiller, med gode kommunikative evner, både mundtlig og skriftligt
  • Smiler når du må smide dine planer for arbejdsdagen ud til højre, fordi et eller andet brænder på, og dine kollegaer har brug for hjælp
  • Kan arbejde struktureret og understøtte den pædagogisk faglige ramme i huset – du bliver grundig oplært, og ”holdt i hånden” til du føler dig sikker i opgaven
  • Har mod og lyst til at udvikle sig, samt bidrage til kollegaers udvikling
  • Møder børn, forældre og kollegaer med et smil


Vi kan tilbyde
  • Et tæt samarbejde med et engageret og initiativrigt ledelsesteam (souschef og børnehusleder)
  • Høj grad af medbestemmelse og indflydelse på hvordan hverdagen organiseres bedst muligt
  • Høj faglighed, sparring i området, og gode muligheder for kompetenceudvikling og uddannelse
  • Dygtige og imødekommende kollegaer, som brænder for at skabe de bedste rammer for Mørkhøjs børn


Vi opfordrer alle interesserede ansøger til at ringe, og aftale en for samtale/rundvisning.

Gladsaxe Kommune tilbyder bl.a. fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport. Vi har desuden en feriefond, hvor det er muligt, at leje sommerhuse til en fordelagtig pris.
Du kan læse mere om os på Palettens hjemmeside. Du kan ligeledes læse mere om Gladsaxe Kommunes børne og skolepolitik her.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst om principper om Ny Løn.

Hvis du har spørgsmål
til stillingen, er du velkommen til at kontakte børnehusleder Mie Svane, eller souschef Vildana Maslesa på telefon 44 94 55 25 / 60 68 35 67.

Frist
23. oktober 2023.
Vi forventer at afholde samtaler den 24. oktober 2023 fra kl. 15.00.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Søborg
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler. Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Børn gør hvad børn kan – når man har gjort sit bedste, har man gjort det godt. Er du uddannet pædagog eller medhjælper – og har du lyst at arbejde med børn i en lille institution med 5 børnegrupper i naturomgivelser – og med de mest dedikerede kollegaer, så er en af disse stillinger måske lige dig.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
24. maj 2024 17
23. maj 2024 14
22. maj 2024 13
21. maj 2024 12
20. maj 2024 12
19. maj 2024 12
18. maj 2024 13
17. maj 2024 15
16. maj 2024 16
15. maj 2024 16
14. maj 2024 15
13. maj 2024 16
12. maj 2024 16
11. maj 2024 17
10. maj 2024 18
9. maj 2024 18
8. maj 2024 17
7. maj 2024 15
6. maj 2024 13
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 13
1. maj 2024 13
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 15
25. april 2024 14
24. april 2024 13