To bæredygtighedskonsulenter med projektlederansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

To bæredygtighedskonsulenter med projektlederansvar


Vil du være med til at sætte retningen for Arp-Hansen Hotel Groups arbejde med bæredygtighed og sikre, at vi altid udviser ansvarlighed, aktivt gennemfører målrettede indsatser og er i konstant udvikling? Så er du måske vores én af vores to nye bæredygtighedskonsulenter.

Miljø og social ansvarlighed har længe været en væsentlig del af Arp-Hansen Hotel Group. Nu ønsker vi at tage ESG-dagsordenen til et endnu højere niveau, og derfor har vi brug for flere stærke kræfter.

Du vil primært arbejde på vores hovedkontor på Nybrovej i Gentofte, men du vil også være til stede på vores 12 hoteller og 2 luksushostels, som hovedsageligt ligger i København.

Stillingerne og dine ansvarsområder

Som bæredygtighedskonsulent har du en væsentlig rolle og et betydningsfuldt medansvar for at opfylde vores målsætninger inden for bæredygtighed og ESG.

Begge nye konsulenter kommer til at arbejde med tre overordnede spor:

1) ESG-politik og formidling

Vi har netop skudt gang i en ESG-strategiproces, som du bliver en central del af. Du vil hjælpe med at udvikle politikker og hotelrettede indsatser, og være med til at sætte nye mål inden for både E, S og G, gerne med særlig vægt på E’et. Du vil også bidrage til vores nye årlige ESG-rapport, koncernens årsrapport, udarbejde gode cases til vores salgsteams osv.

2) EU-lovkrav

Du vil komme til at følge og bistå i implementeringen af de kommende EU-direktiver, særligt CSRD og CS3D (Due Diligence). Det gælder blandt andet opsætning og udarbejdelsen af klimaregnskaber for alle hoteller og hostels i samarbejde med teamet og vores gode kollegaer inden for data og økonomi.

3) Driftsrettede ESG-indsatser

Endelig vil du blive en helt central brik i at få de gode ESG-tiltag implementeret på vores hoteller og hostels og en væsentlig sparringspartner for hoteldirektørerne. Du vil være tovholder på Green Key-certificeringerne og/eller blive projektleder med ansvar for alle indsatser inden for ét eller flere af de syv ESG-temaer, vi arbejder med; affald og cirkulær økonomi; energi; indkøb; food and beverage; vand; vask og rengøring og interiør, bygning og udearealer. Vi fordeler emnerne efter interesse og erfaring, når teamet er komplet.

Her er nogle eksempler på konkrete ansvarsområder:

  • Sikre opdatering og udvikling af ESG governance og politikker, Code of Conduct, bæredygtighedspolitik, strategi, årsrapport mv.
  • Tovholder for Green Key i forhold til miljøhandlingsplan, dokumentation, hotelaudits og indberetninger
  • Udvikle og implementere initiativer sammen med hotellerne, herunder videreudvikle strategier for fx madspil og affaldshåndtering
  • Udvikle og drive vores bæredygtighedspartnerskaber, herunder virksomhedens leverandører
  • Undervisning af ledere og medarbejdere i bæredygtighed
  • CO2-beregninger og risikoanalyser
  • Deltagelse i relevante netværk

I Arp-Hansen Hotel Group arbejder vi med afsæt i vores værdier ”Hos os er du hjemme, når du viser tillid, nærvær og er ambitiøs”. Derfor bliver du også mødt med en høj grad af tillid og frihed under ansvar.

Sæt dit præg på en ny Sustainability-afdeling

Vi opretter en spritny sustainability-afdeling, som i første omgang vil bestå af din afdelingsleder og to bæredygtighedskonsulenter. I vil sætte retningen for koncernens grønne og sociale målsætninger i tæt samarbejde med vores afdelinger inden for blandt andet indkøb, økonomi, data og HR. Afdelingen bliver en del af en driftsafdeling på 18-20 skønne kollegaer med et godt sammenhold. Du vil få gode muligheder for at sætte dit præg på den nye afdeling, hvor vi stræber efter en flad og åben kultur. Derfor leder vi også efter dig, der er innovativ, er nysgerrig og kan udfordre status quo, tør at begå fejl, dig som er relationsskabende og åben for nye tiltag.

