Driftskoordinerende til regionalt datateam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Driftskoordinator til Regionalt datateam for steril sporbarhed og leverance – Sterilcentralen, Aalborg Universitetshospital
Region Nordjylland bruger kvalitetssystemet T-DOC på Sterilområdet. Systemet registrerer, dokumenterer og sporer medicinske flergangsinstrumenter på regionens hospitaler. Formålet med systemet er sikring af kvalitet i henhold til standarderne for styring af infektionshygiejne i sundhedssektoren og opfyldelse af kravene til genbehandling af steriliserbart udstyr. Sterilcentralens opgave er at genbehandle og levere operationsinstrumenter til alle operationer på Universitetshospitalet i Aalborg. Sterilcentralen er et centralt omdrejningspunkt for afviklingen af hospitalets daglige operative aktivitet. Det Regionale team for steril sporbarhed og leverance er en del af Sterilcentralens kvalitetsafsnit.
Stamdatabaseprojektet har igennem de seneste tre år oprettet og implementeret T-DOC på alle regionens hospitaler. Det har været en omfattende opgave, som afsluttes ultimo 2022. I Sterilcentralen på Aalborg Universitetshospital bliver der fra januar 2023 etableret et regionalt team for steril sporbarhed og leverance, med opgaver omkring den regionale T-DOC-database.
Vi søger en erfaren og struktureret driftskoordinator, som har det daglige ansvar for datateamet. Datateamet vil have spændende opgaver med stor diversitet med flere forberedende projekter samt support-, vedligeholdelses- og driftsopgaver, som har sit primære fokus på at understøtte udvikling og arbejdsgange i T-DOC.
Opgaven drives i samarbejde med medarbejdere fra datateamet, T-DOC-superbrugere, samt Digitalisering og IT, hvor projektet er forankret. Foruden de lokale samarbejdspartnere, vil du som koordinerende også få berøringsflader til regionens øvrige hospitaler, afdelinger og Sterilcentraler, og du bliver dermed datateamets ansigt udadtil i regionen.
Personaleledelsesansvaret er placeret hos afdelingsledelsen i Sterilcentralen. Som driftskoordinator vil du indgå i et teamsamarbejde, på tværs af Sterilcentralens funktioner sammen med øvrige ressourcepersoner i afdelingen.
Som driftskoordinator vil dine fokusområder bl.a. være:
• Koordinere teamet i forhold til opgaver, som fx oprettelse, vedligehold og kvalitetssikring af data i T-DOC samt i integrerede programmer
• Daglig koordinering af personaleressourcer
• Du skal være det regionale teams ansigt udadtil, med undervisnings- og repræsentationsopgaver i og udenfor Sterilcentralen
• Administrere data, som understøtter genbehandlingen og styrer leverancer til operationsafdelinger og ambulatorier
• Udvikle/planlægge kommende leverancer fra Sterilenheden/NAU, i samarbejde med relevante operationsafdelinger og Sterillager- og levering af sterilt udstyr
• Understøtte afdelingsledelsen med data, drifts-/produktionsoversigter og rapporter
• Deltagelse i Sterilcentralens øvrige udviklingsprojekter
Vi forventer, at du har erfaring med koordinering for en medarbejdergruppe. Det er en fordel, hvis du har kendskab til hospitalsverdenen, men det er ikke et krav
Ønskede kvalifikationer:
• At du har flair for IT og trives med at arbejde i et team
• At du er struktureret, har overblik, kan holde fokus og følge opgaverne til dørs
• At du er grundig, loyal, fleksibel, pålidelig og med godt humør
• Kommunikation føles naturligt, og at du trives med personkontakt
• At du måske har erfaring med databaser og kvalitetssikring af data, men det er ikke et krav
• At du er omstillingsparat med gode samarbejdsevner
• At du tager ansvar for at bidrage til det gode arbejdsmiljø og et godt kollegaskab
• At du kan undervise, præsentere og holde oplæg for forsamlinger
Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde en god introduktion til opgaverne, gode muligheder for personlig udvikling, en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, høj aktivitet og fokus på kvalitet i ydelserne til vores brugere og samarbejdspartnere. Du får en spændende og travl hverdag i et team med god omgangstone og humor, hvor de færreste dage er ens.
Du bliver en del af en arbejdsplads, som synes at det er lærerigt, sjovt og motiverende at gå på arbejde, samtidig med at du er med til at gøre en forskel for patienter og borgere ved at øge patientsikkerheden.
Ansættelsen er:
• Fastansættelse på fuldtid.
• Med tiltrædelse 02/01 2023 eller efter aftale
• Der kan forekomme rejser til andre hospitaler i Regionen
• Med reference til Driftsleder for Kvalitet og Apparatur
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst indgået med Danske Regioner og relevant organisation. I henhold til Region Nordjyllands ansættelsespolitik vil der indhentes referencer på den ansøger, som ønskes ansat.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, dog senest 28. oktober 2022. Vi forventer at afholde samtaler i uge 45.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Driftsleder for Kvalitet og Apparatur i Sterilcentralen Thomas Rendal, [email protected], telefon 93919024.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg
  • Fredag den 28. oktober 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg

    Grib chancen for at være frontløber i den grønne omstilling og spille en nøglerolle i udrulningen af ladestandere i hele Danmark. Dette job er din mulighed for at bidrage til en bæredygtig fremtid .
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger 2 Projektassistenter til en spændende stilling hos SSI SCHÄFER. I rollen som Projektassistent vil du blive en del af et mindre team og spille en central rolle i at støtte projekt realiseri..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 31
16. maj 2024 51
15. maj 2024 51
14. maj 2024 35
13. maj 2024 36
12. maj 2024 35
11. maj 2024 35
10. maj 2024 35
9. maj 2024 35
8. maj 2024 35
7. maj 2024 37
6. maj 2024 34
5. maj 2024 39
4. maj 2024 35
3. maj 2024 36
2. maj 2024 38
1. maj 2024 39
30. april 2024 39
29. april 2024 19
28. april 2024 27
27. april 2024 26
26. april 2024 25
25. april 2024 27
24. april 2024 30
23. april 2024 27
22. april 2024 30
21. april 2024 31
20. april 2024 31
19. april 2024 33
18. april 2024 30
17. april 2024 30

Værd at vide når du søger job som projektleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!