Vores vuggestue i [xxxxx] søger 2 pædagoger eller et pædagogisk makkerpar med en arbejdstid i lejet 30-37...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Det er ikke så vigtigt, om du er nyuddannet, har flere år i faget eller hvilken specialisering du har. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 år, og at du har lyst til at indgå i et team med resten af vuggestuen og huset. Som ny medarbejder får man en mentor, som vil sørge for, at man føler sig klædt på og velkommen i huset.

Hareskov Børnehus er et fælles hus, og det betyder, at alle bidrager til at huset fungerer, både når tingene kører som smurt og når vi står over for udfordringer. Vi løfter i flok!

Lidt om os:

  • Hareskov Børnehus er et integreret dagtilbud, med tre børnegrupper i vuggestuen og tre grupper i børnehaven.
  • I vuggestuen er vi normerede til 36 børn, men lige nu har vi kun 10-11 børn i alderen 0-3 på hver gruppe. Så der er god tid til børnene og til at fordybelse, sprog og leg er i fokus.
  • Vuggestuen består som nævnt af tre grupper som arbejder meget tæt sammen, men de er samtidig sig selv. Stuerne har hver dag fælles oppestue og sovestue.
  • Det er helt naturligt for stuerne at arbejde tæt sammen, så der er aldrig en oplevelse af at stå alene med børnene.
  • Der er ofte perioder, med projekter på tværs af årgangene, og derved også af grupperne. På den måde kender vi alle børn og kan hjælpe hinanden, når der er behov for det.

I 2023 har vi særligt fokus på sprog og pædagogisk indretning. Så har I en god idé og store visioner til, hvordan sprogarbejde og indretning kan blive en stor og integreret del af børnenes hverdag, så hold jer ikke tilbage med at søge stillingen. Jeres kommende kollegaer er en god blanding af både mænd og kvinder og med forskellige aldre. Nogle kan spille guitar, nogle kan tegne, nogle kan bygge huler. Tilsammen har alle de voksne de kompetencer, der skal til for at sikre, at vi altid når hele vejen rundt om barnet, og at vi kan lave aktiviteter, der indeholder den styrkede lærerplans temaer.

Jer, som vi søger:

  • For jer er det naturligt at være pædagog. I Hareskov Børnehus betyder det, at du sætter dig på gulvet og er nærværende med børnene. Det betyder, at du hjælper med at øve børnene i at lege. At du deltager i legen, og er nysgerrig på, hvad børnene fortæller dig. Både verbalt og nonverbalt.

Vi har for tredje gang i træk fået en flot tilsynsrapport. Den ligger på vores hjemmeside.

  • I gør jer umage med arbejdet og har forventning til jeres kollegaer om, at de gør det samme.
  • I Hareskov Børnehus betyder det, at vi går til børnene på en smilende og anerkendende måde. Vi ved, det aldrig er barnet, der er problemet, men at det er rammerne, der kan give udfordringer for barnet. Det er vores opgave at løse det. I Hareskov Børnehus er det en selvfølgelighed at have et godt og ligeværdigt samarbejde med kollegaerne.

  • I ser forældresamarbejdet som et must. I Hareskov Børnehus betyder det, at vi ser det som en selvfølgelighed at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene. Børnene kommer fra ressourcestærke familier. Vi har høje og gensidige forventninger til hinanden. Vi har som hus forventninger om at alle medarbejdere har denne indstilling.

  • I er mødestabile og fleksible. I Hareskov Børnehus betyder det, at du kommer til tiden og kommer hver dag, siger godmorgen til dine kollegaer og børnene på tværs af huset. Det betyder, at du tager en for holdet, når der er behov. Men det betyder også at du får fleksibilitet igen, når det er dig, der har behovet. Og vigtigst af alt, at du har en positiv indstilling til hverdagen i et dagtilbud.


Hvad skal du vide mere om Hareskov Børnehus?

Tænker du, at det er noget for dig at arbejde i Hareskov Børnehus, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning. Ansættelsen vil være i vuggestuen, men man bliver ansat i hele huset. Det betyder, at man også træder til og hjælper, hvis der mangler hjælp et andet sted i huset.

Vi har i Furesø Kommune 1 times planlagt forberedelse pr. pædagog hver uge. I Hareskov Børnehus er stuemøderne i øvrigt på 1,5 time hver 4. uge. Er der mere behov for forberedelse, findes der tiden til det. Vores åbningstider er mandag til torsdag 7-17 og fredag 7-16.

Vil I vide mere?

Man må meget gerne kontakte dagtilbudsleder Signe Hovgaard Thomsen på tlf. 7216 2476 eller på mail [email protected], så kan man høre mere om stillingerne og eventuelt komme på en rundvisning. Vi vil rigtig gerne vise vores hus og vores pædagogik frem.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist er den 2. august. Samtalerne vil blive afholdt i uge 32. Hareskov Børnehus holder sommerferielukket i ugerne 28-29. Dagtilbudsleder Signe Thomsen holder ferie i uge 27-30, men i de uger kan pædagogmedhjælper Marie Osmer kontaktes på 7216 5080.

Det formelle:

  • Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.
  • I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fd68377b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Værløse
  • Onsdag den 02. august 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger 2 engagerede, nærværende og fagligt funderede pædagoger 37 timer i faste stillinger i vuggestuerneSå er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bl..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Vi søger en engageret pædagog til Selskov Børnehus, som vil være en del af det fortsatte arbejde med at udvikle et integreret dagtilbud. Stillingen er på 37 timer i børnehaven med start 1. juni 202..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Foråret er kommet og en solskinsdag bringer håb om en ny pædagog til børnebyen!vi er en integreret institution med en stærk personalegruppe som står og mangler digdu er uddannet pædagog og har ly..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du pædagog og har lyst til at være en del af en institution i vækst? Vil du være med til at udvikle ny kultur og et godt børneliv? Vil du være en del af et hold der sammen skal sætte retningen f..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3