Pædagoger til etablering af ny ressourcegruppe i Skovreden i Fællesinst. Lagoni

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vi søger på baggrund af et øget børnetal dedikerede pædagoger til Skovreden, som har lyst til at være med til at skabe og udvikle de bedste rammer for børn, der er visiteret til en ressourcegruppe, herunder også børn som får bevilliget en §32 plads.

Kan du se dig selv være med til at etablere og udvikle et pædagogisk tilbud, hvor vi har høj kvalitet i fokus og hvor det at have øje for stærke børnefællesskaber og deltagelsesmuligheder bliver et fagligt udgangspunkt.
Vil du være med til at gå forrest i en hverdag, hvor der vil være mange spændende pædagogiske drøftelser samt udfordringer og hvor dialog og samarbejde er en vigtig del af fundamentet?

Kan du se muligheder i at være med til at etablere en ressourcegruppe, en afdeling tæt på almen og hvor det at skabe fællesskaber og sammenhæng på tværs af almen og ressourcegruppe er en styrke og brænder du for at sætte dit præg på kvalificeret faglig udvikling? Så er du vores kommende medarbejder.

Rammer for etablering af ressourcegruppe
Afdelingen Skovreden er en daginstitution normeret til 65 børn i alderen 3-6 år. Ved siden af Skovreden har vi Skovhuset på 300 m2. Planen er at ressourcegruppen skal etableres i Skovreden, hvor vi senest til 1. marts 2024 skal have oprettet 4 pladser. Sideløbende med etablering af de 4 ressourcepladser vil der blive ansøgt om etablering af 0-3 årspladser i afdelingen samt at Skovhuset bliver godkendt som institution.
Målet er at Skovredens ressourcegruppe, skal kunne rumme op til 8 børn i alderen 0-6 år. Inklusiv §32 pladser.

Vi har fokus på at sikre en god kvalitet til vores børn og forældre og derfor er det også vigtigt for os, at de pædagoger som skal være i gruppen i hverdagen, får mulighed for at deltage så tidligt i processen som muligt.

Kvaliteten i vores arbejde med afsæt i den styrkede læreplan
Vi forestiller os, at du er optaget af at etablere et specialiseret tilbud, hvor stærke børnefællesskaber og deltagelsesmuligheder bliver et fagligt udgangspunkt og hvor deltagelse i almen ses som en mulighed.
Du skal have lyst til at blive en del af et pædagogisk team, som igennem kollegial refleksion, digital dokumentation og en nysgerrig evalueringskultur hele tiden arbejder på at udvikle pædagogikken og læringsmiljøerne.

I Fællesinst. Lagoni er vi optaget af at involvere forældrene i børnenes udvikling og af at udvikle læringsmiljøet, så børnene får de bedste betingelser, der understøtter deres trivsel, leg, læring og dannelse.

Vores grundlæggende mindset og pædagogiske arbejde er kendetegnet af en inkluderende og anerkendende tilgang. Alle børn skal opleve at være i privilegerede positioner og føle sig som en del af fællesskabet.

Spændende hverdag med stor indflydelse
Din vigtigste opgave som del af teamet er fra starten, sammen med den daglige leder, at være med til at sætte aftryk og definere og skabe rammerne omkring arbejdet i en ressourcegruppe.

Dine opgaver på kortere og længere sigt
De mest konkrete opgaver på kort sigt er:

  • sammen med den daglig leder at udvikle et nyt fagligt fundament for en ny ressourcegruppe
  • at være medskaber af en pædagogisk retning i, at alle børn oplever sig betydningsfulde i et fællesskab
  • at målrette rammerne og strukturen således, at vi er klar til at modtage 4 børn senest den 1. marts
  • at indrette rum til evt. behandlingsmuligheder.

På længere sigt er der fokus på:

  • at medvirke til at styrke sammenhæng imellem almen og ressourcegruppen, der hvor det er muligt
  • at sammen med øvrigt pædagogisk personale at udvikle pædagogiske rammer i takt med at Skovreden bliver 0-6 års institution og inddrager Skovhuset som institution
  • at videreudvikle ressourcegruppen således, at den kan rumme op til 8 børn
  • at etablere et udeområde der tilgodeser hele børnegruppen.

