ROTATIONSVIKAR, pædagogmedhjælper til Legehuset Regnbuen i Tranbjerg, børnehave 30 t/uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tranbjerg J

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Om jobbet:

I et rotationsvikariat bliver du fast tilknyttet en børneinstitution, når deres faste medarbejder er på efteruddannelse.

OBS! For at kunne søge dette job skal du være tilmeldt som ledig i dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse i 26 uger. Er du i tvivl om din ledighed kan du kontakte Jobcenter Aarhus, virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539, mail [email protected]

Kom og vær med!

Rotationsvikar søges til Legehuset Regnbuen, Tranbjerg

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Vil du udvikle dig igennem en åben og ærlig kultur, hvor vi spiller hinanden dygtige? Så er det dig, vi leder efter! Vi søger en rotationsvikar til vores børnehaveafdeling og vores 3 til 6 årige børn.

Hos os har vi den opfattelse, at alle børn gør det rigtige, og det bedste de kan. Vi er et hus, som kigger bagom børnene, og ser på de rammer, som de indgår i. Vi justerer rammerne løbende, så de giver alle børn lige mulighed for trivsel, udvikling, læring og dannelse. Hos os er legen en essentiel del af hverdagen, hvor leg har værdi i sig selv. Vi har den opfattelse, at børn igennem leg udvikler deres identitet, sociale kompetencer og får en forståelse for den verden, de befinder sig i.

Vi leder efter en positiv, omsorgsfuld og nærværende rotationsvikar, som har lyst til at være sammen med børnene i leg og aktiviteter. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og samarbejde med dine kolleger. Vi har en hverdag, som kan byde på forskellige typer af opgaver og mange skift i løbet af dagen, hvilket kræver, at du er fleksibel og har overblik.

Sammen med dig, vil vi sammensætte din dagligdag med nogle faste ansvarsopgaver, som gerne skulle hjælpe dig med at falde hurtigt til.

Send os en ansøgning, hvor du beskriver for os:

Hvem er du?

Hvad kendetegner dig?

Hvad er du god til?

Hvad tænker du at kunne bidrage med i pædagogisk praksis? (her er eksempler meget velkomne)

Hvad vægter du højt i et samarbejde?

Hvorfor er Legehuset Regnbuen den helt rigtige arbejdsplads for dig?

Vores institution:

Legehuset Regnbuen er en afdeling i Tranbjerg Dagtilbud, der består af 8 daginstitutioner og Dagplejen. Vi er en integreret institution med 4 grupper, og er normeret til 40 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn. Vi har i 2020 gennemgået et uddannelsesforløb med NEST, hvilket vi bruger som værktøj til at skabe en tryg og overskuelig hverdag for alle børn.

I Regnbuen har vi tillid til hinanden. Vi arbejder med selvledelse, hvor du forventes at tage ansvar for den faglige udvikling, naturligvis i tæt samarbejde med dine kolleger. Ledelsesstilen er præget af åbenhed, hvor dine input høres og tages til efterretning. Der er planlagt fast, ugentligt forberedelsestid og løbende teammøder, så du kan koncentrere dig om at være sammen med børnene.

Timeantal og tiltrædelse:

Stillingen er på 30 timer om ugen. Tiltrædelse er hurtigst muligt, dog senest 1. oktober

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

OBS! For at kunne søge dette job skal du være tilmeldt som ledig i dit jobcenter og have modtaget dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse i 26 uger. Er du i tvivl om din ledighed kan du kontakte Jobcenter Aarhus, virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4185 4539, mail [email protected]

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:

Har dette vakt din interesse, og kan du genkende dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Steffen Andersen på tlf. nr.: 28590669 eller mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: søndag den 30. september 2023.

Vi afholder samtaler løbende, hvorfor du kan blive indkaldt inden ansøgningsfristen udløber.

Ansøgning

Du kan KUN søge dette job via www.aarhus.dk – ledige stillinger – ROTATION

Her er link til jobannoncen:

Rotationsvikar 30 t/u til Regnbuen - Aarhus Kommune (emply.com)

Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Om os

Læs mere om Regnbuen og Tranbjerg Dagtilbud på vores hjemmeside.

Om Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Tranbjerg J.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Tranbjerg J
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en pædagogmedhjælper, der er motiveret for at lære at arbejde med børn og turde stille sig nysgerrigt overfor børnenes univers. Her skal du kunne mærke, hvornår du skal følge e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Kærgården søger en pædagogmedhjælper pr 1. maj 2024 eller hurtigst muligt derefterDen integrerede institution Kærgården søger en pædagogmedhjælper til vores vuggestuen. Stillingen er på 23 t/u ford..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Du skal indgå i et samarbejde med pædagogerne på en af vores vuggestuegrupper.Din profil:Som medhjælper forventer vi, at du:Vil være med til at skabe nærvær og trygge rammer for all..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    I Kongevellen bliver du en del af et nyt og stærkt fællesskab med høj faglighed, hvor du kan sætte dit præg på kulturen og skabelsen af det gode børneliv. Vi er en god blanding af unge og erfarne p..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Tranbjerg J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Tranbjerg J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0