Fraværskonsulent skoleområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Center for Børn og Unge i Struer kommune søger fraværskonsulent til skoleområdet pr. 1. januar 2024.

I Struer kommune tror vi på, at deltagelse i mangfoldige fællesskaber styrker børn og unges livsduelighed. I Struer kommune bestræber vi os på at skabe gode betingelser for, at alle børn og unge har mulighed for at høre til i et fællesskab.

I Struer kommune har vi desværre også børn og unge, der står uden for skolens fællesskab og ikke har den stabile skolegang, som er forudsætningen for trivsel og udvikling.

Det gør vi noget ved – og det bliver vi ved med! Vi søger derfor en kollega til understøttelse af den indsats mod skolefravær, som kommunens skoler alle arbejder målrettet med hver dag. Kommunen fraværsstrategi ”Vejen til fremmøde” er det daglige værktøj, der understøtter skolernes arbejde med en kontinuerlig og systematisk tilgang til indsatsen for alle elevers fremmøde. Strategien skal sikre en koordineret, forebyggende og tværgående indsats, og derfor er fraværskonsulentfunktionen også en del af strategien.

Hvem er vi:

Som fraværskonsulent i Struer kommune bliver du forankret i PPR. PPR er en del af Struer kommunes Center for Børn & Unge, der desuden består af skoler, dagtilbud, sundhedsplejen, familiebehandlingen, familierådgivningen samt en stabsfunktion. Centret dækker alle områder indenfor børn og unge 0-18 år.

PPR består af 11 medarbejdere; 6 psykologer, 2 tale-/hørekonsulenter, 2 ergoterapeuter og en fraværskonsulent (vakant). Vi holder til i Velfærdshuset, men løser en stor del af vores opgaver på kommunens dagtilbud og skoler. Afdelingen er kendetegnet ved høj faglighed, stærkt kollegaskab og en innovativ tilgang til udfordringer og opgaver.

Vi søger:

Vi søger en fraværskonsulent, der kan arbejde opsporende og forebyggende på skolerne. En fraværskonsulent, der kan bygge bro mellem hjem og skole, når fravær opstår og som kan fungere som sparringspartner og rådgivende funktion i mødet med kolleger fra familierådgivningen, familiebehandlingen og personalet fra kommunens skoler, når opgaven bliver svær.

Funktionen som fraværskonsulent er under opbygning, hvorfor der vil være mulighed for at få indflydelse på stillingens udformning. Det ligger dog fast, at funktionen både vil omfatte opgaver i praksis i samarbejde med skolerne og en rådgivningsfunktion.

Personen:

Som fraværskonsulent skal du kunne navigere i feltet mellem hjem og skole. Et felt der til tider er præget af magtesløshed, frustration, bekymring og modsatrettede dagsordner. Du skal derfor som menneske besidde en grundlæggende optimisme og evne til at være vedholdende. Erfaring med skoleverden gerne som underviser er en forudsætning for jobbet, ligesom det vil blive vægtet højt, hvis du har erfaring fra en lignende stilling eller evt. har uddannelse indenfor området. Vi forventer, at du kan navigere selvstændigt i jobbet, er rettet mod og ser muligheder i det tværfaglige samarbejde og tør arbejde undersøgende og nysgerrigt.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med stærkt arbejdsfællesskab og gode kolleger. Vi er et forholdsvist lille center, hvor opgaver løses helhedsorienteret, og hvor der ikke er langt til kollegaen fra den anden afdeling. Vi forventer tværgående samarbejde og understøtter en eksperimenterende tilgang, hvor opgaven sætter holdet og de fleksible løsninger er en selvfølge. Vi tilbyder høj grad af indflydelse og mulighed for at påvirke opgaver og opgaveløsning udfra erfaring og faglighed. Trivsel er et nøgleord både når det drejer sig om vores børn og unge og om kommunens ansatte.

For den rette person er der mulighed for en fast stilling 37 t/uge.

Hvis du vide mere:

Har ovenstående vakt din nysgerrighed så tag gerne kontakt til PPR-leder Pernille Skov på tlf. 29 26 05 58 eller send din ansøgning via linket.

Praktiske oplysninger:

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes via link på www.struer.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du skal have kørekort og bil til rådighed.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse. Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet børne- og straffeattest.

Ansættelsessamtale forventes afholdt den 29. november 2023 i Velfærdshuset, Struer.

Du kan læse mere om Struer kommune på www.struer.dk

I Struer kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Struer
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Vestjylland

    Går du med en drøm om at uddanne dig til pædagog, ergoterapeut, SSA, SOSU, sygeplejerske, eller blot tjene op til studiet? Så har du her en mulighed for at ’snuse’ til jobbet som en af vore til..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    ”Vi er optaget af din trivsel, og at skabe balance mellem tid til børnene og tid til forberedende opgaver. Søger du den balance i dit arbejdsliv, så søg stillingen som pædagog hos os” Hvem er .
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Vi søger to pædagoger eller pædagogiske assistenter til Solstrålen Tarm. Stillingerne ønskes besat fra medio august eller snarest derefter. Stillingerne er fordelt på vuggestuen og børnehaven, og d..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Pædagog i Vestjylland

    Har du let til smil og latter?Alkjær Fritid søger 2 nye kollegaer: En pædagog og en pædagogisk assistent eller en pædagogmedhjælper med godt fodfæste.Du brænder for at arbejde med børn og h..
    • Pædagog
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0