Koordinerende sagsbehandlere med mødelederfunktion til Ungecenteret i Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi søger to koordinerende sagsbehandlere på hhv. 34 og 37 timer, som I samarbejde med en række forskellige faggrupper, skal understøtte den unges udvikling mod et selvstændigt liv.

Om os

Vi er en del af den kommunale ungeindsats (KUI), som er forankret i et samlet Ungecenter på Greve Rådhus.

I Ungecenteret er vi 23 medarbejdere.

Udover ungeguides består Ungecenteret af skole og uddannelsesvejledning, en rådgiver på voksensocialområdet, et beskæftigelsesrådgiverteam, en virksomhedskonsulent for de 18-29-årige, samt to faglige koordinatorer og en leder.

På tværs af faggrupper bindes vi sammen ved hjælp af vores definerede kerneopgave, som bidrager til at den unge kan træffe et valg om uddannelse/ arbejde mhp. størst mulig selvstændighed socialt og økonomisk.

Om opgaven som koordinerende sagsbehandler

Som koordinerende sagsbehandler er det din opgave at arbejde målrettet med beskæftigelses og socialfaglige vurderinger og indsatsplaner. Indsatser som du selv vil være med til at pege på i din funktion som mødeleder i rehabiliteringsteamet. Det er derfor en fordel at du har erfaring som mødeleder, eller har et stort ønske om at arbejde i denne funktion.

Der er ofte tale om håndholdte indsatser overfor unge, som kan have både fysiske, psykiske og/eller sociale udfordringer. Derfor er kendskabet til arbejde med denne målgruppe en forudsætning.

Dine arbejdsopgaver.

Som koordinerende sagsbehandler for unge i ressourceforløb, har du ansvaret for, sammen med den unge, at udarbejde planer og iværksætte aktiviteter der vil kunne udvikle den unges funktionsniveau, ligesom det er din opgave at sikre en tæt opfølgning og korrigere indsatser der ikke medvirker til udvikling efter hensigten.

Som mødeleder bliver du en del af et mødelederteam med en høj faglighed, der sammen planlægger afvikling af rehabiliteringsteammøder, som du vil være ansvarlig for ca 1 gang månedligt.

Der er noget administrativt arbejde forbundet med stillingen og det forudsættes at du ser IT som en nødvendig og vigtig del af opgaveløsningen. Du vil skulle arbejde i fagsystemerne Fasit og Nexus.

Din faglighed.

Du skal være uddannet socialrådgiver, socialformidler eller have anden relevant erfaring fra myndighedsområdet. Vi forventer at du har erfaring fra og et højt vidensniveau i arbejdet med unge med psykiatriske udfordringer. Du er god til at indgå i relationer og inspireres af nye tiltag, ideer og muligheder. Du er ikke bange for selv at tage initiativ og være drivkraft for at få ting til at lykkes.

Du arbejder systematisk med et godt overblik, kan formulere dig sprogligt korrekt i skrift og tale, og har interesse for og kendskab til vurderinger efter både Service- og Beskæftigelsesloven.

Vi tilbyder.

En familievenlig arbejdsplads med højt til loftet. Vi har flextid og fleksibel fredag med mulighed for hjemmearbejde.

Vi bor tæt på motorvejen, kun 25 minutter fra Københavns Hovedbanegård i tog.

Du vil få plads til både professionel- og personlig udvikling. Samtidig vil du få en grundig oplæring, gode kolleger at sparre med, samt løbende støtte fra din faglige koordinator.

Hos os bliver du del af et Ungecenter der ser forskellighed som en styrke. Udover en høj faglighed, sætter fællesskab, omsorg for hinanden, positivitet og glæde i højsædet. Hele Ungecenteret prioriterer det sociale fællesskab på tværs af alle fagligheder og vi mødes på fastlagte tidspunkter.

Som medarbejder i Greve Kommune får du også muligheden for, for et beskedent månedligt beløb, at blive medlem af en aktiv og spændende personaleforening. I personaleforeningen mødes de mange medlemmer løbende til sociale aktiviteter af enhver art.

Ansættelse og vilkår

Stillingerne er på hhv. 34 og 37 timer ugentligt.

Løn fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejdere er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest og straffeattest.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 1. februar 2024. Vi forventer at holde samtaler den 13. februar 2024.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til faglig koordinator Louise Herskind eller leder Helle Thorning på tlf. 43979797


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Do you have a passion for Supply Chain and thrive in the realm of high-complex projects within an international environment? Are you aspiring to witness the tangible impact of your efforts and shar..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to drive and impact a variety of early and late-stage drug product development projects? Are you ready to apply your project management experience and analytical development skills in a..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Does it sound exciting to be an influential part of a fast-growing Digital Supply Chain organisation and play a key role in driving the execution of our ambitious aspirations? Then, this is your ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you enjoy working across the value chain to find cross-functional solutions, for creating transparency and optimisation of processes? Do want to take lead in a cross organisational project progr..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1