Digital læringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Teknisk dygtig digital læringskonsulent til Steno Diabetes Center Copenhagen

Vi har brug for dig, som brænder for at arbejde med digital læring, medieproduktion og som har multimedieteknisk flair. Kan du hjælpe med at skabe sammenhæng mellem de undervisningsmæssige ambitioner og de tekniske muligheder, og kan du arbejde både på et konkret og et abstrakt niveau? Så er du måske vores nye digitale læringskonsulent på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC).

På SDCC vil vi gerne styrke udviklingen af digital læring – vi vil udvikle flere e-læringsprodukter, webinarer, podcasts, videoer og andre læringsprodukter, og vi mener det så seriøst, at vi er i fuld gang med at bygge et komplet multimediestudie for at kunne føre vores ambitioner ud i livet. Derfor søger vi en digital læringskonsulent, som skal være med til at præge den strategiske retning for, hvordan vi arbejder med og bruger digital læring på SDCC. Ligesom personen skal være en del af den konkrete udvikling af læringsaktiviteterne.

Hvem er vi?

Stillingen er placeret i Afdeling for Vidensformidling og Kompetenceudvikling, som er organiseret i tre teams: Et for vidensmægling og web, et for kompetenceudvikling samt et team for projekter og tværgående indsatser. De tre teams har som fælles opgave at løfte det generelle vidensniveau på diabetesområdet gennem struktureret tilrettelæggelse af kompetenceudviklings- og formidlingsaktiviteter.

Vi udvikler, gennemfører og evaluerer undervisningsinitiativer målrettet fagpersoner, som har kontakt til personer med diabetes. Herudover varetager vi en række udviklings- og forskningsprojekter og en stor webproduktion. Vi trækker på både dansk og international ekspertise og bygger på forskningsbaseret viden i udvikling af aktiviteterne.

Som digital læringskonsulent bliver du ansat i team for projekter og tværgående indsatser, hvor du arbejder sammen med blandt andet en erfaren digital læringsspecialist, en fotojournalist, en grafisk designer og en journalist. Vi arbejder i vid udstrækning tværfagligt. Afdelingens undervisere har alle klinisk baggrund som sygeplejerske, diætist eller læge, og vi har en digital læringsspecialist og en webformidler ansat samt forskere, vidensmæglere og vidensformidlere, projektledere og studentermedhjælpere.

Alle er dedikerede til at skabe de bedste produkter som i sidste ende er til gavn for personer med diabetes. Du vil komme til at arbejde sammen med hele afdelingen og vil således få en bred kontaktflade i afdelingen såvel som på hele SDCC og de øvrige Steno Diabetes Centre i Danmark.

Stillingen

Som digital læringskonsulent bliver du en del af et stærkt hold inden for digital læring. Du vil bidrage til udvikling af undervisningsaktiviteter og projekter samt varetage selvstændig projektledelse af digitale læringsprodukter. Du får fingrene ned i det praktiske arbejde med at udvikle digitale læringsprodukter, med at få teknikken til at spille samt afvikle livestreaming fra SDCC’s arrangementer og andre mediebegivenheder.

Arbejdsopgaverne vil være forskellige, men du skal blandt andet:

  • arbejde i vores forskellige systemer inden for digital læring (f.eks. Articulate 360, vores nye learning management system 360Learning, diverse værktøjer til medieredigering samt AI-værktøjer).

  • være tovholder og superbruger på vores nye multimediestudie og sørge for, at studiet udnyttes optimalt.

  • hjælpe dine kolleger med tekniske opgaver, brug af multimedieudstyr og andet digitalt.

  • være med til at udforme den strategiske retning for digital læring i afdelingen, herunder hvordan vores læringsprodukter fremover også vil kunne anvendes internationalt.

  • være med til at afholde introducerende forløb i afdelingen for at støtte, udbrede og forankre en digitalt understøttet læringspraksis.


  • bidrage til at omsætte diabetesfaglig viden til skarpe og velformulerede pædagogiske manuskripter, som detaljeret viser sammenhængen mellem det faglige indhold, det visuelle og auditive.

  • medvirke til vedvarende udvikling og kvalitetssikring af enhedens digitale undervisningsaktiviteter, herunder samarbejde med undervisere og forskere om at sikre den bedst mulige tekniske og pædagogiske understøttelse af vores projekter og undervisning.

  • være med til at sikre en tæt sparring tidligt i udviklingen af undervisningsforløb om relevansen af digital læring i den pågældende undervisning. Derudover skal du være med til at planlægge og realisere konkrete undervisnings- og vejledningsforløb.



Om dig

Du har hænderne skruet godt på i forhold til det digitale og tekniske, og du er ikke bange for at kaste dig ud i at lære nyt på egen hånd. Du er engageret, har et stærkt personligt drive og er lynhurtig til at sætte dig ind i nye tekniske løsninger. Du er tålmodig og fleksibel med at hjælpe dine kolleger inden for det tekniske.

Du arbejder selvstændigt, målrettet og fokuseret, og du ved hvornår du skal spørge om hjælp fra andre. Du har en veludviklet indsigt i tekniske løsninger, og du har fingrene dybt nede i det praktiske arbejde, for at vi lykkes.

Vi lægger vægt på disse kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse på kandidatniveau inden for f.eks. film- og medievidenskab, sundhed og informatik eller it-didaktisk design, hvor du har opnået erfaring med digital læring og medieproduktion.

  • Erfaring med udvikling af digitale læringsprodukter (video og lyd i f.eks. vMix, podcasts, e-læring gennem f.eks. Articulate, Captivate, H5P e.l.).

  • Gerne erfaring med digitalt understøttet læring, herunder it-pædagogik og -didaktik.


  • Gerne erfaring med tværprofessionelt samarbejde.

  • Gerne kendskab til digitale læringssystemer (LMS) og andre digitale redskaber og metoder, der kan understøtte specificerede læringsmål.

  • Flair for og interesse i formidling og kreativ udvikling i læringsaktiviteterne.

  • Gerne erfaring med postgraduat undervisning.

  • Du mestrer til fulde dansk og engelsk i tale og skrift.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer pr. uge), som er tidsbegrænset til 3 år. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomster i Region Hovedstaden.

Tiltrædelse 1. december 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Niels Moth Christiansen tlf. 20 51 05 76 eller digital læringsspecialist Steffen Haurholm-Larsen tlf. 20 20 13 46.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er 13. november 2023. Nærmere datoer for afholdelse af samtaler følger. Kandidater, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at løse en mindre opgave inden samtalen. Hvis du ikke har hørt fra os senest den 20. november, er du ikke indkaldt til 1. samtale.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, uddannelse samt sundhedsfremme og forebyggelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 11.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk, og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a project manager that is looking for a new and exciting challenge in the pharmaceutical industry? Would you like to further develop your project management expertise and take part in an ex..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Are you highly skilled within risk management and large construction projects? Do you want to drive the risk management process in building a brand-new factory in Måløv? Can you multitask and drive..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kan du drive den digitale omstilling af driftsfunktionen til gavn for hele organisationen 3F? Brænder du for den gode service? Er du initiativrig, kvalitetsbevidst og kan prioritere dine opgaver? V..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    ➡️ Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks stærkeste digitale bureauer? ➡️ Er du vild med digitalt marketingindhold og up to date på de nye digitale trends? ➡️ Er du nysgerrig på di..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4