Sygeplejerske med specialuddannelse i borgernær sygepleje til Frederiksberg Kommunes hjemmepleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Ser du dig selv som faglig ressourceperson, og har du specialuddannelse i borgernær sygepleje?

Fristes du af høj faglighed med vidensdeling og tæt sparring med vores kommunale læge, farmaceut, koordinatorer og fagspecialister? Vil du være med til at sikre, at viden om komplekse forløb forankres og understøtter vores løbende kvalitetsarbejde?

Ønsker du samtidig at anvende din erfaring til Frederiksberg Kommunes borgere, der er i ustabile og komplekse forløb og har behov for dine styrker i at yde klinisk sygepleje, koordinere og have blik på tværgående samarbejde?

Hvorfor skal du vælge os?
Du vil blive budt varmt velkommen af dygtige kollegaer, der prioriterer faglig sparring og værdsætter en respektfuld og uhøjtidelig omgangsform.

Du vil opleve, at få en god og tryg start med nøje tilrettelagt introduktion, hvor du tilknyttes en mentor. Du tilbydes løbende opfølgende samtaler, hvor vi sammen tilpasser din udvikling.

Du vil få en central rolle i at kvalitetssikre, styrke og koordinere sammenhængende borgeforløb.

Du vil blive tilbudt Frederiksberg Hjemmeplejes 1 - årige interne uddannelse i hjemmesygepleje, hvor du udover refleksive sygeplejesaloner også får teoretisk indsigt i palliation, demens, psykiatri, akutsygepleje, den ældre medicinske patient og det tværsektorielle samarbejde.

Din hverdag vil blive alsidig med din primære funktion at:
  • Vurdere og varetage klinisk sygepleje til Frederiksbergborgere i komplekse og ustabile forløb
  • Kvalitetssikre komplicerende udskrivelser ved at koordinere og initiere til løbende samarbejde på tværs
  • Bidrage til den daglige planlægning, lede og koordinere sammenhængende forløb og triagere ved tavlemøder
  • Sikre at viden om komplekse forløb forankres og understøtter vores løbende kvalitetsarbejde.


Hvem er du?
Som sygeplejerske med specialuddannelsen i borgernær sygepleje trives du med at bringe din faglighed i spil, når du møder Frederiksbergborgere med mangeartede komplekse og ustabile problemstillinger. Du er faglig rollemodel og fungerer som ressourceperson på tværs af sektorer og faggrupper.
Du prioriterer den rehabiliterende indsats og finder det naturlig at indgå i en ligeværdig, faglig og professionel relation med borgere og kollegaer.

Hvem er vi?
Vi arbejder med udgangspunkt i vores fælles værdi- og medarbejdergrundlag. Du vil opleve at tillid, respekt og samarbejde er genkendelige værdier. Ligeledes at tværfaglighed og rehabiliterende tilgang er vigtige grundsten.
Du bliver en del af Frederiksbergs Kommunes smukke områder, og du vil opdage, at selvom vi er meget på cyklen, hjemme hos borgerne, i sygeplejeklinikken eller varetager skærmbesøg, så mødes vi flere gange dagligt og prioriterer faglig sparring.

Det praktiske:
Du vil primært komme til at arbejde om dagen med weekendvagt hver 4. uge. Din timeansættelse og vagtplan drøfter vi i fællesskab. Det er et krav, at du har kørekort. Inden din ansættelse beder vi om du fremviser privat straffeattest.

Du omfattes af den kommunale overenskomst med DSR, hvor der er forhandlet specifikt til sygeplejerske med borgernær uddannelse. Herudover vil din tidligere erfaring blive lokalforhandlet.

Du er velkommen til at komme forbi til en uforpligtende kop kaffe og ligeså kontakte en af vores områdeledere Katja Westergaard Holdt Mikkelsen på tlf. 28983341 eller områdeleder Christina Andersson på tlf. 28983257, samt en af vores sygeplejersker med TR funktion, som også har specialuddannelse i borgernær sygepleje Mathilde Skov på tlf. 41733945.

Send os gerne din ansøgning senest d. 1. februar 2024. Vi indkalder til samtale løbende.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1