Rekrutteringsfirma

Projektkoordinator med ledelsesopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Messecenter Herning søger en dygtig projektkoordinator til teamet bag Formland messen. Du drives af at arbejde i et stærkt fællesskab, hvor du naturligt tager ansvar og har øje for dine kollegaer. Stillingen giver mulighed for både personlig og faglig udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at søge stillingen.


Om stillingen
Du bliver del af et projektteam med 5 medarbejdere, udover dig selv, og kommer derudover til at samarbejde med nærmest alle afdelinger i MCH over tid. Der er rig mulighed for at blive udfordret i jobbet, og du vil med tiden også kunne være med til at præge stillingen, hvis du ønsker at udvikle dig på et bestemt område.

Primære opgaver

  • I samarbejde med projektlederen, sælgerne og øvrige koordinatorer sikres planlægning, gennemførelse og evaluering af Formland messen med et tårnhøjt serviceniveau
  • At være repræsentant for et upåklageligt værtskab med det personlige møde i fokus
  • Koordinering af interne opgaver i teamet, så de løses på bedste vis
  • At tilgå opgaverne på en struktureret måde, hvor overblikket og roen bevares
  • At tage ansvar og styring af visse processer internt i teamet (efter aftale med projektlederen)
  • Agere sparringspartner og support for projektlederen i den daglige drift af teamet

Hvem er du?
Som medarbejder i projektteamet bag Formland er det afgørende, at du bringer godt humør og et positivt sind ind på arbejdspladsen. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du vil hovedsageligt blive vurderet på dine erfaringer og ambitioner i forhold til koordinering, rettidig opfølgning, imødekommenhed og ledelseskvalifikationer.

MCH tilbyder
Formland har et stærkt team, der vil tage godt imod dig. MCH har konkurrencedygtige ansættelsesvilkår, gode personaleaftaler, personaleafdeling med fede aktiviteter, sundhedsforsikring, mulighed for fleksibilitet i arbejdsdagen og god frokostordning.

Desuden består MCH af en stor flok af skønne og løsningsorienterede kollegaer, der trækker i samme retning, hvad end det gælder messer, koncerter, sportsbegivenheder, forestillinger eller fester.

Praktisk
MCH ønsker en projektkoordinator ansat hurtigst muligt.

Løn: Aftales på baggrund af kvalifikationer.

Arbejdssted: Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.

Arbejdstid: Ligger som udgangspunkt 8-16, med mulighed for fleksibilitet og ca. en hjemmearbejdsdag om ugen. Aften- og weekendarbejde vil indimellem forekomme i forbindelse med messer og andre events.

MCH er en af Skandinaviens største oplevelsesvirksomheder og mønstrer normalt en million besøgende om året. Enten i MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Danmarks første multiarena Jyske Bank Boxen eller på MCH Arena. I MCH elsker de at have gæster, og fokus er på mødet mellem mennesker og det gode værtskab. Der er godt 220 engagerede medarbejdere og op mod 1.000 freelancere, der alle vil gøre en forskel og give gæsterne unikke oplevelser. Trivsel og arbejdsglæde er afgørende for de oplevelser, der skabes for kunder, gæster og samarbejdspartnere, der ofte fremhæver den særlige MCH-ånd blandt medarbejderne. Læs mere om MCH her: MCH A/S - Herning - Oplevelser for alle

Ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrerentreprisen på større byggerier Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Ikast

    En spændende mulighed for dig, der er på udkig efter et job, hvor du kan bruge din erfaring med projektledelse af ventilationsprojekter til at tage et stort og selvstændigt ansvar i en mindre og me..
    • Projektleder
    • Ikast
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1