Underviser til Sustainable Fashion Tech

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du være med til at uddanne fremtidens Sustainable Fashion Tech designere, der er med til at udvikle en branche i forandring?

Så er du måske vores nye adjunkt eller lektor på KEA Design. Du vil indgå i et team af dygtige undervisere på KEAs videregående akademiuddannelse Designteknolog og top-up Bachelor i Design & Business på studieretningen Sustainable Fashion Tech.

Designteknolog-uddannelsen er en 2-årig erhvervsakademiuddannelse inden for mode- og livsstilsbranchen. Uddannelsen arbejder med viden inden for design, business og teknologi med fokus på værdikædeforståelse samt specialisering indenfor et af de tre områder: Sustainable Fashion Tech, Fashion Management og Marketing & Communication Design.

GIV DIN VIDEN VIDERE TIL NÆSTE GENERATION I BRANCHEN
Du får mulighed for - sammen med teamet - at sætte præg på de studerendes færdigheder og kompetencer gennem implementering af en bæredygtig tilgang til design, anvendelse af analoge og digitale teknologier til produktudvikling samt teknisk og visuel kommunikation.

Som adjunkt/lektor på KEA Design kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du både kommer til at undervise på såvel fuldtid- som deltidsuddannelse og deltage i forsknings-, innovations- og udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af din rolle er også at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling. På den måde udfylder du tre vigtige opgaver: Undervisning, udvikling og relationsarbejde.

I dit daglige virke deltager du i udviklingen og gennemførelsen af uddannelsen i tæt samarbejde med teamet, dit netværk og samarbejdspartnere.

Du får et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og professionelle erfaringer i spil. Vi vægter din faglige og pædagogiske udvikling højt, så der vil være gode muligheder for at deltage i kurser og konferencer i både Danmark og i udlandet.

Du bliver en del af programområdet KEA Design, hvor du vil få din daglige gang på KEAs adresse på Guldbergsgade 29N på Nørrebro sammen med gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen.

DIN BAGGRUND OG KOMPETENCER
Du har som udgangspunkt en uddannelse som konstruktør / produktudvikler / designer på bachelor- eller kandidatniveau med erfaring fra modeindustrien med fokus på konstruktion og produktudvikling.

Du er optaget af den teknologiske udvikling i modebranchen og er selv bruger af flere digitale værktøjer i udviklingsprocessen, eksempelvis at arbejde i 2D CAD i udvikling af mønstre og 3D visualiseringsværktøjer i udviklingen af virtuelle produkter. Har du ikke erfaring med 3D-programmer (eks. CLO 3D), skal du være indstillet på en stejl indlæringskurve, da undervisning i dette er en essentiel del af underviserjobbet.

Det vil være et plus, hvis du har arbejdet med undervisning eller formidling på en videregående uddannelse, men det er ikke et krav.

Du skal have viden og erfaring med:

  • Design og produktudvikling af beklædningsprodukter
  • Prototyping – analogt og digitalt, eks. 2D CAD, 3D Visualisering (eks. CLO3D)
  • Anvendelse af teknologi, herunder bl.a. Adobe Photoshop og Illustrator, PDM-systemer (eks. Delogue)
  • Formgivning, konstruktion, syteknik og drapering
  • Værdikædeforståelse, kommunikation og produktion.

Derudover skal du have særlig viden om og interesse for:

  • Mode- og tekstilbranchen.
  • Bæredygtighed og cirkulær økonomi

Uddyb gerne i din ansøgning inden for hvilke af områderne, du har dine stærkeste kompetencer.

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

ER DU KLAR TIL EN NY UDFORDRING HOS KEA?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Annette Havkær på telefon 5183 8090 eller send en mail på [email protected].

Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV, relevante eksamenspapirer og øvrig dokumentation for din erfaring.

Ansøgningsfristen er den 17. september 2023. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende frem mod uge 40.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Opstart snarest muligt efter nærmere aftale – vi glæder os til at få dig om bord på vores team!

ANSÆTTELSE SOM ADJUNKT ELLER LEKTOR
Er du ny i faget som underviser, ansættes du som adjunkt og vil deltage i KEAs adjunktforløb, som over fire år vil udvikle og styrke dine kompetencer med det formål at blive lektor. Der er tale om et struktureret og gennemprøvet forløb med stort fokus på din egen kompetenceudvikling, hvor du igennem bl.a. kurser og vejledning kvalificerer dig til at skrive din lektoranmodning. Dit kompetenceudviklingsforløb til lektor er tilrettelagt, så du gennemfører det sammen med andre adjunkter - som en integreret del af dine daglige opgaver.

Ansættelsen som lektor forudsætter en positiv lektorbedømmelse jf. bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København N
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk forsknings- og udviklingsprofil inden for teknologiforståelse og digitalt understøttet didaktik, og er du en engageret underviser, der ønsker at undervise i og om teknologiforståels..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer i København V

    Har du erfaring med og viden om undervisning i dansk som andetsprog, og vil du i fællesskab med kolleger bidrage til at uddanne fremtidens lærere? Så er et job på læreruddannelsen måske noget for d..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at hjælpe til rekruttering af nye studerende, inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle d..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Brænder du for at blive en del af en udviklingsorienteret skole, som har fokus på anerkendelse i relationerne, stærk faglighed og elevernes trivsel.På Nordstrandskolen ønsker vi gennem tæt team..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 10
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1