Adjudant til Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Er du en dygtig planlægger med sans for detaljen, og kan du håndtere mange opgaver samtidigt i en spændende og afvekslende hverdag? Vil du være en del af en rutineret og dygtig ledelsessektion, hvor der altid er plads til råd og vejledning? Så er du måske den næste adjudant for Chefen for Den Kongelige Livgarde.

Om os

Den Kongelige Livgarde er et regiment med to overordnede opgaver: Vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, samt uddannelse af de bedst mulige soldater til den danske felthær.

Staben ved Den Kongelige Livgarde (ST/LG) er myndighedens stab med ansvar for planlægning og koordination mellem enhederne og øvrige myndigheder på de to garnisoner. Staben står for støtten til Chefen for Den Kongelige Livgarde (CH LG), personelforvaltning, personeladministration, KTO virke, militær sikkerhed herunder kasernevagten, vagt og sikkerhedsplanlægning og koordination i forhold til vagten om De Kongelige Slotte og Palæer, koordination af styrkeindsættelse i INTOPS og NATOPS, logistikkoordination, UMAK-støtte, arbejdsmiljørådgivning, farlig gods-kontrol og -rådgivning, etablissementskoordination, uddannelseskoordination ift. styrkeproduktion, uddannelsesstøtte i forhold til eksercits og ceremoniel tjeneste, og økonomistyring.

ST/LG er POC i forhold til kontakt med HKO, og FSV øvrige eksterne myndigheder, og civile partnere.

Om stillingen

Som adjudant indgår du i ledelsessektion, hvor du, i samarbejde med sekretæren, leverer den daglige og direkte støtte til CH LG. Du planlægger, koordinerer og eksekverer større og mindre arrangementer på vegne af ham, og du fungerer som bindeled mellem ham og enhederne i en bred vifte af forhold.

Du vil i stillingen derudover skulle varetage en række opgaver i relation til traditionsplejen ved regimentet, og du skal kunne bistå CH LG ved såvel ceremonielle opgaver internt i regimentet som repræsentative opgaver ved besøg fra eksterne. CH LG er ud over stillingen som Chef for Livgarden desuden Kommandant i København. Som dennes adjudant vil der være en række planlægningsopgaver, du vil være ansvarlig for.

Du vil indgå i Livgardens blå tjeneste som vagtgående officer på lige fod med alle andre officerer tjenstgørende ved regimentet.

En stor del af arbejdet er forbindelsesofficersvirket til vores udenlandske søsterregimenter i Norge, Sverige og England. Besøgene med dem giver ofte nogle spændende og unikke oplevelser.

Du indgår desuden som almindelig sagsbehandler ved ST/LG til støtte for stabschefen.

En af de typiske opgaver for adjudanten er udarbejdelse af Livgardens årsbefaling til STCH/LG med input fra stabens sektioner.

Stillingen tilbyder en høj grad af fleksibilitet ift. din tilstedeværelse, og der er derfor god mulighed for at læse MMS i stillingen.

Om dig

Du er kaptajn, og har et indgående kendskab til Livgardens daglige virke, traditioner og organisation. Herudover har du erfaring fra forskellige stabsfunktioner, og vi ser gerne, at du har været udsendt i international tjeneste.

Da du i jobbet vil skulle kommunikere med forskellige interessenter – både internt og eksternt – på vegne af obersten, er det en forudsætning, at du er i stand til at kommunikere præcist og tydeligt i både skrift og tale på såvel dansk som engelsk.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med CH LG, så du forventes at være præcis, opsøgende og loyal. Ydermere skal du have en god portion situationsfornemmelse, og du udviser naturligt diskretion.

Du skal have en høj grad af professionalisme, helhedsorientering og overblik. Der er for det meste mange bolde i luften for adjudanten, så du skal have en god evne til at strukturere dit arbejde.

Da du vil blive ansvarlig for opgaver, hvis succesfulde løsning falder tilbage på såvel CH LG som LG som regiment, er det essentielt, at du har nøje sans for detaljen, og at du er særdeles omhyggelig.

Du skal derudover være mindst 175 cm høj, samt have et indgående kendskab til Livgardens blå vagttjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal til denne stilling kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Høvelte, men du vil også have et kontor på Livgardens Kaserne i København, og der er mulighed for at tilrettelægge tjenesten med arbejdsdage i København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende adjudant, kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 28 79 73 69 eller mail: [email protected].
Du kan ligeledes kontakte stabschef, major Søren Schwartz Møller på telefon 22 56 99 07 eller e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den søndag den 16. april 2023.

Stillingen ønskes besat den 1. juni eller snarest derefter.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM DEN KONGELIGE LIVGARDE (LG)
Den Kongelige Livgarde er et infanteriregiment med mange traditioner præget af to operative opgaver: Vagten om Majestæten og de kongelige slotte og palæer samt levering af kampenheder til felthæren. Ud over uddannelsen af værnepligtige, der forestår vagten om Kongehuset, leverer Den Kongelige Livgarde også soldater til den professionelle kampenhed – I/Den Kongelige Livgarde, der tilhører 1. Brigade. Livgarden har enheder på Garderkasernen i Høvelte og Livgardens Kaserne i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4