Vi forventer meget af dig, men du kan i den grad også forvente dig meget af os

Hos os får du et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads, som står overfor spændende muligheder inden for bæredygtighed og ESG. Der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, de allerbedste kolleger og den helt særlige Arp-Hansen Hotel Group kultur.

Du får en konkurrencedygtig lønpakke, der inkluderer pension og sundhedsforsikring. Du bliver en del af Københavns største hotelkæde, som sætter en ære i at levere kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Derudover har vi en personaleforening, attraktive personalegoder, bl.a. eget fitnesscenter og fysioterapeut, en lækker kantineordning, gode rabatter ved overnatning på alle vores hoteller og hostels, fri parkering og ikke mindst frihed til planlægning af dine opgaver.

Så har vi faktisk allerede booket en overnatning til dig, da vi håber, at du har lyst til at tage med til Reboot-konference i Odense fra 29. - 30. november. Der er super spændende fagligt program (se det her) og tid til, at vi i den nye sustainability-afdelingen kan lære hinanden bedre at kende.

Hvad kigger vi efter hos vores nye bæredygtighedskonsulent?

  • Minimum 2 - 3 års erfaring fra arbejde med bæredygtighed, måske fra hotelbranchen. Har du mere erfaring, så hører vi også gerne fra dig
  • Den ene profil vi leder efter er akademisk generalist, gerne med kompetencer inden for strategiudvikling og måske har du også prøvet at rådgive eller undervise
  • Den anden profil er også en generalist med flair for data og tal og solidt kendskab til Excel, og gerne med erfaring med bæredygtighedsrapportering og forståelse for CO2-regnskaber
  • Du har kendskab til ESG-lovgivning og standarder og kan omsætte den viden til praksis
  • Du kan udvikle, styre, implementere og følge op på egne projekter
  • Du er åben, udadvendt og tydelig og kan motivere, inspirere og guide dine kolleger
  • Vi lægger vægt på, at du er ærlig, ordentlig og imødekommende. Du er ambitiøs, nærværende, god til at skabe relationer, og det er naturligt for dig at skabe følgeskab gennem engagement og inddragelse
  • Mest af alt brænder du for bæredygtighed, for det gør vi

Har du lyst til at blive en del af familien?

Vil du gå en spændende fremtid i møde hos os, så søg stillingen som bæredygtighedskonsulent nu.

Ansøgningsfrist er d. 10. september 2023 med forventet tiltrædelse d. 1. november 2023 (eller tidligere). Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, og vil derfor afholde samtaler løbende, indtil vi finder den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for bæredygtighed Lea T. Kvistgaard på [email protected] eller 2015 2962.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du erfaring med at lede multidisciplinære byggeprojekter? Vil du anvende dine kompetencer for at gøre en forskel i store hospitalsbyggerier?</p><p>Som Projektleder i af [xxxxx]
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
17. maj 2024 114
16. maj 2024 124
15. maj 2024 121
14. maj 2024 102
13. maj 2024 100
12. maj 2024 106
11. maj 2024 103
10. maj 2024 103
9. maj 2024 111
8. maj 2024 105
7. maj 2024 109
6. maj 2024 101
5. maj 2024 103
4. maj 2024 99
3. maj 2024 98
2. maj 2024 99
1. maj 2024 104
30. april 2024 109
29. april 2024 89
28. april 2024 95
27. april 2024 97
26. april 2024 92
25. april 2024 93
24. april 2024 97
23. april 2024 92
22. april 2024 90
21. april 2024 92
20. april 2024 93
19. april 2024 97
18. april 2024 87
17. april 2024 85

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer