Projektmedarbejdere med baggrund som antropolog eller lignende til "Styrkelse af et demensvenligt samfund"

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Aktivitet, Forebyggelse og Demens i Assens Kommune søger vi to projektmedarbejdere med baggrund som antropolog eller lignende til et nyt projekt med titlen: "Udvikling af metoder og rammer til en kontinuerlig styrkelse af et demensvenligt samfund".

Der er tale om to midlertidige stillinger på 37 timer om ugen frem til 31. december 2023 og med tiltrædelse snarest muligt.

Baggrund for projektet


I Assens Kommune har vi en målsætning om, at vores ældre borgere skal have høj livskvalitet med nem adgang til fællesskaber og aktiviteter. Det tydeliggøres i Byrådets Vision 2030 samt vores værdighedspolitik, Sundhedspolitik og Politik for Aktivt medborgerskab.

Byrådet i Assens Kommune vedtog i 2017 en demensstrategi med det formål, at vi vil være en demensvenlig kommune, og om at man med en demenssygdom skal kunne blive i sin hverdag og være aktiv så længe som muligt. Det er stadig et stærkt ønske!

Med afsæt i en workshop for mennesker med demens, deres pårørende og alle andre med interesse for demens, som blev afholdt i september 2021, blev der peget på områder, hvor der er brug for at styrke forståelsen for demens.

Derfor har vi i Assens Kommune ansøgt puljen ”Styrkelse af et demensvenligt samfund” i Socialstyrelsen. Der er medio december givet tilsagn om midler til et toårigt projekt med titlen: ”Udvikling af metoder og rammer til en kontinuerlig styrkelse af et demensvenligt samfund”.

Projektet bygger på erfaringer fra tidligere projekter og generelle erfaringer fra afdelingens samlede kendskab til målgruppen. Midlerne skal bl.a. anvendes til ansættelse af en projektleder på 30 timer om ugen og to projektmedarbejdere på hver 37 timer om ugen.

Hvem er vi


Projektet er forankret i afdelingen Aktivitet, Forebyggelse og Demens. Her arbejder vi med forebyggende hjemmebesøg, demenskoordination, ”Plustid” og rehabilitering i hjemmeplejen, samt udvikling og synliggørelse af aktivitetstilbud i samarbejde med civilsamfundsaktører.

Alle har fokus på at skabe muligheder for et aktivt ældreliv for den enkelte borger, blandt andet ved at bygge bro og skabe synlighed om de muligheder, der findes eller mangler i lokalsamfundet.

Afdelingen har administrativ arbejdsplads på Assens Rådhus, men vi møder borgere, foreninger og andre samarbejdspartnere, hvor de er.

Du bliver en del af et team med dybt engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesbaggrund og opgaver. Et team med mange forskellige samarbejdsrelationer og et godt kendskab til lokalområderne. Der er et godt kollegaskab og gode muligheder for sparring i det daglige eller på det ugentlige teammøde. Projektteamet består af projektlederen og de to projektmedarbejdere og med mulighed for sparring med leder af afdelingen, når der er behov

Om jobbet


Dine opgaver bliver, at:

  • planlægge og iværksætte de relevante indsatser i projektet i samarbejde med projektleder og projektmedarbejderkollega
  • skabe relationer til relevante samarbejdspartnere både i og uden for Assens Kommune, så der sikres samarbejde om og forankring af de landsdækkende aktiviteter, som projektet arbejder med
  • du skal besøge familier med demens inde på livet og med afsæt i din viden om undersøgelsesmetoder indhente viden om, hvordan en hverdag kan blive mere demensvenlig (hver familie/person besøges to eller tre gange i projektperioden)
  • indhente viden om de forskellige aktører, hvor der er behov for demensvenlighed, så der kan opbygges en relevant tilgang til uddannelse i demensvenlighed, som bygger på motivationen det enkelte sted
  • udarbejde materiale på baggrund af den indhentede viden, der kan vejlede og være afsæt for et kontinuerligt arbejde for et demensvenligt samfund
  • indgå i de opgaver, der relaterer sig til projektet og til samarbejdet med civilsamfundet

Der vil være brug for at du kan bevæge dig omkring i kommunen i bil, og det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.

Hvem er du


Vi lægger vægt på, at du:

  • har baggrund som antropolog eller en beslægtet uddannelse, der gør dig i stand til at varetage og strukturere de beskrevne feltstudier
  • kan arbejde selvstændigt, men er også en holdspiller, der køber ind på præmissen om, at sammen er vi bedst
  • har kendskab til demens
  • er god til at skabe tillidsfulde relationer og møder alle i øjenhøjde
  • har gode kommunikative evner og kan formidle og kommunikere på skrift og i tale
  • kan lide at skabe overblik og have styr på fremdrift i projektet.
  • har lyst til at give dit fulde engagement i et toårigt projekt

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Desuden kræver Assens Kommune gyldigt coronapas af alle ansatte i arbejdstiden, så længe Covid-19 klassificeres som en samfundskritisk sygdom.

Vil du vide mere


Du er velkommen til at kontakte leder for Aktivitet, Forebyggelse og Demens Anne Grete Pilgaard på tlf. 24 45 99 17, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til stillingerne.

Det er også muligt at rekvirere projektansøgningen og opsamlingen fra workshoppen ved at skrive til [email protected].

Du kan også finde information om Assens Kommune på www.assens.dk

Ansøgningsfristen er onsdag den 19. januar 2022, og vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 25. januar.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Projektleder i Odense

    Solid byggevirksomhed i OdenseVi søger en dygtig og erfaren projektleder til virksomhedens team i Odense. Hvis du har en passion for at lede facadeprojekter fra start til slut og ønsker at være..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense C

    Om CivicaCivica er Fyns stærke almene boligorganisation med mere end 12.000 boliger fordelt i 131 boligafdelinger. De stræber efter at være det foretrukne boligvalg, skabt gennem et varieret ud..
    • Projektleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder på Fyn

    Projektleder til fremtidens projekter indenfor infrastruktur og den grønne omstillingHos [xxxxx] Danmark har vi i øjeblikket kig på infrastrukturprojekter og har vundet projekter relatere..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
14. maj 2024 45
13. maj 2024 46
12. maj 2024 46
11. maj 2024 46
10. maj 2024 45
9. maj 2024 46
8. maj 2024 42
7. maj 2024 43
6. maj 2024 42
5. maj 2024 47
4. maj 2024 43
3. maj 2024 44
2. maj 2024 47
1. maj 2024 48
30. april 2024 51
29. april 2024 33
28. april 2024 41
27. april 2024 41
26. april 2024 38
25. april 2024 38
24. april 2024 40
23. april 2024 39
22. april 2024 36
21. april 2024 38
20. april 2024 38
19. april 2024 37
18. april 2024 35
17. april 2024 33
16. april 2024 35
15. april 2024 36
14. april 2024 34