Kan du lide at tage på tur i skoven, bygge eventyrslotte i sandkassen, og vil du være med til at finde Ridderens Svær...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse


# Hareskov børnehus

Har du lyst til at arbejde i team med 6 andre uddannet pædagoger, og 2 medhjælpere

Vil du gerne være i et børnehus der igen har fået en flot tilsynsrapport, fordi vores faglighed er høj?

Kan du lide at arbejde kun 25 min fra Nørreport station, og i et naturskønt område?

Så er det dig sommerfuglene i Hareskov børnehus mangler den 1. april 2022, eller hurtigst muligt derefter. Det betyder ikke så meget om du er nyuddannet eller har flere år i faget.

Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med Børnehavebørn, og at du har lyst til at indgå i et team med resten af børnehaven og huset. Du vil få en mentor som vil sørge for, at du føler dig velkommen i huset.

Stillingen på 30 timer. Den stue du vil være primærpædagog på, vil fra 1. maj have 12 børn. Børnene er i alderen 3-4 år. Noget helt unikt er, at vi en gang om ugen er så heldige, at vi har en frivillig højtlæser der kommer og fortæller historier. Hun læser bøger sammen med 8-10 børn fra de to børnehavegrupper, hvor du vil være tilknyttet den ene.

Noget af det første du kommer til at være med til, er at lave brobygning mellem Sommerfuglestuen, Mariehønestuen og storbørnsgruppen. Storbørnsgruppen er vores 3. børnehavegruppe. Den 1. Maj flytter alle årgang 2018 børnene til vores storbørnsgruppe. Vi skal i fællesskab have skabt en god overgang, så Mariehønerne og Sommerfuglene bliver til en gruppe børn.

På alle 6 stuer i Hareskov børnehus er der mindst 2 uddannet pædagoger og en medhjælper. De voksne i Hareskov børnehus er en god blanding af både mænd, kvinder og forskellige alder.

Vores normering i børnehaven ligger på minimumsnormeringen. Vi er normeret til 55 børnehavebørn fordelt på 3 grupper.

Vi har 1 times planlagt forberedelse pr. pædagog hver uge. Der er stuemøder på 1,5 time hver 4.uge.

I 2023 har vi et særlig fokus på sprog, og pædagogiske indretning. Så har du en god ide og store visioner til hvordan Sproget kan blive en stor og integreret del af sommerfuglenes hverdag, så hold dig ikke tilbage med at søge stillingen. Forventninger til dig:

  • For dig er det naturligt og du kan lide at være pædagog i en børnehave
  • Du gør dig umage med dit arbejde, du har en høj faglighed, og du forventer det samme af dine kollegaer
  • Du kan lide at gøre det hyggeligt og rart at være i børnehaven.
  • Du er mødestabil og fleksibel
  • Du har lyst til at være i et hus, hvor vi hele tiden øver os i at blive bedre, og derfor går vi ikke altid den lige vej og nogen gange går vi også en omvej for at nå frem til vores mål
  • Du har lyst til at være nysgerrige på dine kollegaer, fordi du ved at et godt arbejdsmiljø går begge veje
  • Du trives i en hverdag, hvor alle børn skal have opmærksomhed, også selvom der er travlt
  • Du ser muligheder, og kan lide at blive udfordret fagligt
  • Du tager hverdagen med ro og med smil
  • Du ser det som en selvfølgelighed at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene
  • Du ser det som en selvfølgelighed at have et godt og ligeværdigt samarbejde med dine kollegaer. Både på stuen, men i høj grad også på tværs af stuerne
  • At du lige som os tænker at pædagogik og hverdagen udvikles igennem dialog, demokrati og medbestemmelse

Vi søger med andre ord, en kollega der sammen med os, er med til at give børnene den bedste dag- hver dag.

Hareskov børnehus ligger naturskønt i Furesø kommune. Vi er tæt på både bus, tog og motorvej. Børnene kommer fra ressourcestærke familier. Vi har et godt og tæt samarbejde med forældrene. Vi arbejder ud fra at børn skal blive en nogen, ud fra de individuelle forudsætninger børnene hver især har. I Hareskov børnehus er legen vigtig. Vi giver børnene tid til at lege og være nysgerrige. I vuggestuen og i børnehaven bruger vi med sprogtrappen som arbejdsredskab når vi skal vurdere børnenes sproglige udvikling.

Hvad skal du vide mere om Hareskov børnehus?

Vi er en integreret institution, og vi gør meget ud af at være et fælles hus. Alle voksne er synlige. Hver dag åbner børnehave og vuggestuen sammen i vores store alrum som er i forlængelse af vores køkken. Vi har fælles legeplads, og laver forskellige projekter sammen, fx fredagsbål, fester, ferieprojekter og vores årlige cykelbane.

Din ansættelse vil være i børnehaven, men du vil blive ansat i hele huset. Det betyder, at du også træder til og hjælper, hvis der mangler hænder i et andet sted i huset end på din egen gruppe. Det kan også betyde at du i perioder vil kunne blive flyttet til Vuggestuen eller storbørns gruppen fx kan det være i forbindelse med overgangsarbejde, eller hvis der i perioder er mere brug for dine kompetencer et andet sted i huset.

Tænker du det er noget for dig, så send en ansøgning. Du må gerne beskrive hvordan du arbejder eller noget om hvad der giver mening for dig, når du arbejder med børnehavebørn. Du er også meget velkommen til at ringe og høre mere om stillingen eller komme forbi, så viser vi dig rundt så du kan danne dig et indtryk af hvilke hus vi er.

Vil du vide mere?

Du må meget gerne kontakte dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller på mail [email protected]. Vi fortæller og viser gerne vores hus og vores pædagogik frem.

Ansøgningsfrist: 03. februar 2023

Samtalerne vil blive den torsdag den 9. februar 2023 mellem kl 12- 17.

Ansøgninger sendes digitalt og skal indeholde CV og uddannelsesbevis.

Kun uddannede pædagoger kommer i betragtning

Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 5.600 kr. årligt til alle pædagoger og støttepædagoger.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bd182417)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    I dagtilbud Chili er vi nysgerrige, legeglade og vilde med det gode børneliv, vil du være med?Chili søger en pædagog med godt humør, energi, høj faglighed og lyst til at blive klogere. Det gode..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du Børnehaveklasseleder, brænder du for elevernes dannelse i 0. klasse/indskolingen?Har du tydelig struktur i din dagligdag og i samarbejdet med kollegaer?Hvis ja, så vil vi gerne invitere..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kongens Lyngby

    I Børnehuset Rævehøjen vil du møde et stærkt arbejdsfællesskab, hvor der rig mulighed for faglig sparring og udvikling. Et arbejdsfællesskab hvor vi kan grine sammen, hvor vi motiverer hinanden og .
    • Pædagog
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i Gentofte

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i 2820 Gentofte
    • Pædagog
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. maj 2024 7
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3