Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Sprøjtestøbte plastemner og systemleverancer, som opfylder selv de mest komplekse kundebehov.

Du er den erfarne projektleder som ved, at en succesfuld leverance er baseret på tydelig og rettidig kommunikation, skarpt overblik, militærisk præcision og – ikke mindst – evnen til at eksekvere effektivt.

Dine kunder er blandt Danmarks fremmeste virksomheder, og du vil få en bred, international berøringsflade både blandt kunder, leverandører og samarbejds-partnere.

VIRKSOMHEDEN

HN Group i Billund har gennem mere end 30 år leveret sprøjtestøbte og thermoformede plastemner til industrien i Danmark og resten af Europa.

Med en stærk bestyrelse og en ny direktion, har virksomheden sat kursen mod et helt andet niveau, både strukturelt og vækstmæssigt.

Kunderne repræsenterer mange brancher, f.eks. medico, legetøj, fødevarer, elektronik, biler, vedvarende energi, m.m.

HN Group har et klart mål om at være på forkant hvad angår materialer, design og produktions-teknologi, hvilket bevirker at de i dag er specialister i at designe og levere komplekse løsninger, som f.eks. plastkomponenter med indstøbte metaldele, thermoformning af emner, som kan håndteres direkte af f.eks. Pick & Place robotter, m.v.

Virksomheden har desuden et særdeles højt niveau for digitalisering og automation, så den på den baggrund er godt rustet til at håndtere en fremtidig vækst, som allerede er påbegyndt.

HN Group beskæftiger ca 70 medarbejdere i en meget flad struktur, som er præget af stor handlekraft og evnen til at tage hurtige beslutninger.

Yderligere information findes på www.hngroup.dk.

STILLINGEN

HN Group har allerede i dag en teknisk stærk og velfungerende projektafdeling, som sikrer at kundernes behov omsættes til de rigtige løsninger mht design af emne, værktøjsudvikling og logistisk håndtering af leverancen.

Kundernes ønsker bliver dog hele tiden mere komplekse, og for HN Group bliver det fremover en væsentlig konkurrenceparameter at kunne håndtere systemleverancer, som inkluderer emner fra andre leverandører, kompleks montage og pakning, m.v.

De nødvendige kompetencer er derfor ikke primært indenfor plast og konstruktion, men i højere grad indenfor logistik, risikovurdering, præcis planlægning og evnen til at påtage sig et samlet ansvar for en kompleks leveringsproces.

De væsentligste ansvarsområder vil være:

  • Fastlægge design og leveranceomfang i samarbejde med kunden.
  • Specificere projektet i forhold til udvikling af værktøjer, valg af underleverandører og samarbejdspartnere m.v.
  • Ad hoc deltagelse i indledende tilbudsgivning.
  • Samlet ansvar for projektet fra værktøjsudvikling, prøvekørsel, kvalitetsmålinger, logistisk setup, m.v. – helt frem til første produktionsbatch er godkendt.
  • Koordinering af eksterne samarbejdspartnere i forhold til montage, tryk, pakning og logistik i øvrigt.

Kundernes ønsker kan spænde fra helt færdigt designede emner til blot en ide om en funktion, som skal løses, hvilket i så fald vil involvere HN Group som udviklingspartner.

KANDIDATEN

Du har først og fremmest en solid erfaring med at håndtere logistisk komplekse leverancer, og den kan være opnået i forskellige former for industri.

Det er helt afgørende, at du er et ”ordentligt menneske” med et stærkt værdisæt og personlig integritet, med lyst til at tage selvstændigt ansvar og samtidigt involvere kolleger og eksterne aktører i et åbent og tillidsfuldt samarbejde.

Det falder dig naturligt at tage teten og du danner dig hurtigt et overblik.

Du er en ”doer”, som sætter en ære i at få tingene fra hånden, uden for mange unødige omveje og med konstant fokus på fremdrift og god kvalitet.

Du trives med at være den, som samler trådene og får lavet den bedste kombination af de relevante kompetencer, som hentes enten internt eller hos eksterne samarbejdspartnere. For at lykkes med det, behersker du en præcis kommunikation, og du har ”orden i penalhuset” i forhold til tidsplaner, økonomi og aftaler.

Du forventes at have en solid produktionsteknisk baggrund (ingeniør, produktionsteknolog, eller andet), og skulle den involvere kendskab til plast vil det være en bonus – men ikke et krav. Du kan sagtens have udviklet dine kompetencer i en anden branche, såsom elektronik, IT, robotics, eller andet.

Ellers er du karakteriseret ved at

  • Være struktureret, systematisk og kvalitetsbevidst.
  • Tænke hurtigt og have et skarpt overblik.
  • Kunne holde mange bolde i luften.
  • Være talstærk og have gode skriftlige egenskaber.
  • Kunne arbejde såvel selvstændigt som i teams.
  • Have tegningsforståelse, evt. brugererfaring med Solid Works.
  • Beherske engelsk skriftligt og mundtligt, evt. kombineret med tysk.
  • Have godt humør og lyst til at kommunikere positivt både internt og eksternt.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Hos HN Group vil du finde et arbejdsklima med en god tone, godt humør og højt til loftet, og der bliver stræbt efter en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Du vil komme til at arbejde med kunder, som på hvert sit felt er førende på verdensmarkedet.

Du vil få kompetente kolleger, som med hver sine kompetencer vil kunne give værdifuld sparring.

Du tilbydes en lønpakke, som består af

  • Fast gage.
  • Pensionsordning.
  • Sundhedsforsikring.
  • Fri telefon, PC, internet.
  • Kantineordning.

TILTRÆDELSE

Hurtigst muligt, men der ventes gerne på den rette.

ANSØGNING


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Lignende jobs

  • Projektleder i Jerslev Sjælland

    Fri kontakt
    Vestsjælland/Sjælland, Danmark. Er du erfaren Projektleder med lyst til at have ansvaret for anlægsentrepriser, der gør en reel forskel for vores fremtid – bl.a. opgaver for landets største forsyningsselskaber samt industrien i Kalundborg?
    • Projektleder
    • Jerslev Sjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aulum

    Fri kontakt
    Brænder du for at motivere og lede mennesker? Har du forretningsforståelse, og er du kommercielt tænkende? Vil du med på en vækstrejse og stå i spidsen på spændende projekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for Jakobsen & Blindkilde – en del af NCC.
    • Projektleder
    • Aulum
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you passionate about being a part of shaping the future and leading changes that will transform our current Quality Management System to one that can support a broader and larger [xxxxx].
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. april 2024 450
26. april 2024 430
25. april 2024 423
24. april 2024 435
23. april 2024 427
22. april 2024 426
21. april 2024 423
20. april 2024 428
19. april 2024 427
18. april 2024 410
17. april 2024 420
16. april 2024 420
15. april 2024 446
14. april 2024 449
13. april 2024 451
12. april 2024 452
11. april 2024 435
10. april 2024 424
9. april 2024 415
8. april 2024 415
7. april 2024 460
6. april 2024 471
5. april 2024 477
4. april 2024 474
3. april 2024 469
2. april 2024 488
1. april 2024 515
31. marts 2024 540
30. marts 2024 542
29. marts 2024 549
28. marts 2024 542