Brænder du for Børns fritidsliv og deltagelsesmuligheder i folkeskolen ?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Hvis ’ja’ - så søger Solvang FFO i Farum netop dig! Dig som er den engagerede, nærværende og fagligt stærke fritids- og skolepædagog. Stillingen er på 30 t. med første arbejdsdag 1. februar 2023. Du vil blive en del af Dreamteamet omkring vores skolestartere - i FFO’en og i vores nystartede Minimiljø [0. - 1. kl.].

Da vi har stor søgning til vores førskolegruppe, søger vi en ekstra hånd til de glade og forventningsfulde børn. På Solvang skole og FFO har vi nemlig et stort ønske om at understøtte, at flere børn oplever deltagelsesmuligheder og trives i det almene skolemiljø. Derfor søger vi en ny kollega, der trives i et udviklingsorienteret Professionelt LæringsFællesskab, hvor fokus konsekvent er rettet mod kerneopgaven - barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Den konkrete opgave

Det særlige for denne stilling er, at du, som skole- og fritidspædagog hos os, i løbet af et år, vil have timer både i førskolen, i fritidsdelen på FFO’en og ind i skolen. Timerne fordeles hen over året, så det giver bedst mening i fht. den opgave, som er i fokus i den pågældende perio-de.

I vores ønske om at skabe den bedste skolestart for alle børn, søger vi en erfaren pædagog, der har lyst til at gøre en betydningsfuld forskel for vores mindste børn i deres møde med skole- og fritidslivets glæder og muligheder. Derfor vil du om eftermiddagen træde ind i fritidspæ-dagogikkens eventyrlige univers og følge børnenes spor i leg og læring.

Fra 1. februar vil du sammen med børnene i førskolegruppe starte rejsen fra børnehaven til næste milepæl i deres liv. Du skal i samarbejde med dine kolleger i formiddagstimerne frem til sommerferien ramme- og igangsætte inspirerende aktiviteter med sigte på at understøtte børnenes udvikling af sociale og personlige kompetencer. Det gør du i et inkluderende, rutinepræget og legende miljø så børnene bliver bedst muligt ’klædt på’ til skolens Minimiljø, hvor de starter i august måned.

I skoledelen skal du med udgangspunkt i Furesøs fælles kommunale læringssyn sammen med de andre fagprofessionelle i Minimiljøet under-støtte børnenes deltagelsesmuligheder som en del af bæredygtige børnefællesskaber. Vi har et stort fokus på en legende tilgang til læring, og bruger blandt andet uderummet, bevægelse og håndværksmæssig kreativitet til at understøtte og udvikle børnenes motivation og engage-ment.

Din faglige profil

Som pædagog står du godt og solidt i din faglighed. Du har en eksplicit anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til dit pædagogiske ar-bejde, ligesom du gennem dine stærke relationskompetencer, evner at møde det enkelte barn med en professionel nysgerrighed, autentisitet og omsorg. Vi tænker, at du er til udeliv, kan arbejde projektorienteret med udgangspunkt i hvad der optager børnegruppen.

Vi har brug for en pædagog med;

o Viden om og erfaring med at arbejde med børn i overgangen fra børnehave til FFO og skole

o Reflekteret tilgang til egen og den fælles praksis - der underbygges i den fælles forberedelse

o Gode formidlingsevner - mundtligt og skriftligt

o Erfaring med tværprofessionelt samarbejde

o Selvindsigt i fht. egne styrker og hvor du har brug for os andre

o Reflekteret tilgang til forældresamarbejdet

o Stærke relationskompetencer og ikke mindst dig som ønsker at gøre en betydningsbærende forskel for skolens mindste børn

Det er kun et plus hvis du kan byde ind med kompetencer inden for musik og/eller har flair for og lyst til sammen med børnene at bevæge dig ind i den digitale legejungle.

Hvad kan vi tilbyde

o En velfungerende arbejdsplads med engagerede kolleger både i skole og FFO

o En skøn blanding af voksne med forskellige kompetencer, alder og livserfaring

o En udfordrende og afvekslende dagligdag med tværfagligt samarbejde omkring børnene

o En personalegruppe hvor faglig stolthed går hånd i hånd med humor og glæde

o Stor indflydelse på indholdet af din arbejdsdag - frihed under ansvar

o Et medinddragende og professionelt ledelsesteam som dagligt praktiserer organisationens Skole og FFO ligger i Furesø kommune, ca. 10 minutters gang fra Farum Station tæt ved grønne områder, sø og kulturliv. Vi har en skøn legeplads med plads til fordybelse, vild- og gemmeleg. Vi har kaniner, høns, bålhus, "haver til maver", gode sportsfaciliteter og meget mere.

Vores FFO ligger i eget ny- og ombygget hus, med masser af rum til store og små fællesskaber, leg og kreativitet - ’byggesten’ til gode min-der.

Vi er alle optagede af børnenes fællesskaber i både den skole- og fritidspædagogiske ramme ligesom at vi værner om vores meningsfulde traditioner og gode forældresamarbejde. Vi er et stærkt tværfagligt fællesskab hvor glæde, leg og nærvær er i højsædet.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning - vi glæder os til at høre fra dig!

Du skal have mulighed for at arbejde i tidsrummet mellem 6.30 til 17.00.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er på 30 t. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Ansøgning og ansættelsessamtaler

Ansøgningen sendes elektronisk senest søndag den 18. december 2022. Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 20. december kl. 9.00-12.00.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen eller kigge forbi til et besøg, kan du kontakte Camilla J. Nørreskov, leder af FFO og afd. leder i Minimiljøet, på tlf. nr. 7216 5164 eller [email protected]

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f70945bc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Søndag den 18. december 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog, og brænder du for at arbejde med børn med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser? Vil du være en del af et team hvor der samarbejdes om at skabe det gode børneliv for børn med sær..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Frederiksborg Byskole søger en børnehaveklasseleder til vores kommende 0.årgang. Vi har tre børnehaveklasser hvert år. Alle tre børnehaveklasser er placeret i den nybyggede Bakkefløj, som vi tog i .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikssund

    Kom og leg med os i Maglehøj- det vil vi glæde os til……Vil du være en aktiv del af et inspirerende, legende og udviklende børnehus, der arbejder struktureret omkring pædagogikken og vægter faglighe..
    • Pædagog
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikssund

    Vi søger erfarne pædagoger, som er fagligt funderet og har et indgående kendskab til børn med særlige udfordringer. Du vil få faste timer i skolens specialtilbud og/eller mellemform på almenområdet..
    • Pædagog
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
31. maj 2024 11
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 10
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 11
22. maj 2024 10
21. maj 2024 10
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7