Evalueringsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Trives du med at arbejde på tværs af faggrupper og skabe sammenhæng mellem undervisere, vidensmæglere og -formidlere, projektledere og modtagerne af vores kompetenceudvikling? Har du derudover evnen til at formidle evalueringsviden på en praktisk anvendelig måde? Så er du måske vores nye analyse- og evalueringskonsulent på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC).

På SDCC vil vi gerne styrke vores evalueringskompetencer for i endnu højere grad at udvikle og målrette vores produkter til modtagerne. Derfor søger vi en person med kendskab til didaktik og/eller interesse for uddannelses- og sundhedsområdet, der kan udvikle og afprøve metoder til at evaluere, i hvor høj grad vi lykkes med at skabe transfer med undervisningsaktiviteter, herunder digitale produkter. Du skal være med til at sætte retning for, hvordan vi arbejder med og bruger evaluering i afdelingen og samtidig tage del i den konkrete udvikling af evalueringsaktiviteterne. Udover evalueringsopgaverne vil der være arbejde med andet projektsamarbejde sammen med afdelingens øvrige medarbejdere. Det kunne være i projekter vedrørende vores digitale tilbud eller udviklingsprojekter til den sårbare person med diabetes.

Hvem er vi? Stillingen er placeret i Afdeling for Vidensformidling og Kompetenceudvikling. Afdelingen er organiseret i tre teams: et vidensmæglings- og webteam, et kompetenceudviklingsteam samt et tværgående projekt- og udviklingsteam. De tre teams har som fælles opgave at løfte det generelle vidensniveau på diabetesområdet gennem struktureret tilrettelæggelse af undervisnings- og formidlingsaktiviteter. Du vil blive en del af kompetenceudviklingsteamet.

Vi udvikler, afholder og evaluerer forskellige aktiviteter inden for kompetenceudvikling målrettet fagpersoner, der arbejder med diabetes. Herudover er der en række udviklings- og forskningsprojekter samt en stor webproduktion. Vi arbejder i vid udstrækning tværfagligt. Afdelingen består af undervisere, som alle har en klinisk baggrund som sygeplejerske, klinisk diætist eller læge, to digitale læringskonsulenter, en webformidler samt forskere, vidensmæglere, en fotograf, en grafiker, vidensformidlere, projektledere og studentermedhjælpere. Alle er dedikerede til at skabe de bedste produkter til gavn for personer med diabetes. Du vil komme til at samarbejde med dem alle og vil således få en bred kontaktflade i enheden.

Vi vægter faglighed, professionalisme, kreativitet, kollegial respekt og humor højt. SDCC har desuden et stærkt og gennemgående fokus på brugerinvolvering, hvilket afspejles i vores tilgang til arbejdet.

Stillingen Som analyse- og evalueringskonsulent er du ansvarlig for både udvikling og gennemførelse af afdelingens evalueringsaktiviteter. Afdelingens øvrige medarbejdere har forskellig viden om evaluering, som du kan trække på, men det er dig, der skal drive området. Vi har fokus på såvel nye som igangværende udvikling af kompetence- og formidlingsinitiativer.

Arbejdsopgaverne vil være meget forskellige, du skal f.eks.:

  • I samarbejde med afdelingens medarbejdere være ansvarlig for at udvikle og anvende praktisk funderede evalueringsmodeller og -aktiviteter
  • Være ansvarlig for at gennemføre evalueringer af f.eks. formidlings- og undervisningsaktiviteter
  • Medvirke til at udforme den strategiske retning for evaluering i afdelingen
  • Sikre at der udbredes og forankres en evalueringsunderstøttende læringspraksis i afdelingen
  • Medvirke til vedvarende udvikling og kvalitetssikring af evalueringen af enhedens digitale og analoge undervisningsaktiviteter, herunder samarbejde med undervisere, projektledere og forskere om at sikre den bedst mulige evaluering af vores projekter og undervisning
  • Sikre en tæt sparring med undervisere og projektledere tidligt i udviklingen af undervisningsforløb og projekter
  • På sigt indgå som sparringspartner i forskningsprojekter i relation til udvikling af evalueringsmetoder
  • Sideløbende hermed vil du arbejde med projektopgaver og projektledelse inden for andre områder end evaluering.

Om dig Du har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre evalueringer, gerne i udviklingsorienterede sammenhænge. Det vil sige, at du kan omsætte teoretisk funderet viden om evaluering til praksis og tilpasse den til specifikke projekter eller indsatser. Opbygning af netværk er kendt for dig, du sparrer gerne med andre, er engageret og har et stærkt personligt drive. At tænke kreativt og utraditionelt i forhold til metoder og mulige samarbejdspartnere er ikke en hindring for dig, samtidig med at du er analytisk stærk. At arbejde selvstændigt, målrettet og fokuseret, og inddragelse af relevante personer på de rette tidspunkter falder dig naturligt. Derfor er du god til at samarbejde på tværs af fagligheder og professioner. Du har desuden en veludviklet indsigt i tekniske evalueringsløsninger, og er ikke bange for selv at have fingrene nede i det praktiske arbejde. Du har praktisk og teoretisk viden om projektarbejde og -ledelse og er vant til at være en del af komplekse udviklingsprojekter.

Vi lægger vægt på disse kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse på kandidatniveau fx sociologi, antropologi eller folkesundhedsvidenskab, gerne hvor evaluering har været et fokusområde
  • Erfaring med tværprofessionelt samarbejde
  • Erfaring med at planlægge og gennemføre evalueringer, gerne på sundheds- eller uddannelsesområdet
  • Bredt kendskab til digitale evalueringssystemer og andre digitale redskaber og metoder, der kan understøtte specificerede evalueringsmål
  • Flair for og interesse i formidling
  • Interesse i kreativ udvikling i evalueringsaktiviteterne
  • Kendskab til projektledelse og gerne en projektlederuddannelse
  • Gerne erfaring med postgraduat undervisning

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge) og tidsbegrænset til 3 år. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Tiltrædelse er pr. 1. januar 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2023. Dato for første samtale er 15. november, dato for anden samtale følger. Kandidater, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at løse en mindre opgave inden anden samtale. Hvis du ikke har hørt fra os senest den 10. november, er du ikke indkaldt til første samtale.

Kontakt Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Humble Andersen på tlf. 26 82 02 73. Stillingsbeskrivelse og ledelsesgrundlag for teamleder Charlotte Humble Andersen og uddannelseschef Ulla Bjerre-Christensen kan rekvireres hos sekretær Nina Meier på tlf. 30 91 33 45.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, uddannelse samt sundhedsfremme og forebyggelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 11.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk, og følg os gerne på Facebook og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Ballerup

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you interested in planning and leading projects to develop innovative and sustainable solutions, where you would be communicating with vendors and suppliers across? Do you find fulfillment in l..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Projektassistent / koordinator med interesse for mobilitetTag dit næste karriereskridt hos [xxxxx] sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5