Daglig pædagogisk leder til almen- og ressourcegruppen i Møllebakken i Fællesinstitutionen Lagoni

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

-Børn og Kultur Haderslev Kommune.

Vi søger en dedikeret daglig pædagogisk leder til Møllebakken, som har lyst til at være med til at skabe og udvikle de bedste rammer for børn og medarbejder i både almen- og ressourcegruppen.

Kan du se dig selv gå forrest i en hverdag tæt på driften og samarbejdspartnere, hvor dialog og samarbejde er en vigtig del af fundamentet og er du god til at holde overblik og skabe rammer?

Kan du se muligheder i en afdeling, hvor det at skabe fællesskaber og sammenhæng på tværs af almen- og ressourcegruppe er en styrke og brænder du for at sætte dit præg på kvalificeret faglig udvikling? Så er du vores kommende leder.

Udviklingsorienteret team søger faglig dygtig leder der via dialog kan lede og guide.
Afdelingen Møllebakken er en daginstitution normeret til 50 børn i alderen 3-6 år samt en ressourcegruppe 0-6 år der er normeret til 10 børn. Særlige kendetegn for Møllebakken er et velfungerende samarbejde med skole, SFO, Dagplejen og ikke mindst med de to andre afdelinger i organisationen.

Vi har fokus på at sikre en god kvalitet til vores børn og forældre. Vi er godt i gang med at realisere en renovering og udvikling af Møllebakkens legeplads, således at vi får skabt de bedste rammer for børnenes udvikling og trivsel i udemiljøet.

Kvaliteten i vores arbejde med afsæt i den styrkede læreplan
Vi forestiller os, at du er optaget af at udvikle og kvalificere det pædagogiske læringsmiljø gennem kollegial refleksion, digital dokumentation og en nysgerrig evalueringskultur. Og at du som pædagogisk leder prioriterer fysisk tilstedeværelse i det daglige pædagogiske arbejde.

I Fællesinstitutionen Lagoni er vi optaget af at involvere forældrene i børnenes udvikling og af at udvikle læringsmiljøet, så børnene får de bedste betingelser, der understøtter deres trivsel, leg, læring og dannelse.

Vores grundlæggende mindset og pædagogiske arbejde er kendetegnet af en inkluderende og anerkendende tilgang. Alle børn skal opleve at være i privilegerede positioner og føle sig som en del af fællesskabet.

Spændende hverdag med stor mangfoldighed
Din vigtigste opgave er personaleledelse for Møllebakkens 12 medarbejdere, hvor du ser og løfter både individ og gruppe til glæde for børnene. Som personale og pædagogisk leder forventes det, at du har overblik, at du via dialog kan skabe konsensus, tage stilling, styring samt er tydelig i din kommunikation.

Dine opgaver på kortere og længere sigt
De mest konkrete opgaver på kort sigt er:

  • fortsætte udviklingen af det faglige miljø i samarbejde med medarbejder
  • sikre en pædagogisk retning i, at alle børn oplever sig betydningsfulde i et fællesskab
  • implementering af rum der bidrager til en evalueringskultur
  • transformering af ny viden til praksis
  • udvikle teamsamarbejdet i afdelingen.

På længere sigt er det især fokus på at udvikle:

  • en hverdag, hvor en kompleks opgavesammensætning er i balance med både et højt arbejdskompleksitet og et godt arbejdsmiljø
  • den faglige udvikling i afdelingen i takt med den stigende kompleksitet i opgaveløsningen
  • implementering af fire fællesmål for styrkelse af almenområdet.

Om dig
Din faglige baggrund er ikke afgørende, så længe du via din pædagogfaglige uddannelse og flerårige erfaring fra arbejdet med børn i almen og special, kan yde faglig sparring og retning for medarbejderne. Det er en fordel, hvis du har erfaring som leder. Har du ikke en lederuddannelse vil Haderslev Kommune tilbyde dig en.

