Kundeservicemedarbejder søges til Tandlægerne Nord-Smils Callcenter - Klinikassistent eller anden tandfaglig baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Vi søger en kundeservicemedarbejder 37 timer om ugen til et barselsvikariat på ca. 8 mdr., evt. med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Som kundeservicemedarbejder vil du få et meningsfuldt job, hvor du virkelig gør en forskel for vores patienter. Vores callcenter har til huse i vores administration i Tilst og besvarer dagligt opkald fra patienter i tidsrummet mellem kl. 7.00 – 16.00, hvor arbejdstiden også vil ligge. Kundeservicemedarbejderen har en vigtig opgave i at give vores patienter den bedste service og sikre, at vores klinikker får den optimale hjælp.

Tandlægerne Nord-Smil har pt. 6 klinikker i henholdsvis Aalborg, Randers, Aarhus, Herning, Odense og København. Vores klinikker er velfungerende og moderne med søde og dygtige medarbejdere med et højt fagligt niveau.

Din baggrund er som uddannet klinikassistent eller med en anden tandfaglig baggrund. Du skal have lysten til at give vores patienter den bedste service og sikre en korrekt booket aftalebog på vores klinikker. Det kræver et tæt samarbejde med de receptionister, der sidder ude på klinikkerne og betyder, at du som kundeservicemedarbejder er en del af et stærkt, fagligt netværk.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med:

• Attraktive arbejdsforhold
• Mulighed for personlig og faglig udvikling
• En god arbejdsplads med gode kollegaer
• Mulighed for at tegne en sundhedsforsikring.

Vi tilpasser din opstart til din erfaring og kvalifikationer og sørger for, at du får grundig en introduktion og oplæring i såvel det faglige og administrative, så du kan fungere godt fra start.

I Nord-Smil har vi fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed. Vi har derfor lavet en aftale med Gjensidige, der gør, at du kan tegne en god sundhedsforsikring, der giver adgang til en række behandlinger og undersøgelser.

Lyder det noget for dig? Så send en ansøgning og cv til: [email protected] – og skriv kundeservicemedarbejder i overskriften.

Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2023. Ansættelse 1. december 2023. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Rasha: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Tilst
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (freelance) i Århus C

    Vil du være med til at skabe de optimale omgivelser for medarbejderne i Administrationscenter Nat-Tech på [xxxxx]?Så er det lige dig, vi leder efter.Forventet startdato og vari..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du en fagligt engageret, motiverende og empatisk leder, der brænder for at drive og udvikle uddannelse? Så er du måske den ene af vores 2 nye pædagogisk-administrative ledere på Administrationsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1