Ønske øen søger pædagogmedhjælper til udflytterbørnehave på 37 timer med start hurtigst muligt.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi er en selvejende, integreret institution med plads til 36 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Vi søger en pædagogmedhjælper, som udviser stærke samarbejdsevner og engagement. Du oplever ikke verden i sort/hvid og er nysgerrig på de mennesker du omgiver dig med.

Vi søger samtidig en legende sjæl, som elsker at være omgivet af glade og aktive børn? Kan du lide at befinde dig i naturen, finde på gemmelege eller tænde bål, og er du en pædagog med høj drivkraft, som formår at omsætte teori og gode ideer til praksis? Er du imødekommende, smilende og empatisk i dit relations arbejde med børn og forældre, samt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ til handling og aktivitet, så kan du være lige præcis den vi søger

Vi er en udflytterbørnehave på tre stuer, der skiftes til at tage op i vores lille spejderhytte, som ligger i Hareskoven én uge ad gangen. Her er der ikke meget legetøj at finde. Til gengæld har vi hele skoven, med alt hvad der hører til lige uden for døren. I skoven bygger vi huler og leger, bl.a. i det piratskib, som vi selv har bygget. Vi finder frøer og andet krible/krable, samt laver mad over bål. Vi går mange på mange skovture. Når det er rigtig koldt, kan vi godt lide at læse eventyr foran pejsen i spejderhytten vi bor i.

Hjemme i vores børnehave på Amager har vi egne stuer og mulighed for andre udfoldelser end skoven. Vi spiller spil, leger sammen, går på små ture ud af huset og arbejder generelt med trivsel og fællesskaber i både større og mindre grupper. Vi arbejder med fokus ud fra vores årshjul og tilsyn, samt onsdags grupper fordelt på alder. Onsdagsgrupperne omhandler bl.a. børn i nye og mindre fællesskaber. Her mødes lille, mellem og store gruppen på tværs af hinandens stuer.

Vi kan tilbyde en faglig stærk personalegruppe, med et nært samarbejde på tværs i hele huset. På vores personale- og stuemøder kan vi tilbyde sparring, evaluering, planlægning, forberedelse, samt hverdags evaluering. På trods af vi er opdelt på to etager med forskellige afdelinger, herunder vuggestue og børnehave, vil du blive en del af et rigt arbejdsfællesskab, hvor vi løfter sammen i flok og altid har kerneopgaven i centrum. Vi forholder os nysgerrigt og konstruktivt til hinandens forskellige opgaver som skal varetages og har et stærkt arbejdsfællesskab, samt interesse for hinanden.

Vi holder samtaler løbende i januar.

Ansøgning sendes til institutionsleder Camilla Sørensen [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København S
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper (studiejob) i Brønshøj

    Vores datter Filippa på 13 år er forsinket i sin udvikling og har brug for aktiv træning for at udvikle sig. Filippa bliver derfor trænet efter forskellige neurologiske træningsprogrammer: FHC (hol..
    • Pædagogmedhjælper
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper (vikar) i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i Børnehuset Halvejen i Dragør..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Dragør

    Har du lyst til at blive en del af et fantastisk Børnehus, som har fokus på leg og stærke børnefællesskaber.Så tilbyder vi et barselsvikariat med gode muligheder i [xxxxx] i Dragø..
    • Pædagogmedhjælper
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i København S

    Artillerivejens vuggestue & Slottet søger en pædagogmedhjælper til vores udflytterdel " Slottet" 32 timer ugentligt fra den 1. juli 2024. Udflytterbørnehaven er normeret til 63 børn med beligge..
    • Pædagogmedhjælper
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1