Pædagog til gruppe med særlige pladser, i nyt børnehus i Mørkhøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du pædagog, og brænder du for arbejdet med børn med særlige behov?
Kan du se værdien i at arbejde struktureret med et enkelte barns trivsel og udvikling, med udgangspunkt i zonen for nærmeste udvikling? Kan du sætte en tydelig struktur og holde den -indtil den skal ændres igen og igen, for at tilpasses det enkelte barn og dennes udvikling?
Er du positiv i din tilgang til børn, forældre og kollegaer og har du erfaring med at arbejde i dagtilbud, og gerne kendskab til Low arousal og TEACCH - Eller kunne du tænkte dig at få det?

Så er du måske kandidat til vores Turkis gruppe, i Børnehuset Paletten.

Børnehuset Paletten er på en spændende rejse, og i forbindelse med flytningen til vores nye børnehus 30.8.21, etablerede vi en gruppe med 6 pladser, for børn med særlige behov, inden for autismespektret. Med denne særlige børnegruppe i huset, får du en helt enestående mulighed for at arbejde inkluderende og med at bygge bro mellem almen og specialområdet. Børnene på gruppen er fra 3-6år, der er en pædagog og en medhjælper ansat, og vi mangler nu den tredje pædagog til at fuldende vores lille gruppe. Gruppen har været under etablering det seneste år, og vi bliver hele tiden klogere på, hvordan vi bedst lykkes med at skabe gode rammer for vores børn, og hvordan området og huset profil i kunst, kultur og æstetik, kan spille ind, og understøtte det arbejde.

Vi ser gerne at du har relevant erfaring fra dagtilbudsområdet, erfaring fra specialområdet er ikke en forudsætning, så længe du kan se dig selv i rammerne for gruppen, som indebærer at fastholde en stram struktur, og arbejde i tæt relationer med det enkelte barn og med dine nærmeste kollegaer på gruppen – og selvfølgelig har mod på at lære mere om metoder og strategier for børn med autisme. Kurser i autismerelevante metoder tilbydes.

At være ansat på Turkis forudsætter:
  • At man kan holde en fast og tydelige struktur - men man skal også være parat til at ændre på denne, vurderet ud fra gruppen og det enkelte barns ”dagsform”
  • At du er fleksibel og omstillingsparat i din tilgang til arbejdet og besidder en stor robusthed
  • At du som menneske ser dig selv som være nærværende og i børnehøjde
  • At du er meget tydelig i din kommunikation
  • At du er reflekterende og rummelig
  • At du er dygtig til at kunne se bag om barnets handlinger og se dets intentioner, samt er nysgerrig på det bagvedliggende i barnets handlinger og adfærd
  • At du kan arbejde selvstændig og i et lille team, men er opmærksom på at vi er en del af en større helhed i et stort børnehus, hvor vi er gensidigt afhængige af hinanden

Vi kan tilbyde dig:


  • To kollegaer, med stor lyst til at dele den viden de har opnået med gruppen, samt lyst til at udvikle sig i et fagprofessionelt miljø
  • At blive en del af et hus i en rivende udvikling og med mulighed for sparring med kollegaer i andre afdelinger og på sigt relevant efteruddannelse Supervision hver 6. uge med PPR, psykolog og talehørekonsulent, samt sparring i netværk med kommunen 3 øvrige grupper med særlige pladser.
  • Mulighed for uddannelse og opkvalificering indenfor autismeområdet
  • En arbejdsplads, med plads til dig og dine ideer
  • Faglig ledelse tæt på
  • En hverdag med smil og højt engagement, i et hus med mange kompetencer
  • Faglig sparring i en hverdag, der er præget af arbejdsglæde og pædagogisk kvalitet

Det nye børnehus er udover gruppen med særlige pladser, normeret til 7 grupper. 30. august 2021 flyttede to tidligere børnehuse, til et nyopført Svanemærket børnehus i Gyngemosen. Børnehuset er en del af områdeinstitutionen Mørkhøj/Enghavegård, som består af i alt 6 børnehuse. Som en del af en områdeinstitution, har vi fælles pædagogfaglige møder, sparring og faglig udvikling på tværs af børnehusene – vi arbejder i fællesskab på at sikre alle vores børn, de bedst mulige rammer for udvikling, læring og trivsel.

