Country Sales Manager - Denmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vi søger Country Sales Manager til at drive og udvikle salget i en succesfuld vækstvirksomhed.



Virksomheden
SALFARM A/S er en danskejet virksomhed, som siden 1979 har udviklet og distribueret lægemidler, OTC-produkter og vaccinationsudstyr til veterinærbranchen fortrinsvist i Skandinavien. I 2010 etableredes søsterselskab i Sverige og i 2016 ligeledes i Norge. Hovedsædet ligger i Kolding, hvor kontor, lager, kølelager og shipping findes på samme adresse. I Skandinavien serviceres de primære kunder - grossister, apoteker og dyrlæger - af egne konsulenter og produktspecialister. SALFARM opererer og er certificeret efter EU’s gældende GMP/GDP-retningslinjer, og har tæt samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere omkring udvikling, tests og Clinical Trials bl.a. ifm. registreringer og markedsføring.

Salfarm er i rivende udvikling både i den etablerede forretning samt med udvikling nye produkter og opdyrkning af nye kundesegmenter. For at intensivere vækst og udvikling på det danske marked oprettes en ny funktion som Country Sales Manager for Danmark.

Reference og relationer
Stillingen refererer virksomhedens CEO og har i dag direkte ledelsesansvar for 5 eksterne produktspecialister / konsulenter. Du vil have tæt samarbejde med Head of Marketing og Business Development, stor erfaringsudveksling og koordinering med Country Sales Managers for hhv. Sverige og Norge samt tæt samspil med CEO og intern backup på hovedkontoret i Kolding.

Stillingen
Du får ansvaret for at lede og udvikle salget i Danmark, som er Salfarms største og bedst etablerede marked, hvor du bliver leder for et stærkt konsulentteam med høj faglighed og stor passion for deres fag.

Du skal sikre en fortsat markant vækst både i salg og markedsandele bl.a. via intensiveret samarbejde med de etablerede kunder og samarbejdspartnere, som især er inden for produktionsdyrs-segmentet. Her vil fokus bl.a. være lancering af nye produkter, tæt samarbejde med marketing om udvikling og eksekvering af nye marketingindsatser, nyhedslanceringer, kampagner mv. samt aktivt samspil med kunder omkring eksekveringen af salgs- og marketingaktiviteter.

Du bliver samtidig en central aktør i fokuseringen på og udviklingen af nye kundesegmenter især inden for smådyr. Her bliver dine opgaver bl.a. løbende udvikling og anvendelse af salgs- og marketingværktøjer, kontakt til og forhandlinger med nye beslutningstagere og nøglepersoner i markedet samt support og støtte til de eksterne konsulenter i forbindelse med new-bizz indsatser.

Blandt dine konkrete ansvarsområder og arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

  • Det overordnede salgsansvar for Danmark; herunder ansvar for salgs- og omkostningsbudget, planlægning og styring af alle typer salgsindsatser samt løbende opfølgning og rapportering på budgetmål o.a. KPIer.
  • Motiverende ledelse af dit team bl.a. via tæt og engageret sparring og løbende medarbejderinddragelse.
  • Udvikle salget via samarbejde, forhandling og partnerskab med kunder og eksterne stakeholders (bl.a. grossister, dyrlæger, apoteker og kædekontorer).
  • Planlægge, eksekvere og følge op på kampagner, produktlanceringer o.a. salgsaktiviteter i tæt samarbejde med marketing og product management.
  • Understøtte og supportere marketing i deres arbejde med at skabe øget kendskabsgrad og kundeinvolvering samt øget digitalisering af marketingindsatserne.
  • Analysere og anvende markedsdata og indsigter aktivt i dit arbejde – bl.a. ifht. målrettet kundesegmentering – samt give relevant markedsfeedback til bl.a. marketing, product management og direktion.
  • Være synlig og deltagende i samarbejdet med nøglekunder o.a. vigtige beslutningstagere samt deltage/bidrage på relevante kongresser, messer, uddannelse, events mv.
  • Sikre, at afdelingen følger, supporterer og eksekverer på den vedtagne strategi og de konkrete mål for det danske marked.
  • Løbende følge op og rapportere i.fht. budgetmål o.a. KPIer.


