1 pædagog med rævene til Hareskov Børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Rævene søger hurtigst muligt eller senest pr. 1. oktober 2022 en dygtig pædagog der brænder for arbejdet med de ældste børn i børnehaven. Stillingen er på 35 t/ugen.

Opgaverne som Pædagog på rævene:

Du vil være på Rævegruppen, hvor du sammen med de to andre pædagoger og en medhjælper vil sikre at de 22 store børn, får en god og tryg overgang til FFOén.

I Hareskov Børnehus arbejder vi med Furesø overgangskanon. Vi har et meget tæt samarbejde med både Hareskov Skole og de to øvrige dagtilbud i Hareskov By. Hvor vi blandt andet mødes en gang ugen og laver aktiviteter med børnene. Det kan være ture i skoven, besøg i de tre børnehuse, besøg i FFOén eller en fælles teatertur.

Alt sammen noget der er medvirkende til at børnene får et godt kendskab til hinanden inden de starter i FFOén.

Sammen med dine kollegaer på stuen, vil du tilrettelægge og strukturere en pædagogik der tager udgangspunkt i børnenes individuelle og sociale færdigheder.

Som pædagog på rævestuen, har du kun børnene ét år. I Furesø Kommune starter børnene i FFO enten 1. februar eller 1. maj.

Du skal kunne trives i at arbejde målrettet. Du skal kunne trives i at hverdagen er struktureret, da I ellers ikke kan nå omkring hele overgangskanoen. Og du skal kunne trives i, at du fra 1. februar til 1. maj igen skal stabe et nyt børnefællesskab for de børn der stadig går i storbørns gruppen.

Du skal have en faglighed, hvor du hurtigt kan analysere børnenes behov, og du skal kunne lide at arbejde tæt sammen med forældrene.

Som kollega har vi følgende forventninger til dig:

- For dig er det naturligt at være pædagog

· Du er mødestabil

· Du tænker lige som os, at pædagogik og hverdagen udvikles igennem dialog, demokrati og medbestemmelse

· Du gør dig umage med dit arbejde,

· Du trives i en hverdag, hvor alle børn skal have opmærksomhed, også selvom der er travlt

· Du ser muligheder, og kan lide at blive udfordret fagligt

· Du tager hverdagen med ro og med smil

· Du ser det som en selvfølgelighed at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene

· Du ser det som en selvfølgelighed at have et godt og ligeværdigt samarbejde med dine kollegaer

Vi søger en kollega der sammen med os, er med til at give børnene den bedste dag - hver dag.

Vi er et hus, hvor hverdagen betyder noget. Vi giver børnene tid til at øve sig. Det er vigtigt i vores hus at lære, at man gerne må fejle. I vores hus hjælper vi hinanden på stuerne og på tværs af huset.

I vores hus øver vi børnene i at blive til nogen, ud fra de individuelle forudsætninger børnene hver især har.

Hvad skal du vide mere om Hareskov Børnehus?

I Hareskov Børnehus prioriterer vi tid til forberedelse til pædagogerne. Der er afsat 2 timer hver 14. dag til hver stue. Derudover er der stuemøder hver 3.uge på 1. 5 timer.

Vi har pædagogmøder, hvor vi sammen taler om den pædagogik vi gerne vil lave i huset. De fleste møder ligger i almindelig arbejdstid.

Vi er en integreret institution, og vi gør meget ud af at være et fælles hus, og at alle voksne er synlige. Hver dag åbner børnehave og vuggestuen sammen. Om fredagen har vi en fælles aktivitet for hele huset.

Vi har flere gange om året fælles projekter, hvor både vuggestuen og børnehaven er samlet.

Her i efteråret skal vi havde fælles projekter omkring vores sensommerfest, personaledag, vores lygtefest. Hele 2022 vil have et særligt fokus på børnefællesskaber og børn i udsatte positioner.

Din ansættelse vil være i børnehaven, men du vil blive ansat i hele huset. Det betyder, at du også træder til og hjælper, hvis der mangler hænder et andet sted i huset end på din egen gruppe. Det kan også betyde at du i perioder vil kunne blive flyttet til andre stuer, det kan fx være i forbindelse med overgangsarbejde mellem børnehaven og rævestuen.

Tænker du, det er noget for dig. Så send en ansøgning, hvor du beskriver hvordan du arbejder, hvad der giver mening for dig, når du arbejder med de store børnehave børn og hvorfor du tænker, at Hareskov Børnehus skal vælge dig som den nye kollega.

Vil du vide mere?

Du må meget gerne kontakte dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller på mail [email protected] så du kan høre mere om stillingerne og kom endelig på besøg til rundvisning inden du søger stillingen.

Ansøgningsfrist: onsdag den 24. august 2022 kl 12.

Samtalerne holdes mandag den 29. august kl 12- 17.

Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV og uddannelsesbevis.

Kun uddannede pædagoger kommer i betragtning.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg
I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.
Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Onsdag den 24. august 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog og har lyst til at være en del af en institution i vækst? Vil du være med til at udvikle ny kultur og et godt børneliv? Vil du være en del af et hold der sammen skal sætte retningen f..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nye tanker sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv? Vil du være en del af fællesskabet og være med ti..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er faglig stolthed vigtig for dig – så læs her!Georgs Æske søger en fagligt dygtig pædagog, til en 35 - 37 timers stilling i vores vuggestuegruppe Spirekassen den 1. juli 2024.Din primære opg..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger to uddannede pædagoger, der formår at skabe gode relationer til børn og voksne. Et menneske, der brænder for at give de mindste den bedste start på deres skole/FFO-liv.[xxxxx] e..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4