International IT-tester til koordinerende rolle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Har du erfaring i at arbejde med komplekse IT-systemer og gerne test af disse? Vil du være med til at udvikle fundamentet for den grønne omstilling ved at sikre kvaliteten af nye IT-systemer, der muliggør styringen af fremtidens elmarkeder og -systemer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske den rette til vores nyoprettede job som international IT-tester i Energinets Market Planning and Operation ART.Energinet balancerer det danske elsystem i samarbejde med en lang række eksterne parter og leverandører af ydelser – dvs. virksomheder, der ejer producerende eller forbrugende enheder, der kan justeres og derved bidrage til at opnå balance. Samtidigt balanceres elsystemet ikke kun for Danmark alene, men i fællesskab i Norden og i Europa. Dette sker ved hjælp af en række danske, nordiske og europæiske IT-systemer, hvoraf mange er under ny- og videreudvikling.Med ”Danmark kan mere II” og med øgede nordiske og europæiske balanceringskrav sættes der yderligere fart på den grønne omstilling. Energinet søger derfor en international IT-tester, som bidrager til kvalitetssikring, når vi tager de mange nye tværgående og internationale forretningsprocesser og IT-systemer i brug.Du indgår i internationale arbejdsgrupper, hvor forskellige tests planlægges og gennemføres. I Energinet får du et tæt samarbejde med området ”Energy Market & Transmission”, som udvikler Energinets egne systemer, herunder integrationerne til relaterede internationale systemer. Du får også en tæt relation til kolleger i vores Kontrolcenter samt i Elmarked, hvor fremtidens elsystem planlægges.Du bliver en del af en organisation, hvor arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være hjemme og på vores hovedkontor i Fredericia Du kan forvente en del rejseaktivitet i jobbet, svarende til maksimalt 20-25 rejsedage om året.IT tester i et internationalt setupSom International IT-tester bliver du en del af Tech & Innovation og får en meget bred kontaktflade – både internationalt og internt i Energinet. Du kommer til at samarbejde med markedsudviklere, produktejere, test-managers, testere, systemudviklere og UX-designere. Da jobbet er nyoprettet, får du gode muligheder for at påvirke opgaverne og fordelingen af disse samt de metoder og værktøjer, som du kommer til at anvende.Konkret bliver dine opgaver at:
  • Planlægge og gennemføre internationale testforløb i fællesskab med andre TSO’ere, børser, udviklere og andre involverede parter
  • Opbygge viden om igangværende og kommende udviklings- og testopgaver, samt afhængigheder imellem disse
  • Sparre med Energinets internationale arkitekt, systemudviklere og produktejere
  • Dokumentere og beskrive testforløb og -resultater
  • Følge op på incidents
  • Erfaren IT-tester med stort overblikDu trives med at have base i et dansk team og arbejde i et internationalt miljø. Din baggrund er sandsynligvis teknisk, og du har en god forståelse for IT. Du er struktureret og kan holde mange ting i gang. Ideelt har du mere end 3 års relevant erfaring, sandsynligvis med en baggrund som tester, test-manager eller softwareudvikler. Erfaring med integrationstests eller end-to-end test og evt. en certificering i ISTQB vil være en fordel.Du er vant til at arbejde på engelsk, både i skrift og tale, og dansk vil være en fordel i sammenhængen med de danske samarbejdspartnere.Som person er du god til at arbejde dig ned i komplicerede sammenhænge og IT-systemer. Du er relationsstærk, serviceminded, god til at kommunikere, og så er du i stand til at holde overblikket, når der er mange ting i gang.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Product Owner Stephan Lyck Wöllner +45 23 33 89 43 eller Agile People Lead Morten Kirk Greve +45 29 47 23 30.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet, der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger, der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 18.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Projektleder i Fredericia

      Stort vækstpotentiale – Nyoprettet stilling Jobbet: Med reference til ejeren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en anlægsentreprenørv..
      • Projektleder
      • Fredericia
      Få mere info
    • Projektleder i Fredericia

      Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter inden for rør, tankrenovering og stålarbejde? Og sætter du pris godt købmandskab og har du en stærk ledelsesbaggrund? Så er du måsk..
      • Projektleder
      • Fredericia
      Få mere info
    • Projektleder i Sydjylland

      Om jobbet Hos [xxxxx], Esbjerg, laver vi cloud løsninger, machine learning modeller, backend services, web- og mobilapplikationer. Vi laver løsninger lige fra store enterprise virksomheder ti..
      • Projektleder
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Projektleder i Fredericia

      Brænder du for at understøtte lettere behandlingstilbud, der yder tidlig og sammenhængende indsats for børn og unge i psykisk mistrivsel? Har du stærke administrative færdigheder, overbliks kompete..
      • Projektleder
      • Fredericia
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    13. maj 2024 9
    12. maj 2024 8
    11. maj 2024 9
    10. maj 2024 9
    9. maj 2024 8
    8. maj 2024 8
    7. maj 2024 6
    6. maj 2024 6
    5. maj 2024 6
    4. maj 2024 6
    3. maj 2024 6
    2. maj 2024 6
    1. maj 2024 6
    30. april 2024 5
    29. april 2024 4
    28. april 2024 3
    27. april 2024 3
    26. april 2024 3
    25. april 2024 3
    24. april 2024 4
    23. april 2024 4
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 5
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 4
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4