Hvem du er som person, er derimod vigtigt for os. Du brænder for udvikling og er udviklingsorienteret på en måde, hvor du kan lide at være tovholder – vurdere, implementere, fastholde og forankre nye tiltag.

Det kan du selvfølgelig ikke gøre alene, og det er derfor naturligt for dig at inddrage medarbejderne, bruge ledergruppen og indtænke forældre som en del af løsningen. Det betyder, at du er god til at skabe relationer og at du møder mennesker med respekt og nysgerrighed. Det er naturligt for dig at finde løsninger sammen med andre og du har fokus på, at det du gør, virker.

Ingen kan det hele, men vi lægger vægt på, at du:

  • har høje ambitioner for kvalitet og for det enkelte barns læring, udvikling og trivsel
  • skaber resultater, er anerkendende og åben og tydelig i din ledelsesstil
  • via dialoger inddrager til de bedste løsninger
  • er struktureret i din tilgang og kan skabe overblik i pressede situationer
  • har lyst til at indgå i et forpligtende og loyalt ledelsesteam
  • at du viser god energi og humoristisk sans.

Sæt dit eget aftryk
Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du i høj grad kommer til at få indflydelse på andre menneskers liv – både børnenes og medarbejdernes. Samtidig får du stor frihed til at udføre værdibaseret ledelse, hvor bureaukrati og hierarki holdes på et minimum, så dine idéer og kompetencer kan udfoldes og bringes i spil. En stilling som kan tilgodese dine evner, men også udvikle nye.

Du bliver en del af vores velfungerende ledelsesteam, bestående af vores øvrige pædagogiske ledere i Fællesinstitutionen Lagoni samt institutionslederen. En ledergruppe hvor vi vil hinanden. Vi søger sparring og taler åbent om både succeser og udfordringer, og vi hygger os i hinandens selskab.

Derudover tilbyder vi dig en lederstilling, hvor du får engagerede og dygtige medarbejdere, som står sammen på tværs af fagligheder og har fokus på at skabe størst mulig værdi for børnene og deres forældre. Der er altid hjælp at hente og der er altid brug for dine perspektiver.

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at blive leder i et særdeles aktivt og udviklingsorienteret organisation, med tætte samarbejdsrelationer med andre lederkollegaer samt samarbejdspartner i distrikt Vest.
  • En engageret personalegruppe, som gerne vil udfordres og ledes ind i den komplekse hverdag.
  • En unik mulighed for at være med til at præge rammer og pædagogisk indhold i afdeling Møllebakken.
  • En engageret forældregruppe, som bidrager hvor det er muligt.

Interesseret i jobbet?
Har stillingsbeskrivelsen vakt din nysgerrighed og/eller måtte du have lyst til at besøge os så kontakt institutionsleder for Fællesinstitutionen Lagoni Allan Vallenthin Nielsen på telefon 24 85 79 61.

Tiltrædelse 1. november 2023 eller før hvis muligt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Stillingen er på lederoverenskomst gennemsnitligt 37 timer pr. uge, hvoraf det forventes, at du er deltagende i pædagogikken.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 21. september 2023 kl. 12.

Første ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 25. oktober 2023. I forbindelse med anden samtale den 27. oktober 2023 vil der indgå personlighedsprofil og case.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. maj 2024 169
12. maj 2024 174
11. maj 2024 175
10. maj 2024 176
9. maj 2024 166
8. maj 2024 166
7. maj 2024 156
6. maj 2024 154
5. maj 2024 149
4. maj 2024 147
3. maj 2024 145
2. maj 2024 134
1. maj 2024 124
30. april 2024 113
29. april 2024 98
28. april 2024 98
27. april 2024 98
26. april 2024 99
25. april 2024 95
24. april 2024 97
23. april 2024 96
22. april 2024 100
21. april 2024 110
20. april 2024 111
19. april 2024 117
18. april 2024 118
17. april 2024 131
16. april 2024 128
15. april 2024 122
14. april 2024 123
13. april 2024 122