Kontorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Albertslund

Kontorelev i Coop – start din karriere hos os!

Ønsker du at være en del af et lærerigt og udviklende miljø og få en bred indsigt i, hvordan man driver en af Danmarks største virksomheder med ca. 38.000 medarbejdere? Så kan en uddannelse som kontorelev med speciale i administration i Coop måske være noget for dig.

Vi søger nye kontorelever til at starte den 1. september 2024.
Som kontorelev med speciale i administration kommer du godt fra start i din karriere. Hos os i Coop giver det mening at lægge vægt på, at du udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår et 2-årigt uddannelsesforløb med 8 ugers skoleophold på NEXT KBH i Ballerup sammen med andre Coop-elever.

En alsidig hverdag i en af Danmarks største virksomheder
På Coops hovedkontor i Albertslund kommer du som kontorelev rundt i 2 forskellige afdelinger (fx indkøb, digitale medier, HR eller marketing), og du er selv mulighed for at ønske hvilke afdelinger du skal være i under uddannelsen. Du deltager i afdelingernes daglige arbejdsopgaver, og en stor del af dit arbejde består af kontakt til vores butikker og leverandører, samt tværgående administrative opgaver.

Kom godt fra start med et team af hjælpsomme kollegaer
Sammen med dine kollegaer bliver du ansvarlig for, at kunderne, butikkerne og Coops samarbejdspartnere oplever kvalificeret service. Du får en masse gode kollegaer, som står klar til at hjælpe dig. Derudover har vi fællesaktiviteter såsom afdelingsarrangementer og fællesfrokost med Coops øvrige kontorelever, så du bliver en del af et netværk af kollegaer og elever fra dag et.

Vi forventer:

  • At du har gennemført en EUX, HHX eller STX, HTX eller HF suppleret med en EUS. Det er vigtigt, at dine niveauer er adgangsgivende til kontoruddannelsen med speciale i administration. Hvis du er i tvivl herom, kan du kontakte din studievejleder.
  • At du er struktureret anlagt og er god til at kommunikere med andre både mundtligt og skriftligt
  • At du har lyst til et administrativt job og er indforstået med, at rutiner er en stor del af arbejdsdagen.
  • At du har haft et fritidsjob - gerne inden for detailhandel eller kontor.
  • At du tager ansvar for din egen uddannelse, og bidrager med dine idéer og tanker i dit arbejde.

Som person er du nysgerrig, og har lysten til at lære.Du er ansvarsfuld, initiativrig og udviser engagement for det du laver.

I Coop tilbyder vi dig:

  1. Muligheden for at udvikle dig i en af Danmarks største virksomheder, der tager et stort socialt og klimamæssigt ansvar.
  2. En bred kontoruddannelse, hvor du selv har indflydelse på hvilken retning du vil tage.
  3. En elevplads med gode muligheder for en efterfølgende fastansættelse.
  4. En spændende hverdag i en virksomhed hvor fællesskab, kollegaskab og en uformel omgangstone vægtes højt.

I min tid som kontorelev i Coop har jeg fået kendskab til en bred vifte af arbejdsopgaver, som har givet mig en masse nye kompetencer, der både har gjort mig personligt og fagligt stærkere. Derudover har jeg fået indblik i, hvordan det er at arbejde i en stor virksomhed, som konstant er under udvikling.
-
Carolina 2. års elev

Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte Elevansvarlig Christina Poulsen på mail: [email protected] eller mobil 26790067.

Send din ansøgning samt CV via "Søg job" senest den 24. januar 2024. Vedhæft kopi af dine eksamenspapirer eller sidste terminsprøvepapirer. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=925d4e29)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Albertslund
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent i Ballerup

    Job DescriptionWe are about to build our new Danish Headquarters in Ballerup. 3 Bosch Legal Entities are going to move together in a modern office environment with Smart Work spaces. We are loo..
    • Kontorassistent
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Brænder du for administration, struktur og ordentlighed? Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og hvor der er fokus på at stifte bekendtskab med erhvervs..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Dragør

    Er du vild med tal og regneark? Og er du klar til en spændende elevtid, der giver dig et godt fundament for din videre karriere?Så har du muligheden for at blive kontorelev i [xxxxx] m..
    • Kontorassistent
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1