Innovationsfonden søger en investment officer til missionsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at gøre Danmarks grønne missionsdrevne partnerskaber til en succes? Har du erfaring med forskning og innovation – gerne i regi af store offentlige-private partnerskaber? Og er du motiveret af den impact, der skabes her? Så er det dig, vi leder efter.

Innovationsfonden leder efter en eller flere profiler, der kan være med til at drive og udvikle fondens arbejde med missionsdrevne partnerskaber.

Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmarks konkurrencekraft og samfundets bæredygtighed. I 2023 skal fonden investere yderligere ca. 1,6 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter og samtidigt administrere en projektportefølje på ca. 7 mia. kr.

Innovationsfonden er blandt andet betroet opgaven med at udmønte midler til Danmarks grønne missionspartnerskaber – en helt ny måde at tænke innovationspolitik på, og hvor Danmark er blandt de første i verden til reelt at gøre det. Indtil videre har fonden igangsat fire grønne missionsdrevne partnerskaber, der skal bidrage til at nå Danmarks CO2 reduktionsmål og generelt gøre os til et grønt foregangsland.

Læs mere om missionerne her.

Jobbet som investment officer i missions-teamet
Som investment officer i fondens missions team bliver det din opgave at følge og understøtte de igangværende missionsdrevne partnerskaber og at udmønte nye midler inden for missionerne.

Det indebærer bl.a., at du i samarbejde med dine kolleger skal:

  • designe rammerne for, hvordan midlerne udmøntes (opslag og retningslinjer)
  • planlægge og drive processer for udmøntning af midlerne.
  • føre tilsyn med, at partnerskaberne agerer i overensstemmelse med aftalerne.
  • iværksætte aktiviteter, fx kompetenceudviklingsaktiviteter, der understøtter partnerskaberne på deres mission.
  • bistå med at følge op på den samfundsmæssige impact, som partnerskaberne skaber.
  • koordinere arbejdet med andre aktører i økosystemet, herunder andre ministerier og lokale erhvervsfyrtårne, så vi trækker i samme retning.

Du vil referere til vores chef for missioner og blive en del af et lille team af dedikerede medarbejdere, der er geografisk placeret på tværs af fondens tre forskellige lokationer.

Erduvoresnyeinvestment officer i missions-teamet?
Du har erfaring med at designe, drive og følge op på programmer inden for forskning og innovation – og gerne med store offentlige-private partnerskaber. Du kan tænke nyt, men har samtidig respekt og forståelse for forvaltningsmæssige rammer. Du er god til stakeholder management og har flair for at begå dig i en politisk kontekst. Og du har indsigt i det grønne område på et niveau, så du har en overordnet forståelse for forskning og innovation på området og for den impact, der kan skabes her. Du har derudover blik for at skabe og indgå i samarbejde på tværs af organisationen.

Vi forestiller os, at:

  • du har en relevant kandidatuddannelse, enten som generalist, fx scient pol, polit, cand merc, eller specialist med en faglighed inden for fx klima eller energi.
  • du har nogle års erfaring med at arbejde med forskning og innovation – gerne med hele værdikæden fra forskning over innovation til anvendelse/kommercialisering.
  • du kan forholde dig overordnet til mange forskellige fagområder og aktører – og forstår, hvordan innovation skabes i kombinationen af forskellige fagområder og aktører.
  • du har lyst til at arbejde i en samarbejdende organisation, hvor alle tager betydeligt medansvar for de samlede arbejdsopgaver og også bidrager uden for ens primære ansvarsområde.
  • du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt og samarbejdsorienteret i en travl hverdag.
  • du kan arbejde analytisk og datadrevet.
  • du arbejder struktureret og har flair for at lede projekter og processer.

Enambitiøsogsocialarbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Vi har tre lokationer og er dedikerede til at arbejde med innovation i hele landet, og derfor skal en del rejseaktivitet påregnes.

Du kan læse mere om Innovationsfonden her.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes tiltrådt 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsessted: Innovationsfonden i København eller Aarhus.

Søg stillingen
Klik på knappen "søg stillingen" eller søg via vores hjemmeside. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 18. juni 2023. Der vil blive afholdt 1. samtaler i uge 25 og 2. samtaler i uge 26.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for missioner Sidsel Hougaard på telefon: 6190 5056 eller e-mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus C
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Projektleder (studiejob) i Århus C

    Er du passioneret omkring internationalt samarbejde og uddannelse? Brænder du for at arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø? Så er du måske vores nye studentermedhjælper![xxxxx]
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder i Århus

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Projektleder i Århus N

    <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 5
2. april 2024 7
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8