Pædagogmedhjælper til Artillerivejens vuggestue

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Artillerivejens vuggestue søger 1 pædagogmedhjælper.

Vi er en integreret institution bestående af Artillerivejens Krudtugler, Artillerivejens Vuggestue og udflytterbørnehave Slottet. Vuggestuen ligger på Artillerivej 71 B.

Vi søger en pædagogmedhjælper 31 – 36 t/u primært tilknyttet vuggestuen, med start 2. oktober og venter gerne på den korrekte kollega og dermed på det korrekte mach til vores institution.

Vuggestuen er normeret til 44 børn og vi bor tæt på Amager fælled, med let adgang til natur og gode udearealer samt en stor og spændende legeplads.

Vi arbejder i en meget åben struktur med åbne døre, hvor fællesskab blandt store og små er i højsædet. Vi vægter legen højt jævnfør den nye styrkede læreplan, og følger børnenes spor i hverdagen, så vi har ikke på forhånd mange fastlagte planer.

Vi prioriterer at bruge tid på refleksioner, iagttagelser og at delagtiggøre hinanden i, hvad der rør sig i børnegruppen / i det enkelte barn. Dette sker løbende over hele dagen og hermed sikrer vi et godt børnemiljø, trivsel og udvikling både for det enkelte barn og for helheden i børnegruppen som er altafgørende for et barns udvikling. Derudover rokerer medarbejderne rundt på stuerne, er i et par år tilknyttet en fast stue hvorefter de bliver primærmedarbejder på en anden.

Måden vi organiserer arbejdet på betyder, at personalet fungerer i mange samarbejdsrelationer med hele personalegruppen, så teamstruktur er en integreret del i institutionen.

Vi glæder os til at finde vores nye kollega - til vores dejlige hus fyldt med dygtige personaler, skønne børn og dejlige forældre, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi vil løbende holde samtaler og har I ikke hørt fra os, senest den 16 sep. er stillingen besat til anden side.

Du kan finde mere information om os på www.krudt-uglen.dk .

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København S
  • Lørdag den 16. september 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (studiejob) i Brønshøj

    Vores datter Filippa på 13 år er forsinket i sin udvikling og har brug for aktiv træning for at udvikle sig. Filippa bliver derfor trænet efter forskellige neurologiske træningsprogrammer: FHC (hol..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i Børnehuset Halvejen i Dragør..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i [xxxxx] i Dragø..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i København S

    Artillerivejens vuggestue & Slottet søger en pædagogmedhjælper til vores udflytterdel " Slottet" 32 timer ugentligt fra den 1. juli 2024. Udflytterbørnehaven er normeret til 63 børn med beligge..
    • Pædagogmedhjælper
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1