Kandidaten
Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende rolle i en relevant branche (meget gerne veterinær, life science, medtech eller tilsvarende). Det er afgørende, at du er en stærk kommerciel profil og har erfaring med salg og salgsledelse i en kompleks kanalstruktur med mange forskellige typer stakeholders. Du har dokumenterede vækstresultater og erfaring med struktureret udnyttelse af markedspotentialer.

Konkret lægges der vægt på:

  • Solid erfaring med salg, salgsledelse, key account management og forhandling i forhold til nøglekunder, kæder o.a. stakeholders.
  • Motiverende og synlig lederprofil, som evner at sætte mål, rammer og retning samt skabe et stærkt fundament, som giver konsulenterne de bedste betingelser for succes.
  • Erfaring med at eksekvere kampagner, salgsaktiviteter og -koncepter i tæt samarbejde med intern marketing og product management.
  • Stærk i ”added value selling” – kan formidle virksomhedens værdier og produkternes egenskaber og fordele på en engagerende og værdiskabende måde.
  • Gode analytiske færdigheder og evnen til at kunne agere i et videnstungt miljø.
  • Grundlæggende viden om budgetter, kalkulationer, tilbudsgivning mv.
  • Stærk i Excel og powerpoint samt rutineret bruger af CRM-system.

Det er en stor fordel, hvis du har et strategisk mindset og erfaring fra deltagelse i strategisk markeds- og kundeudvikling samt har dokumenterede resultater med kommerciel eksekvering af ambitiøse vækststrategier.

Din arbejdsstil er præget af proaktivitet, resultatorientering og eksekveringskraft, og du kan både arbejde selvstændigt og team-orienteret. Du er hands-on med en stor del af de aktiviteter, du er ansvarlig for. Som person er du dynamisk, engageret og møder både kunder og kolleger med en velafbalanceret blanding af professionalisme, imødekommenhed og humor.

Du har formodentligt en relevant uddannelse på Master-niveau, mestrer dansk og engelsk på højt niveau samt evner at kommunikere med skandinaviske kolleger. For den ambitiøse kandidat er det rigtig gode udviklingsmuligheder – både personligt og karrieremæssigt – bl.a. som konsekvens af den markante vækst og ekspansion, som forventes over de kommende år.

Det er vigtigt, at du trives i en mindre organisation og i en rolle, hvor du skal favne bredt og agere operativt i dit daglige arbejde. Du skal motiveres af at være en synlig bidragsyder til den fremtidige udvikling og resultatskabelse i virksomheden – både individuelt, som leder for din afdeling og som en del af den samlede salgsledelse.

Rammer
Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer.
Fleksibel arbejdstid og -sted i en velafbalanceret fordeling mellem HQ-kontor, dage i marken og hjemmekontor.

Der indkaldes til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. april 2024 2139
27. april 2024 2145
26. april 2024 2142
25. april 2024 2121
24. april 2024 2248
23. april 2024 2258
22. april 2024 2265
21. april 2024 2265
20. april 2024 2272
19. april 2024 2260
18. april 2024 2224
17. april 2024 2232
16. april 2024 2190
15. april 2024 2163
14. april 2024 2158
13. april 2024 2179
12. april 2024 2155
11. april 2024 2129
10. april 2024 2063
9. april 2024 2038
8. april 2024 2002
7. april 2024 2011
6. april 2024 2008
5. april 2024 1977
4. april 2024 1949
3. april 2024 1896
2. april 2024 1886
1. april 2024 2140
31. marts 2024 2224
30. marts 2024 2215
29. marts 2024 2247