Pædagog søges til Vorupparkens børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Vi søger en pædagog på 32 timer til Vorupparkens børnehave med start 1.4.24 eller gerne før, hvis det er muligt.

Vorupparkens børnehave er normeret til 44 børn fordelt på to grupper og du vil få en flok skønne kolleger, som alle bidrager til et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø. Vorupparken er en integreret institution fordelt på to huse beliggende i Vejen by.

I Vorupparken ser vi forskellighed som en styrke, og der er stor fokus på at skabe forståelse og kendskab på tværs af kulturer, hvor det gode og tætte forældresamarbejde har høj prioritet. Vores hverdag er præget af et samarbejde på tværs i huset, hvor hele personalegruppen kender børn og forældre. Nøgleord i huset er; løsningsorienteret, handlekraftig, imødekommende og en god portion humor, der bruges både blandt kolleger og sammen med børnene.

Vi har gennem de sidste år haft stor fokus på at inddrage barnets perspektiv i hverdagen og give hvert barn mulighed for medbestemmelse og aktiv indflydelse på egen hverdag.

Fra marts 2024 er vi en DGI certificeret institution, hvor alle medarbejdere det sidste års tid har været igennem et DGI forløb om idræt, leg og bevægelse. Samtidig har vi været i gang med et forløb "Bevægelse er vejen", hvor vi bl.a. har samarbejdet med foreningslivet i Vejen. Dette fokus på glæden gennem idræt og bevægelse skal nu forankres i institutionen og være en fast del af vores tiltag i hverdagen.

Vorupparken er en del af Område 3 som består af Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Kildevængets børnehave, Troldehusets vuggestue og Vorupparkens børnehave og vuggestue. Der er et godt samarbejde mellem de fem institutioner i området bl.a. via netværksgrupper, fælles møder i løbet af året og fælles udviklingsmål.

Du er som person nysgerrig på, hvad børnene viser og fortæller dig. Gennem en nærværende tilgang sikrer du dig, at børnene mærker du vil dem. Du er en nysgerrig, empatisk og legende voksen med lyst til og en forståelse af vigtigheden i at skabe og opretholde et tæt samarbejde med forældre omkring deres børn. Du viser initiativ i praksis og vi forventer du går forrest i samarbejdet med børn, forældre og vores tværfaglige samarbejdspartner samt at du er en aktiv medspiller i at skabe et godt arbejdsmiljø sammen med dine kolleger.

Kunne du tænke dig et job hvor vi sammen skaber det bedste dagtilbud for børns trivsel og læring. Hvor vi har høje ambitioner og hvor vi med et godt kollegaskab reflekterer sammen og tør stille hinanden faglige spørgsmål på en anerkendende måde. Så send gerne en ansøgning hvor du fortæller hvad du kan bidrage med ind i det faglige fællesskab i Vorupparken.

Løn i forhold til gældende overenskomst

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du henvende dig til Personale- og Pædagog fagligleder Anita Borup Paaske Jakobsen - mobil 29369674

Vi afholder løbende samtaler og tager jobopslaget af når vi har fundet den rette.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4d3d78b9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Vejen
  • Fredag den 08. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1