Projektleder til udvikling på luftområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Bliv en vigtig spiller i den grønne omstilling


FORCE Technology står over for en transformation. Vi bliver en forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed, der i endnu højere grad aktivt sætter fokus på vores kunder, nuværende som fremtidige. Hvert år servicerer vi op mod 10.000 danske og internationale virksomheder fra forskellige industrier. Men vi har potentiale til at nå ud til mange flere og med langt flere services og kompetencer. Som projektleder bliver du en vigtig spiller i denne transformation, med projekter inden for den grønne omstilling.

Clean Air Technology er førende inden for måleteknik til kortlægning og vurdering af luftemissioner, udeluft og arbejdsmiljø i Skandinavien. På emissionsområdet består holdet af mere end 30 højt kvalificerede medarbejdere, fordelt på fem kontorer i Danmark og Norge.

Vi opretholder vores store ekspertise ved bl.a. at varetage Miljøstyrelsens referencelaboratorium for måling af emissioner til luften og ved at deltage i udarbejdelsen af internationale standarder. Vi driver vores egne laboratorier, hvor vi med vores ekspertise holder opgaveløsningen på et højt kvalitets- og præcisionsniveau.

Din rolle i projekter med fokus på nye luftemissioner


Du bliver en del af en projektgruppe, der arbejder med udviklingsopgaver inden for emissions- og luftkvalitetsmålinger på danske og internationale projekter. Der vil være fokus på luftemissioner fra de nye, grønne teknologier – herunder PtX- og carbon capture-processer. Du får en central rolle i at sikre, at projekterne kommer i mål inden for de aftalte rammer.

Du kommer til at referere til afdelingschefen for Clean Air Technology, og din arbejdsplads er på vores hovedkontor i Brøndby.

Kemisk eller teknisk profil med projektledererfaring og overblik


Vi forestiller os, at du har erfaring med projektledelse og gerne en kemisk eller teknisk baggrund som ingeniør eller tilsvarende. Du har interesse for måling og rensning af luftbårne gasser og partikler emitteret fra nye, grønne teknologier. Du har mindst 3 års erhvervserfaring og meget gerne en basisviden om luftforurening og luftkemi.

Som projektleder har du overblik og fokus på kunden. Du går forrest og tager ansvar for både dine kollegaers og hele projektets succes. Derfor forventer vi, at dine spidskompetencer er evnen til at bevare overblikket og evnen til at håndtere de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Hverdagen hos FORCE Technology byder på spændende og varierende opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med gode kollegaer i et projektteam og får direkte kontakt til mange interessenter. Vi lægger vægt på, at du er i stand til at balancere mellem fagligt og kommercielt fokus.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er fleksibel og kan lide en aktiv arbejdsdag
  • behersker dansk og engelsk, både i skrift og tale
  • er erfaren bruger af Microsoft Office pakken.

Få 1.000 nye kollegaer og en unik arbejdsplads


Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf. Du vil derfor blive mødt af mere end 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, nysgerrighed og godt humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?


Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Du søger jobbet via Jobindex - følg linket i den blå job faktaboks. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, cv og andre relevante bilag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Projektleder i Måløv

    Are you motivated to use you project management experience in a newly established exciting organization, where you will get challenged, grow and expand your capabilities to the fullest? Do you want..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced Change Manager who is passionate about leading organizations through change? Do you maximize the adoption of change by developing and implementing change strategies and plans..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Projektleder/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebra..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3