Rekrutteringsfirma

Projektleder Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Projektleder, Syddanmark søges


For vores kunde, Electricon A/S, søger vi en erfaren og engageret projektleder med en baggrund inden for el. Arbejdet foregår dels på kontoret i Ikast og dels ude på selve projekterne.

Er du den rette kandidat, så har du evnen til at have det fulde overblik over store projekter fra start til slut, og du skal levere en effektiv projektledelse, hvor du har fokus på samarbejde, tid, kvalitet og økonomi.

Electricon oplever stigende efterspørgsel efter virksomhedens ydelser grundet stigende hyppighed af lynnedslag samt øget fokus på risikoafdækning og sikkerhed i moderne byggeri, herunder beskyttelse af supersygehuse, store internationale datacentre, andre tekniske bygningsværker og kritisk infrastruktur.

Dine primære opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Overordnet koordinering med interne og eksterne parter herunder relevante leverandører og myndigheder, og samarbejde med øvrige projektmedarbejdere.
  • Projektledelse, herunder det økonomiske, kvalitets- og tidsmæssigt overblik og ansvar for rettidig gennemførelsen af de enkelte faser på de entrepriser som er under dit ansvarsområde - fra opstart til aflevering.
  • Deltage i byggemøder og lignende.
  • Identificere de væsentligste risici på projektet og iværksætte de nødvendige tiltag.
  • Deltage i projekteringsfasen for at opnå den mest optimale økonomi og rigtige løsninger både for kunden samt for Electricon.
  • Det er også dit ansvar at sørge for overholdelse af de krav som stilles til projekterne om sikkerhed, miljø, og kvalitet.
  • Sikre at Electricon altid har et tæt samarbejde med både kunder, kollegaer og øvrige parter som er involveret i byggerierne.
  • Følge op på projektøkonomien og tidsplanen, samt opfølgning på indkøb, fakturering og ekstraarbejde.
  • Være ansvarlig for sikkerhed på pladsen, risikostyring, rapportering og dokumentation på projekterne.
  • Sørge for at være på forkant med eventuelle ændringer i projekterne.
  • Efterkalkulation og evaluering.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en El-teknisk baggrund eller anden relevant uddannelse, baggrund, såsom som bygningskonstruktør, maskinmester, ingeniør, el-installatør eller lignende. Du er vant til at arbejde med projektledelse, arbejdstilrettelæggelse og sikkerhed. Det er helt ideelt, hvis du har byggepladserfaring samt erfaring og uddanelse indenfor projektledelse.

Du har gode kommunikationsevner i skrift og tale både på dansk og engelsk, og formår at få andre til at arbejde mod samme mål. Du arbejder selvstændig og kvalitetsbevidst, du arbejder systematisk og planlægger dine opgaver og formår at følge dem til dørs. Du er en erfaren bruger af Word og Excel. Kendskab til projektstyringsprogrammer vil være en fordel.

Du er en dygtig projektleder, og du kan dokumentere, at du har gennemført projektledelse og leveret gode resultater målt på både tid, økonomi og kvalitet - kort sagt en god og solid ”projektleder-værktøjskasse”.

Du brænder for tekniske løsninger og produkter implementeret i moderne byggeri, og du forstår at udvikle samarbejdet med kunden og at bringe dig selv og virksomhedens faglige niveau i spil.

Du har en god arbejdsmoral, og du udviser gennemslagskraft, overblik, struktur og engagement. Du har en positiv tilgang til selv de mest krævende opgaver, og du har et godt humør, der smitter af på dine omgivelser. Du har lyst til en travl hverdag med mange udfordringer – både store og små

Du tilbydes

Du tilbydes en spændende stilling i en uformel og velfungerende vækstvirksomhed med et godt ry på markedet og med kort vej fra idé til handling, hvor du bliver en vigtig brik i virksomhedens tilstedeværelse på Sjælland.

Der er rig mulighed for at blive videreuddannet og udvikle dig fagligt med udgangspunkt i din egen personlige udviklingsplan.

Jobbet giver en stor grad af medindflydelse. Løn- og pensionsforhold aftales på et konkurrencedygtigt niveau, der modsvarer dine kompetencer.

Om virksomheden

Electricon A/S er en privatejet virksomhed med hovedkontor i Ikast. Virksomheden har projektkontorer i forbindelse med projekter rundt omkring i Danmark og et kontor med lager i Taastrup til servicering af projekter i København-området og det øvrige Sjælland. Der er cirka 35 medarbejdere, fordelt på projekter over hele Danmark.

Electricon A/S arbejder med systemer til lynbeskyttelse af bygninger og infrastrukturinstallationer, hvor personsikkerhed, drifts- og forsyningssikkerhed eller bevaringsværdighed er væsentlig.

Vores væsentligste kunder er landets førende teknikentreprenører, hovedentreprenører, industrivirksomheder, energiselskaber, regionerne og Staten.

Flere lynnedslag og øget kompleksitet i de tekniske installationer, har øget fokus på risikoafdækning og sikkerhed i moderne byggeri. Dette har hævet efterspørgslen markant efter virksomhedens ydelser.

Læs mere om Electricon her.

Rekrutteringsprocessen

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner Lars Hovgaard, HR navigator, på telefon 5214 1200 eller via e-mail på [email protected]. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Send dit cv ved at trykke på ”Ansøg nu”. Vi vurderer ansøgerfeltet løbende og arbejder hurtigt i denne sag. Når den rette kandidat er fundet, bliver stillingen fjernet fra vores hjemmeside. Tiltrædelse kan ske snarest, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ikast

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrerentreprisen på større byggerier Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 3