Pædagog søges til Billinglands Børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Da vores kære kollega har valgt at gå på efterløn, søger vi pr. 1. januar 2024 en pædagog på 30 - 37 t ugtl. til Billinglands Børnehave.

Billinglands børnehave er normeret til 90 børn. Vi vægter udelivet højt og nyder hver dag at vi har masser af udearealer vi kan boltre os på. I Billingland får du skønne kolleger, som alle bidrager til et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø.

I Billinglands børnehave ser vi forskellighed som en styrke, og der er stor fokus på at skabe forståelse og kendskab på tværs af kulturer, hvor det gode og tætte forældresamarbejde har høj prioritet. Vores hverdag er præget af et samarbejde på tværs i huset, hvor hele personalegruppen kender børn og forældre. Nøgleord i huset er; løsningsorienteret, handlekraftig, imødekommende og en god portion humor, der bruges både blandt kolleger og sammen med børnene.

Vi har gennem de sidste to år arbejdet med at inddrage barnets perspektiv i hverdagen og på at give hvert barn mulighed for medbestemmelse og indflydelse på sin egen hverdag. Dette fokus er nu blevet en naturlig del af vores hverdag og tages med videre ind i vores næste fælles fokusområde.

Nuværende fokus er bevægelse hvor vi stiller skarp på motorik og bevægelsesglæde, både i hverdagen og gennem samarbejde med foreningslivet i Vejen. Billinglands børnehave er sammen med de øvrige institutioner i område 3, gået i gang med et DGI certificerings kursus i idræt, leg og bevægelse

Billinglands børnehave er en del af Område 3 som består af Bakkegårdens børnehave, Billinglands vuggestue, Børnehaven Fuglehuset, Kildevængets børnehave og Vorupparkens børnehave og vuggestue. Der er et godt samarbejde mellem institutionerne i området bl.a. via netværksgrupper, fælles møder i løbet af året og fælles udviklingsmål.

Kunne du tænke dig et job hvor vi sammen skaber det bedste dagtilbud for børns trivsel og læring. Hvor vi har høje ambitioner og hvor vi med et godt kollegaskab reflekterer sammen og tør stille hinanden faglige spørgsmål på en anerkendende måde. Så send gerne en ansøgning hvor du fortæller hvad du kan bidrage med ind i det faglige fællesskab i Billingland.

Løn i forhold til gældende overenskomst

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen eller ønsker at besøge os er du velkommen til at kontakte Personale og pædagogfaglig leder Signe S. Sørensen tlf. 23605977

Ansættelsessamtaler afholdes: Der vil være samtaler løbende

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d7b65432)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vejen
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1