Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Indledning



Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

3 HURTIGE GRUNDE TIL, AT DU SKAL SØGE STILLINGEN

  • Du bliver dine kunders betroede rådgiver – og deres sparringspartner.
  • Du får masser af udvikling – fx vores unikke projekt- og servicelederuddannelse.
  • Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør projekterne og hinanden bedre hver dag.


Jobbeskrivelse



Som VVS projektleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Mød Kenneth



Kenneth er projektleder i afdelingen Kraftværk & Industri, hvor han arbejder med drift og udvikling af infrastruktur for vores forsyningskunder. Kenneth bliver motiveret af, at have sit eget team og ansvaret over for kunden.

”Det er sjovt og spændende at tage føringen på et projekt fra det første spadestik og hele vejen til færdig entreprise. Specielt, når man ved, at man har nogle skarpe kolleger, som altid leverer et flot resultat,” fortæller Kenneth Hammerbak Have.

”Du har altid en erfaren kollega, du kan gå til, hvis du er i tvivl om noget. Du får nogle utrolig dygtige kolleger, som har været her i mange år, og som er klar til at hjælpe dig,” siger Kenneth

“En stor del af mit arbejde handler om at skabe et sikkert arbejdsmiljø – både for kunder og kolleger. Det er fedt at arbejde for en virksomhed, der har så meget fokus på sikkerhed,” forklarer Kenneth

”For mig er det vigtigt, at jeg har mulighed for at gå andre veje og prøve kræfter med nye udfordringer. Selvom jeg primært arbejder med kraftværker, så har jeg også lavet projekter for DSB og Banedanmark,” fortæller Kenneth.

Som noget helt nyt udbyder Kemp & Lauritzen en projekt- og servicelederuddannelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Når du gennemfører uddannelsen giver det 20 ECTS-point. Den består af et grundforløb, hvor du lærer godt lederskab, og en viderebygning, der specialiserer dig indenfor projekt- eller serviceledelse.

Bliv en af 'Kemperne'



Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Et godt råd, før du søger

Prøv det af. Du skal ikke kunne det hele fra dag 1, så længe du har gåpåmod og et åbent sind.

Interesseret?



Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef, Thomas Bech på 41 77 30 67. Vi inviterer løbende til samtale, så søg jobbet allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hvidovre

Lignende jobs

  • Projektleder i Ballerup

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you interested in planning and leading projects to develop innovative and sustainable solutions, where you would be communicating with vendors and suppliers across? Do you find fulfillment in l..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Projektassistent / koordinator med interesse for mobilitetTag dit næste karriereskridt hos [xxxxx] sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 3
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 2