Sygeplejefaglig coach til Kaffe Først – mennesket før bureaukrati

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Vil du være med til at løfte fremtidens ældrepleje til nye højder i Haderslev Kommune, og trives du med at få andre til at lykkedes?
Vil du være en af vores 2 coaches for vores nye selvstyrende tværfaglige teams?

I Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune sætter tilgangen "Værdifuld Hverdag – hver dag" retningen for, hvordan vi møder de mennesker, som vi støtter og hjælper. Med "Værdifuld Hvedag – hver dag", ønsker vi at møde både borgere og kollegaer med nysgerrighed. Det der skal ske, planlægger vi sammen, for på den måde tror vi på, at det vi gør virker bedre.

Med projekt "Kaffe Først – mennesket før bureaukrati" afprøver vi aktuelt en ny og banebrydende måde at arbejde sammen med borgerne og hinanden på. Afprøvningen tager afsæt i den hollandske Buurtzorg-model. Her arbejder medarbejderne i tværfaglige selvstyrende teams, hvor målet bl.a. er at skabe større sammenhæng og kontinuitet i mødet med borgerne og bedre trivsel for medarbejderne.

Vi har afprøvet en coach-model i forhold til vores første 2 teams. Nu udvider vi til i alt 8 teams og vi skal derfor bruge to sygeplejefaglige coaches, som skal hjælpe os med dette.

Vi tilbyder:

  • Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte nye standarder for måden, vi skaber velfærd på
  • Et indgående kendskab til Buurtzorg inspireret syge- og hjemmepleje i dansk kontekst
  • Mulighed for at medvirke til at opbygge og udvikle coachfunktionen – på kort og længere sigt
  • At du som coach får mulighed for at understøtte medarbejdere, der arbejder i mindre selvstyrende tværfaglige teams bestående af sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedshjælpere og -assistenter
  • Træning i at være coach
  • At du selv kan tilrettelægge dit arbejde

Vi ønsker at:

Du udviser en helhedsorienteret tilgang til borgerforløb og at du har lyst til at understøtte medarbejderne i at lede sig selv med respekt for den enkelte og teamets modenhed. Det være sig gældende for medarbejderne i både dag- og aftenvagt.

Du bidrager til at omsætte "Værdifuld Hverdag", strategier og mål i den daglige drift, med fokus på udvikling, sammenhængende borgerforløb, helhedspleje, god planlægning, høj kvalitet og produkt/procesudvikling.

Du understøtter den personlige og faglige udvikling og trivsel og faciliterer læringsprocesser, vidensdeling og skaber passende forstyrrelser og forandringer i de teams, du coacher. Det være sig gældende for både de faste dagvagt- samt aftenvagts-teams.

Du bidrager til medarbejdernes forståelser af deres teamroller, bistår med rolleafklaring på individuelt og fælles niveau samt i afholdelse af strategiske kompetente møder, der understøtter den fælles opgaveløsning i teamet.

Med i din faglige rygsæk har du:

Du er uddannet sygeplejerske.

Måske en coach-uddannelse, men det er ikke et krav. Som en del af introduktionen til at arbejde som coach vil du blive trænet via et internt kompetencekursus, hvor du får et dybdegående kendskab til den nye organisering der er udviklet, samt din rolle som coach. Efter træningen vil du fortsat få mulighed for at modtage supervision, som fortsat styrker dine coachkompetencer.

Du har muligvis erfaringer med helhedspleje, borgernær sygepleje eller lignende.

Du besidder viden og har erfaring med at arbejde i en kommunal sygepleje og/eller hjemmepleje og har kendskab til de sundhedsfaglige samarbejdsaftaler mellem regioner og Haderslev Kommune.

Dine personlige kompetencer er præget af, at du er god til at skabe relationer, hvor du lytter mere end du taler, og kan bringe flere perspektiver i spil og se situationer fra alle vinkler.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi vil gerne at du kan starte 1. oktober 2022 og som udgangspunkt på 37 timer/uge. Mødested er distrikt Vojens.

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.

Vil du vide mere?
Du er meget velkommen til at kontakte projektleder Kristine Roed Antonsen, mail: [email protected] telefon 51 15 47 28 (ferie i uge 28, 29, 30) eller distriktsleder for Sygeplejen distrikt 1 Lisbet Enevoldsen, mail: [email protected] telefon 51 23 56 57 (ferie i uge 29, 30, 31).

Læs mere om værdifuld hverdag i Haderslev Kommune.

Her kan du læse mere om Haderslev Kommune.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag senest den 21. august 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes den 24. august 2022.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Personlig træner", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Personlig træner
  • Vojens
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Personlig træner i Rødekro

    Vi søger en selvstændig og serviceminded timelønner til LOOP Fitness Vojens/Rødekro fra senest 01-04-24. Timerne ligger primær tirsdag og torsdag eftermiddag fra kl. 16 - 19 / lørdag og søndag .
    • Personlig træner
    • Rødekro
    Få mere info
  • Personlig træner i Sydjylland

    Kulturskolen Esbjerg søger en danselærer til den kommende sæson.Vores allermindste danseelever mangler en at lege og danse med til fa..
    • Personlig træner
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Personlig træner i Vejle

    Kunne du tænke dig et sjovt og givende trænerjob, med masser af energi og frisk luft i hverdagen? Kunne du tænke dig rammerne til at gøre en mærkbar forskel, som coach for dine egne faste deltagere..
    • Personlig træner
    • Vejle
    Få mere info
  • Personlig træner i Kolding

    Kunne du tænke dig et sjovt og givende trænerjob, med masser af energi og frisk luft i hverdagen? Kunne du tænke dig rammerne til at gøre en mærkbar forskel, som coach for dine egne faste deltagere..
    • Personlig træner
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som personlig trænere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte personlig træner i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal personlig trænere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte personlig trænere over tid

Dato Alle jobs som personlig trænere
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0