Pædagogmedhjælper, 30 t. i tidsbegrænset stilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi har grundet særlig pulje mulighed for at ansætte en pædagogmedhjælper 30t. ugentligt til vores børnehave normeret til 20 børn (heraf 2 basispladser) frem mod udgangen af 2023. (-mulighed for forlængelse, dog med færre timer ugentligt)

Vi er en selvejende institution under Børneringen, og har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Åbningstiden er fra kl. 7-16 hver dag.

Vi værner om åbenhed og nærvær, arbejder med anerkendelse, selv-hjulpenhed og dagsstruktur samt mindre aktivitetsgrupper.

Pædagogisk har vi fokus på det enkelte barn og børnegruppens trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi er opmærksomme på eget ansvar og rolle for at skabe bedst mulige børneperspektiv. Alle deltager aktivt, såvel fagligt og personligt, i forhold til at skabe et børneperspektiv og et arbejdsklima, der er præget af anerkendelse, respekt, indlevelse, humor, tryghed og udvikling.
Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til børnene. Vi er nysgerrige og reflekterer over vores praksis for at skabe den bedste trivsel for børnene, -vi ønsker at udvikle vores læringsmiljøer, så de passer bedst muligt til den børnegruppe, der aktuelt er i huset.
Hele året prioriterer vi ture ud af huset, også i små grupper fx på vores ladcykler.

Vi er praktikinstitution og et hus med faglighed, humør og en atmosfære som bør opleves.
I dagligdagen skelner vi ikke ml. pædagoger og pædagogmedhjælpere, men der er opgaver som kræver pædagogisk uddannelse. Da vi er et lille hus, er fleksibilitet på tværs af faggrupper og opgaver nødvendigt, alle har praktisk ansvar for at huset er pænt og ordentligt. Et rart sted at være. Det er en nødvendighed i så lille et hus, at vi kan skubbe begrænsninger i baggrunden og handle på vores muligheder.

Forventninger til dig:
Vigtigst er, at du som pædgogmedhjælper har evner, lyst og mod på at indgå aktivt i vores arbejdsfællesskab og gøre en forskel for børn og forældre.

Praktiske oplysninger
Vi ønsker ansættelse d. 1/7 2023 og din mødetid vil ligge i tidsrummet ml. kl. 7-16 man-fre. Løn og -ansættelse efter gældende overenskomst. Der indhentes børne-og straffeattest.

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt vi afholder samtaler løbende og senest d. 21/7 grundet ferie. Send din ansøgning, CV og vellignende foto til: [email protected] (med "pulje" i emnefeltet.)
Se i øvrigt vores privatlivspolitik på børnehavens hjemmeside HER
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på telefon 32 59 58 70, bedst ml. kl. 9-15

Har du ikke hørt fra os inden d. 21/7 må du betragte stillingen som besat til anden side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København S
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (studiejob) i Brønshøj

    Vores datter Filippa på 13 år er forsinket i sin udvikling og har brug for aktiv træning for at udvikle sig. Filippa bliver derfor trænet efter forskellige neurologiske træningsprogrammer: FHC (hol..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederiksberg C

    Flyvermedhjælper søges til skøn institution på FrederiksbergHar du lyst til pædagogik på tværs af alder i et positivt arbejdsmiljø? Så er vi noget for dig.Vi søger en flyvermedhjælper 30-35..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederiksberg

    2 pædagogmedhjælpere søges til GravhundenVi mangler to nye medhjælpere, som har lyst til at være en del af vores skønne hus. Vi mangler dig, som brænder for at gøre en forskel i små børns hverd..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Frederiksberg

    Specialinstitution Magnoliahuset søger 1 Pædagogmedhjælper i et barselvikariat pr. 1.5.24. Magnoliahuset søger en pædagogmedhjælper 30 timer om ugen i et barselsvikariat fra d. 1.5.24 eller sna..
    • Pædagogmedhjælper
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2