Vi arbejder i området på at tilegne os en profil i kunst, kultur og æstetik, hvor vi har et øget fokus på de æstetiske læreprocesser i det daglige arbejde. I praksis betyder det, at vi arbejder med et særligt fokus på kreativitet og forskellige udtryksformer i vores projekter i børnehaven, i vuggestuen arbejder vi med at integrere sanserne i projektarbejdet.

Vores børn med særlige behov, skal være en vigtig del af det almene fællesskab og profiterer af det almene miljø i hverdagen. Din opgave sammen med dine kolleger er at sikre, at disse børn inkluderes og har deltagelsesmuligheder i hverdagens projekter og fællesskaber. Samtidig skal der arbejdes med et særligt tilrettelagt pædagogisk miljø i en struktureret hverdag med individuelle indsatser.

Vores barnelæringssyn bygger på en antagelse om, at børn lærer i ligeværdige relationer. Børn skal have mulighed for at undre sig sammen og sammen med voksne, og lære ved at undersøge og eksperimentere.

Vi er optaget af at blive klogere på børns læring, samt at udvikle læringsmiljøer der understøtter, at alle børn får mange forskellige kulturelle oplevelser, både som tilskuere og aktive deltagere, som stimulerer børnenes engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed. Derudover er vi optaget af, hvordan vi imødekommende inddrager forældrene, så barnets læring bliver til et fælles ansvar. Rammerne for vores pædagogiske arbejde er DAP (Didaktisk anvendt pædagogik) og metoden understøtter arbejdet med ”Den styrkede læreplan” (læs mere om DAP her - .) Du kan læse mere om Gladsaxe kommunes børne og skole politik her - .

Vi kan tilbyde:


Stillingen indebærer at du er god til det relationelle samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, herunder barnets forældre, husets øvrige ansatte, og tværfagligt samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, tale/hørekonsulenter, ressourcepædagoger og psykologer for bedst muligt at kunne tilpasse hverdagen til det enkelte barn.

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 1.2 eller hurtigst muligt derefter, timerne er fordelt på hverdage, primært imellem 7.45-16 (der kan forekomme vagter i hele huset åbningstid 7-17 i perioder) Der vil over året desuden indgå personalemøder om aftenen, sammen med husets øvrige medarbejdere og i området.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Gladsaxe kommune er en røgfri arbejdsplads.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt børnehusleder Mie Svane telefon 60 68 35 67, vi opfordrer interesserede ansøgere til at ringe for en rundvisning.



Vi ser frem til at modtage din ansøgning - Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så hold dig ikke tilbage med at sende ansøgningen afsted.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Livsglad og faglig pædagog søges til Lundebo, et dagtilbud hvor børn og voksne gør deres bedste. Dagtilbud Lundebo er et integreret dagtilbud beliggende i Tune. Hos os er vi 120 skønne børn i alderen 1-6 år og 28 ansatte.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en pædagogisk hverdag hvor kerneopgaven altid står forrest, hvor børnenes initiativer og idéer gribes, og hvor dine egne kompetencer og didaktiske overvejelser sættes i spil? Du kan rumme børns store følelser og er nysgerrig på det enkelte barn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Damagerskolen søger en trivsels-/støttepædagog eller lærer. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke. Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring, men også ved stor rummelighed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. juni 2024 456
15. juni 2024 480
14. juni 2024 483
13. juni 2024 471
12. juni 2024 461
11. juni 2024 446
10. juni 2024 434
9. juni 2024 425
8. juni 2024 427
7. juni 2024 413
6. juni 2024 407
5. juni 2024 415
4. juni 2024 395
3. juni 2024 395
2. juni 2024 396
1. juni 2024 418
31. maj 2024 423
30. maj 2024 406
29. maj 2024 392
28. maj 2024 382
27. maj 2024 362
26. maj 2024 363
25. maj 2024 368
24. maj 2024 369
23. maj 2024 352
22. maj 2024 354
21. maj 2024 371
20. maj 2024 370
19. maj 2024 376
18. maj 2024 377
17. maj 2024 396