Engageret pædagog til Idrætsbørnehuset Lundegården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Brænder du for pædagogisk idræt? Vil du være med at skabe et udviklende læringsmiljø med bevægelsesglæden som omdrejningspunkt, legen som propel for læring og barnets stemme som vigtige elementer i pædagogikken - så er det dig vi søger.

Stillingen er til besættelse snarest muligt, med timetal ml 32-37 om ugen.

Idrætsbørnehuset Lundegården, består af et vuggestueteam og et børnehaveteam med en specialgruppe tilknyttet.

Det gode børneliv i Lundegården handler om nærhed, nysgerrighed, leg, bevægelse, fantasi daglige rutiner og selvhjulpenhed.

Vores faglige læringsfællesskab tager afsæt i, at pædagogikken altid står forrest i vores arbejde med børnene - i en refleksiv praksis med planlægning, udførelse og evaluering af vores daglige arbejde. Det gør vi med udgangspunkt i vores faglige didaktiske kompetencer, børnenes nærmeste zone for udvikling samt deres optagethed og interesser.

Vi arbejder projektorienteret og i den kommende tid er vores tema Bennys Badekar. Et eksempel fra arbejdet med sprog og bevægelse kunne være. Med pædagogisk idræt sidder vi ikke rundt om et bord, når vi spiller vendespil. Vi laver et vendespil med billederne fra Bennys Badekar. Vi tager vendespillet med udenfor, ligger kortene på jorden, og beder børnene løbe, kravle eller hoppe rundt og finde de kort der passer sammen. Vi kan udvide sværhedsgraden, så børnene er i hold, eller give dem bind for øjnene og lade en makker guide.

I det kommende år har vi særligt fokus på forældresamarbejde og børns perspektiver. I forældresamarbejdet er vi optagede af at udvikle fælles ansvar for barnets læring med forældrene. Vi vil gerne bygge bro mellem hjemmelæringsmiljøet og læringsmiljøet i børnehuset. Eksempelvis at vi indhenter viden om barnet, inden barnet starter eller indhenter viden fra forældre om børnenes optagethed og interesser. Vi er optagede af at inddrage børns perspektiver på forskellige måder. Ved at spørge børnene, lade børnene tage billeder af deres yndlingssteder i børnehuset eller tegner kort over, hvordan det lille vuggestuebarn bevæger sig i grupperummet.

Børnehuset har en engageret personalegruppe, som altid arbejder med en aktiv, inkluderende, meningsgivende og glædesfyldt hverdagspædagogik.
I huset arbejder vi med en tydelig organisering og voksenstruktur, og vi samarbejder på tværs af grupper og teams, når der er behov for det, - altid med afsæt børnenes trivsel.

Vi søger en uddannet pædagog der


  • Tænker, at barnets stemme, leg og bevægelse er propel for læring.
  • Sætter pris på en tydelig, defineret kerneopgave, og trives med at arbejde organiseret, struktureret.
  • Ikke kan lade være med at understøtte børns sproglige og motoriske udvikling.
  • Har øje for hele børnegruppen og kan handle på egne observationer; og tage ansvar for disse.
  • Har fokus på børns leg/læring og det understøttende læringsmiljø. I år leger vi fx ind i fortællingen om Bennys Badekar.
  • Har en positiv tilgang til arbejdet.
  • Kan kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • Er fagligt engageret, med lyst til at reflektere over – og udvikle egen praksis.

Vi tilbyder


  • Et børnehus, hvor der hele tiden arbejdes på at give alle børn mulighed for at deltage i små og store fællesskaber.
  • Et børnehus, der også tager afsæt i – og arbejder med Low Arousal tilgangen, samt udgangspunkt i, at børn altid gør det bedste de kan. Børn der vil lave pædagogisk idræt og lege med dig – især på gulvet.
  • Engagerede kolleger og ledelse.
  • Et godt og konstruktivt forældresamarbejde.
  • Tid til planlægning og refleksion over- og justering af pædagogikken, samt faglig sparring på teammøder, netværksmøder i området og på tværfaglige møder.


Vi samarbejder med DGI, som certificerer os én gang årligt til at være idrætscertificeret. I børnehaven arbejdes der bl.a. med børneyoga, mindfulness, kropsforståelse, sanser, bevægelse og alsidig personlig udvikling.
Vi er en del af Områdeinstitution Grønnemose, og derved en del af et større fagligt fællesskab med fælles møder/temaer og netværk på tværs af børnehusene.

Lundegården ligger ved Høje Gladsaxe tæt på Utterslev Mose (og København) og offentlig transport.
Åbningstiden er fra kl. 6.00-17.00 – mandag til fredag.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny løn.

Hvis du er interesseret i en rundvisning, er du mere end velkommen til at kontakte konstitueret børnehusleder Nana Skjærlund 22 76 81 62.

Ansøgningsfrist


25. septemer 2023, kl. 12.00
Samtaler vil blive afholdt løbende.
Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Læs mere om Idrætsbørnehuset Lundegården
Læs mere om læringsbiblioteket

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler. Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i København V

    Fri kontakt
    Danske produktionsvirksomheder har brug for dig til at gøre deres stemme gældende! I DI Produktion, Dansk Industris største branchefællesskab, søger vi en ny kollega, der kan udtænke og udarbejde analyser, som kan understøtte DI Produktions strategi og styrke fortællingen om danske produktionsvirksomheders bidrag til f.eks.
    • Pædagog
    • København V
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Freyas Kvarter 4-6 søger engageret pædagog, ergoterapeut eller medarbejder med en anden socialfaglig uddannelse, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. maj 2024 361
13. maj 2024 349
12. maj 2024 366
11. maj 2024 369
10. maj 2024 371
9. maj 2024 393
8. maj 2024 379
7. maj 2024 353
6. maj 2024 277
5. maj 2024 266
4. maj 2024 270
3. maj 2024 269
2. maj 2024 268
1. maj 2024 273
30. april 2024 274
29. april 2024 264
28. april 2024 273
27. april 2024 271
26. april 2024 278
25. april 2024 292
24. april 2024 306
23. april 2024 306
22. april 2024 323
21. april 2024 322
20. april 2024 338
19. april 2024 343
18. april 2024 349
17. april 2024 356
16. april 2024 344
15. april 2024 349
14. april 2024 354