Ledelseskonsulent til Psykiatrisk Center Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kunne du tænke dig en stilling, hvor du er med til at styrke og iværksætte spændende indsatser, bl.a. indenfor ledelsesudvikling, på et stort psykiatrisk center?

En væsentlig forudsætning for, at vores dygtige og dedikerede kliniske personale kan levere høj kvalitet er, at vi har tilsvarende understøttende administrative og kliniske funktioner.

På Psykiatrisk Center Ballerup søger vi derfor en ledelseskonsulent, der med godt humør, høj faglighed og stærke relationelle kompetencer kan sikre høj kvalitet i koordination og løsning af forskelligartede akademiske og administrative opgaver for centerledelsen.

Hverdag og ansvarsområder

Du bliver en del af centrets kliniske og administrative stab, mere præcist Kvalitets- og forbedringsenheden (KFE), og vil referere til Kvalitets- og forbedringschefen.

Som ledelseskonsulent vil du få en central rolle i forhold til udvikling af centret og en bred vifte af opgaver, der alle vil være præget af at være understøttende og koordinerende for ledelsen.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Understøtte ledelsesudvikling. Planlægning, facilitering og gennemførsel af lederseminar, temadage og møder for centrets ledere samt koordinering af lederudvikling og lederkurser.
  • Projektledelse. Du får en vigtig rolle og ansvar i forhold til planlægning og gennemførsel af projekter med fokus på processer, interessenter og kommunikation. Derudover får du en rolle i forhold til vores centrale porteføljestyring, hvorigennem opfølgning og status på de vigtigste udviklingsindsatser følges.
  • Sagsfremstillinger, høringssvar og præsentationer. En vigtig del af dit arbejde vil være at udarbejde beslutningsoplæg, notater, høringssvar og præsentationer til interne og eksterne formål.
  • Planlægning, understøttelse og sikre tilblivelse af centrets årsaftale. En helt central opgave er vores proces frem mod udarbejdelse og godkendelse af vores årsaftale, som udarbejdes i samarbejde med direktionen i Region Hovedstadens Psykiatri.
  • Planlægning, forberedelse og understøttelse af diverse møder. For at vi har et velfungerende MED-udvalg og dialogforum med vores patient- og pårørendeforeninger, får du en central rolle i at planlægge og understøtte gennemførsel af disse. Derudover vil der være understøttende opgaver og sekretariatsbetjening af diverse arbejdsgrupper og mødefora.

Faglige muligheder vi kan tilbyde dig

Vi tilbyder et attraktivt job med fokus på faglig kvalitet. Der er gode muligheder for at gøre en forskel og for selv at præge jobbets indhold.

Du får en stilling, hvor du spiller en central rolle i forbindelse med vores ledelsesopgave og i forhold til at implementere metoder til at forbedre vores behandling.

Du er med til at sikre, at patienten får den rette behandling via din funktion i det ledelsesmæssige og strategiske spor og i dit arbejde med at få konkretiseret visioner til konkrete forbedringer og initiativer i vores kliniske enheder.

”Jeg føler, at vi gør en forskel ved at sikre, at vi arbejder med effektive arbejdsgange og udvikling af vores ledere. Vi har et godt sammenhold og samarbejde i enheden, hvor vores forskellige fagligheder bliver bragt i spil. Vi sætter en ære i at følge opgaver til dørs”
- Kenneth Hansen, Forbedringskonsulent i KFE

Om dig

For at blive taget i betragtning til stillingen, skal du have en relevant akademisk uddannelse samt erfaring med ledelsesbetjening, ideelt set fra et hospital.

Vi søger en ledelseskonsulent, som:

  • Er proaktiv, ser helheder og følger opgaver helt til dørs.
  • Har stærke analytiske kompetencer
  • Er en dygtig kommunikator. Du kan bl.a. skrive indhold til nyhedsbreve og sociale medier. Du trives med og har nemt ved at omsætte få stikord til skriftlige oplæg og handling.
  • Er administrativ stærk. Du har blik for og kan skabe gode og sammenhængende løsninger, og du har herunder forståelse for sammenhængen mellem aktiviteter og økonomi.

Lidt om os og den enhed du bliver en del af

Du bliver en af et ambitiøst psykiatrisk center, der har et stærkt fokus på at skabe værdi for hver enkelt patient, og som har fokus påaltid at levere høj faglig kvalitet og sikre sammenhængende patientforløb.

Ud over dine tætteste kollegaer i KFE kommer du til at være en del af den samlede stab på centret. Derfor vil du i det daglige have tætte kollegaer med forskellige fagligheder og kompetencer. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi tager et fælles ansvar, og hvor vi har et ønske om at udvikle os sammen.

Vi sidder på klyngekontorer, og du vil komme til at sidde sammen med 4-6 andre kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og til besættelse den 1. april 2024.

Du ansættes i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v.

For kandidater med den rette kompetence og erfaring vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Har vi vakt din interesse?

Så søg stillingen via linket her på siden. Du bedes uploade en motiveret ansøgning, CV og relevant dokumentation af faglige kvalifikationer. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 23. januar 2024

Vi forventer at afholde første samtaler onsdag den 31. januar 2024 og anden samtaler fredag den 2. eller onsdag den 7. februar 2024.

Vil du vide mere om stillingen, eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte Kvalitets- og Forbedringschef Mikkel Strøm på tlf. 51 44 68 64 eller [email protected]

Vil du vide mere om arbejdspladsen?

Psykiatrisk Center Ballerup er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Psykiatrisk Center Ballerups aktiviteter er primært på matriklen i Ballerup. Derudover er et af de psykiatriske ambulatorier placeret i Gladsaxe. Psykiatrisk Center Ballerup har godt 700 ansatte fordelt på læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, administrativt personale, servicepersonale m.fl. Centret har en samlet kapacitet på 157 sengepladser, en omfattende

ambulant virksomhed samt intensiv dagbehandling. Derudover varetager vi den specialiserede behandling af spiseforstyrrelser i regionen.

Vi arbejder målrettet med forbedringskulturen i vores fortsatte bestræbelser på at kompetenceudvikle, overholde udrednings- og behandlingsretten, minimere anvendelsen af tvang og udvikle vores kliniske kvalitet.

  • Få mere at vide om behandling, afsnit, organisering mv. på PC Ballerups Hjemmeside: www.psykiatri-ballerup.dk
  • Se mere om blandt andet forskning og bevillinger på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/psykiatrisk-center-ballerup
  • Kig også forbi centrets Instagram profil og bliv klogere på hverdagen på PC Ballerup: https://www.instagram.com/psykiatrisk.center.ballerup/
  • Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på: www.psykiatri-regionh.dk/job-i-psykiatrien


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in driving high-profile strategic projects within Development and representing Development across the [xxxxx] value chain? Do you want to impact the strategic direction of..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you eager to drive financial and strategic analyses close to the center of decision-making in a global pharmaceutical company? Do you excel in analyzing financial performance metrics and transf..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager with a passion for driving digital solutions? Do you thrive in a cross-functional and dynamic environment? Are you eager to improve and standardise processes?.
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 12
16. maj 2024 10
15. maj 2024 11
14. maj 2024 12
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 8
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3