Om dig
Du er uddannet pædagog og kan fremvise dokumenteret flerårig erfaring i arbejdet med børn i special eller ressourcegrupper. Du kan bidrage i faglig sparring med kollegaer og daglig leder, samt at du er stærk i dit faglige mindset. Det er en fordel, hvis du tør at være innovativ ved at afprøve forskellige muligheder således, at vi får skabt de bedste rammer og udviklingsmuligheder for børnene. Det er et krav, at du kan tegn til tale eller at du inden for kort tid kan tilegne dig dette.0

Hvem du er som person, er ligeledes vigtigt for os. Du brænder for arbejdet med børn, som har behov for nogle tydeligt kodet rammer og at du i dit arbejde kan være nærværende og anerkendende i både handling, tale og skrift.
Det er ligeledes betydningsfuldt at du ser udvikling som noget spændende og at du godt kan lide at være tovholder – vurdere, implementere, fastholde og forankre nye tiltag.

Det kan du selvfølgelig ikke gøre alene, og det er derfor naturligt for dig at inddrage dine kollegaer, bruge din nærmeste leder og indtænke forældre som en del af løsningen. Det betyder, at du er god til at skabe relationer og at du møder mennesker med respekt og nysgerrighed. Det er naturligt for dig at finde løsninger sammen med andre og du har fokus på, at det du gør, virker.

Ingen kan det hele, men vi lægger vægt på, at du:

  • har høje ambitioner for kvalitet og for det enkelte barns læring, udvikling og trivsel
  • er anerkendende og åben og tydelig i din pædagogik
  • via dialoger inddrager og medvirker til de bedste løsninger
  • er struktureret i din tilgang og kan skabe overblik i pressede situationer
  • har lyst til at indgå i et forpligtende og loyalt teamsamarbejde med det øvrige personale
  • at du viser god energi og humoristisk sans
  • at du har kendskab til forskellige kommunikationssystemer
  • at du har erfaringer med at arbejde med visuelle støttesystemer.

Sæt dit eget aftryk
Vi tilbyder en spændende pædagogstilling, hvor du i høj grad kommer til at få indflydelse på andre menneskers liv – både børnenes og familiers. Samtidig får du stor indflydelse i at være med til at skabe et fantastisk tilbud til børn hvor din faglighed, idéer og kompetencer vil blive udfoldet og bragt i spil. En stilling som kan tilgodese dine evner, men også udvikle nye.

Du bliver en del af et nyt team, bestående af tre pædagoger til ressourcegruppen samt en del af en velfungerende personalegruppe på 12 medarbejdere i børnehaven. Du vil blive en del af et hus, som gerne vil hinanden og som hygger sig i hinandens selskab. Derudover er der en daglig leder tilknyttet Skovreden, som bidrager til sparring, hvor vi udvikler og taler åbent om både succeser og udfordringer.

Derudover tilbyder vi dig en pædagogstilling, hvor du får engagerede og dygtige kollegaer, som står sammen på tværs af fagligheder og har fokus på at skabe størst mulig værdi for børnene og deres forældre. Der er altid hjælp at hente og der er altid brug for dine perspektiver.

Vi tilbyder en:

  • unik mulighed for at blive pædagog i en særdeles aktiv og udviklingsorienteret organisation, med tætte samarbejdsrelationer med kollegaer, praksisvejleder samt samarbejdspartner i distrikt Vest
  • enestående mulighed for at være med til at præge rammer og pædagogisk indhold i et nyt tilbud
  • engageret forældregruppe, som bidrager hvor det er muligt
  • spændende og alsidig stilling.

Interesseret i jobbet?
Har stillingsbeskrivelsen vakt din nysgerrighed og/eller måtte du have lyst til at besøge os så kontakt institutionsleder for Fællesinst. Lagoni Allan Vallenthin Nielsen på telefon 24 85 79 61.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer pr. uge.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 1. februar 2024 kl. 12.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
15. maj 2024 180
14. maj 2024 172
13. maj 2024 169
12. maj 2024 174
11. maj 2024 175
10. maj 2024 176
9. maj 2024 166
8. maj 2024 166
7. maj 2024 156
6. maj 2024 154
5. maj 2024 149
4. maj 2024 147
3. maj 2024 145
2. maj 2024 134
1. maj 2024 124
30. april 2024 113
29. april 2024 98
28. april 2024 98
27. april 2024 98
26. april 2024 99
25. april 2024 95
24. april 2024 97
23. april 2024 96
22. april 2024 100
21. april 2024 110
20. april 2024 111
19. april 2024 117
18. april 2024 118
17. april 2024 131
16. april 2024 128
15. april 2024 122