pædagogmedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Pædagogmedhjælper til specialiseret dagtilbud

Vi har brug for en god kollega til i fællesskab at skabe meningsfulde liv for Jonstrupvangs fantastiske beboere og brugere. Søg job hos os, hvis du vil være en del af ”Aktiviteten”- et dagtilbud (§104) fyldt med humor, høj faglighed og mulighed for at udvikle sig. Uddannet eller ej, vi søger dig.

Jonstrupvang er et bo- og dagtilbud for voksne, hvoraf størstedelen har cerebral parese. Det sætter dog ikke begrænsninger for kreativiteten i hverdagen.

”Vores motto er ’Forvent det utænkelige’, og som udgangspunkt er alt muligt hos os. Vi er drevet af at give beboerne valgmuligheder og skabe de bedste rammer for udvikling og socialt samvær,” siger forstander Kim Frederiksen

Vi sætter beboerens selvbestemmelse, selvstændiggørelse og ansvar for egen udvikling i højsædet, med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, ønsker og behov.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab med fokus på værdier, faglighed og udvikling

” Vi arbejder ud fra værdierne Faglighed, Respekt, Ansvarstagen og Kreativitet. Vores forventninger til dig handler om, at du har lyst til at bringe din faglighed i spil og er initiativrig. Vi glæder os til at høre fra dig,” siger Kim Frederiksen.

Du bliver en del af en personalegruppe, hvor vi arbejder tværfagligt og spiller hinanden gode i samarbejdet om kerneopgaven.

Med brugeren i centrum tilbyder vi samvær, nærvær og tematiserede hold, med udgangspunkt i brugernes ønsker, behov og forudsætninger.

Du skal kunne holde mange bolde i luften på en gang, indgå i relationer på brugernes præmisser og være nysgerrig på forskellige kommunikationsformer. Det er ikke en forudsætning, at du har kendskab til området på forhånd, men det er afgørende, at du er nysgerrig og interesseret i at lære.

Hvis du er gøgler, jagerpilot, håndværker eller noget andet spændende og har lyst til at være en del af Aktiviteten, så send os gerne en ansøgning.

Vi arbejder ud fra et neuropædagogisk perspektiv, hvor faglighed vægtes højt. Det er ikke et krav, at du har kendskab til neuropædagogik, men du skal være interesseret i at lære nyt. Vi har løbende opkvalificering af kompetencer, så vi holder os i god faglig form.

Med to gange 30 minutters træning om ugen i arbejdstiden er der også mulighed for at holde sig i god fysisk form.

Nysgerrig, initiativ og reflektion er nøgleord i jobbet
Som medarbejder i Aktiviteten skal du være nysgerrig og reflekteret samt dele din viden med kollegerne. Du skal kunne lide at drage omsorg og kunne se det pædagogiske arbejde i plejeopgaver.

Derudover forventer vi, at du:

  • Møder mennesker med respekt, tillid og godt humør
  • Kan indgå i teams ift. planlægning og gennemførelse af vores daglige hold
  • Har fokus på handling, initiativ og udvikling – og tør gå nye veje i arbejdet med at realisere målet
  • Kan lide at arbejde selvstændigt, i tværfaglige teams og være kontaktperson for beboere
  • Hviler i dig selv, kender dine begrænsninger – og tør stå ved dem
  • Mestrer IT på minimum brugerniveau med henblik på dokumentation og klar kommunikation


Mere om Jonstrupvang
Jonstrupvang ligger i et naturskønt område i Værløse. Her bor 46 mennesker med forskellige funktionsnedsættelser, primært cerebral parese, i alderen 18 til 80 år. Aktiviteten betjener dagligt ca. 23 dagbrugere og beboere i alle hverdage fra kl. 8 til kl. 15.30.

Personalegruppen i Aktiviteten består af pædagoger og omsorgsmedhjælpere.
Vi er uddannelsessted og har derfor løbende elever og studerende.

Jonstrupvang er et selvejende tilbud, som har driftsoverenskomst med Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden. Vi er et stort hus med ca. 100 ansatte (pædagoger, fysio- og ergoterapeuter, SOSU-assistenter, ernæringsassistenter, ejendomsserviceteknikere og administration)

Lær mere om os og vores hold på instagram (Jonstrupvang2) og på www.Jonstrupvang.dk

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte Diana Forup Hallkvist på telefon 44201986, hvis du vil høre mere om stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomstvilkår. Stillingen er på 32 timer med ansættelsesstart den 1-6-2022 eller snarest muligt. Der er mulighed for at have vikartimer i huset udover de 32 timer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Værløse
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Virum

    Hos børnehuset Grønnevej søger vi en medhjælper, som kan indgå i samarbejde med en uddannet pædagog omkring den styrket læreplan. Du er omsorgsfuld, nærværende og kan lide at arbejde med børn. .
    • Pædagogmedhjælper
    • Virum
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Hillerød

    Vi søger en pædagogmedhjælper til en 17-årig pige, der har diagnosticeret epilepsi, og som bor i Hillerød med sin familie. Pigen er sprogligt udfordret og motorisk begrænset, hvorfor hun er køresto..
    • Pædagogmedhjælper
    • Hillerød
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Nordsjælland

    Børnehuset Egetræet i Værløse er et dagtilbud på almenområdet, der søger en pædagogmedhjælper. Arbejdstiden er 32 eller 34 timer om ugen.What’s in it for you?2 stuemøder i dit 4-ugers arbe..
    • Pædagogmedhjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Nordsjælland

    Vi søger en pædagogmedhjælper til HFO (SFO) Mini, da vores morgenåbner går på pension. HFO Mini ligger i Skævinge på Kornmarkskolen, [xxxxx]Vi søger en stabil morgenåbner, der kan s..
    • Pædagogmedhjælper
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1