Pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent til [xxxxx]erådalen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Om stillingen/arbejdspladsen
Dagtilbud Østerådalen, Daginstitutionen Sandgården søger 1en pædagogmedhjælper/pædagogiske assistent til en fast stilling 31 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 3-6 år? Har du lyst til at være del af en institution med vokseværk? Og kan du se potentialer i at tilrettelægge inspirerende læringsmiljøer af høj kvalitet? Så er chancen her for at blive en del af vores team.

Daginstitutionen Sandgården er en institution, som startede op i august 2020 med en børnehavedel og maj 2021 med en vuggestuedel. Børnehaven skal fra marts 2023 opnormeres til vores fulde børnetal på 96 børn fordelt på 5 stuer og derfor søger vi en ny kollega. Du skal være tilknyttet en ny stue med 3-årige. Stuen startede op pr. 1. januar 2023, selvom stuen allerede er godt i gang med at blive etableret vil du også få mulighed for at være deltagende i at starte stuen op.
Vuggestuen er normeret til 64 børn fordelt på 4 stuer.

Pædagogikken i institutionen er funderet i ICDP, ligesom der er et stort fokus på at etablere forskellige inspirerende læringsmiljøer for børnene.
I efteråret 2021 startede vi vores sprogprojekt op i samarbejde med Sprog & Integration og Sofiendalsskolen omkring sprogudvikling og sproglige overgange. Det er blevet en stor del af vores hverdag og mange af vores pædagogiske aktiviteter udspringer ad sprogprojektet. Projektet vil forløbe frem til 2027.
Etableringen af Sandgården er stadig i fuld gang og vi arbejder ud fra, at robusthed er en del af vores fundament for at kunne klare forandringer og udfordringer. Det at tro på sig selv, at kende sine værdier og grænser, sige til og fra, samt at have en generel god grundstemning er derfor vigtigt du besidder, hvis du vil være en del af vores team.

At tydelighed skaber overskuelighed, er en af Sandgårdens grundsten. Vi ser det som vores opgave at skabe tydelige, faste rammer, en genkendelig struktur/organisering samt etablering af læringsmiljøer, så børnene oplever trivsel, udvikling, dannelse og læring.
I børnehaven arbejder vi med at skabe genkendelighed for børnene bl.a. via faste rutiner som understøttes af piktogrammer og legegrupper (både voksenstyret og selvbestemte).
I legegrupperne/legestationerne deler vi børnene op i mindre grupper, så der er mulighed for fordybelse og nærvær samt opbyggelse af de gode relationer og børnefællesskabet på stuen.
Vi møder barnet i børnehøjde, lytter til barnets stemme samt inddrager barnet i de forskellige læringsmiljøer, i legen og i hverdagsrutinerne.
Vi arbejder med "Fri for mobberi" som en del af arbejdet med børnenes følelsesmæssige og sociale udvikling. Derudover arbejdes der med at skabe læringsmiljøer indenfor de forskellige læreplanstemaer.

I din ansøgning forventer vi, at du beskriver, hvilke læringsmiljøer du har særlige kompetencer i at tilrettelægge og understøtte. Det kunne f.eks. være indenfor kategorierne natur/udeliv, sprog, motorik, musik/teater, science/IT i børnehøjde, eller lignende.

Vi søger en pædagogmedhjælper/pædagogisk assistent som:
  • Har erfaring med børn i alderen 3-6 år.
  • Er omsorgsfuld og hjertevarm.
  • Brænder for at arbejde med relationer både til børn, forældre og kollegaer.
  • Har kendskab til eller er nysgerrig på ICDP.
  • Brænder for at være medskaber af inspirerende læringsmiljøer for og med børnene.
  • Har gåpåmod og som ikke lader sig slå ud af modgang i en opstartsfase.
  • Ser det som en naturlighed at arbejde inkluderende, anerkendende og inddragende.
  • Er iderig og kan omsætte både andres og egne initiativer til meningsfyldt pædagogisk praksis.
  • Er reflekterende og formår at omsætte egen refleksion til handling.


Vi forventer at:
  • Du er nysgerrig på den pædagogiske praksis.
  • Du har godt humør og møder verden med et smil på læben.
  • Du har overblik, er fleksibel og stabil.
  • Du er selvstændig og kan tage ansvar.
  • Du er åben overfor nye udfordringer og er omstillingsparat.
  • Du er energisk og kan sætte aktiviteter i gang, som tilgodeser børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.
  • Du har et positivt livssyn, og du formår at omsætte det til inkluderende pædagogik.
  • Du ser forældre samarbejdet som værende inspirerende og understøttende for din praksis, og at du formår at inddrage forældrene i børnenes udvikling, trivsel, dannelse og læring.
  • At du ser "fejl" og succeser som potentiale for læring, og at du tør dele din læring med det øvrige personale, så vi kan arbejde med organisatorisk læring til udvikling af vuggestuens pædagogik.
  • At du ser mulighederne i at samarbejde med vuggestueafdelingen, så vi får et samarbejde præget af høj faglighed på tværs af institutionen. Det gælder både samarbejdet i overgangen fra vuggestue til børnehave, omkring børnegruppens sproglige udvikling og i hverdagen generelt.


Vi kan tilbyde:
  • En personalegruppe, hvor trivsel er højt prioriteret og hvor vi arbejder med ka`li`hed.
  • Kollegaer, der arbejder anerkendende, inkluderende og ressource orienteret.
  • Et job med ansvar og udfordringer.
  • En institution, hvor forældrene har stor indflydelse på deres børns hverdag.
  • En institution, som ser stor værdi i et anerkende forældresamarbejde.
  • En personalegruppe med høj faglighed og som er i en konstant udvikling, og hvor der er plads til dine ideer og input.
  • Et dagtilbud, hvor vi erfaringsudveksler på tværs af institutioner, og hvor alle bidrager til den gode opgaveløsning.
  • En institution som arbejder med reflekterende praksis og hvor "fejl" og succeser ses som potentiale for organisatorisk læring.


Arbejdsstedets adresse
Anna Anchers Vej 7, 9200 Aalborg SV

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og FOA.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Aalborg
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 6

Værd at vide når du søger job som pædagogmedhjælper i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!