Projektleder til udviklingsopgave og dataanalyse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre en mere effektiv offentlig sektor gennem databaserede undersøgelser som en del af en central samfundsinstitution med en unik adgang til data og store ambitioner? Så læs nærmere her om vores ledige stilling i Rigsrevisionen.

Om jobbet

Du vil spille en central rolle i at gøre Rigsrevisionens undersøgelser af den offentlige sektors effektivitet endnu mere databaserede. Du vil arbejde i en tværgående enhed, som understøtter huset i denne opgave, hvor du vil være en væsentlig drivkraft og sparringspartner for dine kolleger.

Som din primære opgave skal du være projektleder på en ny indsats angående datadrevet planlægning af større undersøgelser i Rigsrevisionen. Mere specifikt består opgaven i at udvikle og implementere et datadrevet planlægningsværktøj, der skal kunne afdække større områder inden for statens opgaveportefølje. Det vil være en alsidig opgave, hvor det er vigtigt at have et godt blik over flere dele af processen:

Som en central del vil du skulle analysere store mængder mikrodata fra Danmarks Statistik.

  • Du vil komme til at lave programmer, der systematisk kan gennemgå en stor mængde statistikker og lede efter relevante mønstre.
  • Du vil skulle sætte dig ind i mange forskellige områder og lave overordnet litteraturgennemgang samt interviews med relevante fagpersoner.
  • Du vil have et stærkt samarbejde med analytikere på tværs af huset.

Du vil være primus motor på opgaven og arbejde sammen med en mindre gruppe af medarbejdere i kontoret, som vil indgå i arbejdet med analyserne. Du vil afrapportere både til kontoret, men også til Rigsrevisionens direktion.

Som supplement til rollen som projektleder på det datadrevne planlægningsværktøj vil du også indgå i kontorets øvrige arbejde med at gennemføre større undersøgelser. Her vil du være med til at designe og gennemføre databaserede undersøgelser med fokus på at afdække potentialer for at øge effektiviteten i stat og regioner. Rigsrevisionens undersøgelser gennemføres på 6-12 måneder og afrapporteres til Statsrevisorerne som beretninger. Rigsrevisionen har en unik adgang til data til brug for vores undersøgelser. I forbindelse med undersøgelserne indhenter vi både data fra de statslige institutioner og anvender diverse tredjepartsdata.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte souschef Bolette Danckert på tlf. 33 92 84 62.

Om dig

Vi leder efter en person med følgende profil:

  • Du har erfaring med projektledelse og kan effektivt drive processer fremad.
  • Du har mindst et par års erfaring som dataanalytiker og er vant til at arbejde anvendelsesorienteret med data, hvor dine resultater formidles og udstilles på en klar måde.
  • Du har en metodisk værktøjskasse og har erfaring med fx benchmarking, effektmåling, analyser af tidsserier eller automatiseret tekstanalyse. Du må gerne have anvendt disse metoder i forbindelse med effektivitetsanalyser.
  • Du må meget gerne have erfaring med at programmere og analysere større mængder af data i R, men erfaring med andre programmer (og en lyst til at lære R) vil også kunne fungere.
  • Du kan lide at bidrage til et stærkt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab.

Ansættelsen

Gennemsnitligt har vi en 37-timers arbejdsuge (inkl. frokost), men der vil være perioder med ekstra travlhed. Vi har flekstid, så du har gode muligheder for at skabe balance mellem karriere og fritid.

Vi prioriterer kompetenceudvikling højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder. Du kommer bl.a. til at indgå i vores kompetenceudviklingsforløb, som strækker sig over de første 3 år af din ansættelse. Det giver dig et solidt kendskab til Rigsrevisionen og udbygger løbende dine kompetencer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår er efter overenskomst og kvalifikationer. Ved ansættelse skal du fremvise en straffeattest.

Du kan læse mere om Rigsrevisionen på www.rigsrevisionen.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning, så vi har den senest mandag den 10. oktober 2022. Hvis du ikke modtager en bekræftelse på din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 92 85 25.

Rigsrevisionen opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    Er du en handlekraftig og selvstændig projektleder, der formår at binde enderne sammen på tværs af en kompleks organisation? Er du ekspert i forankring af resultater, og kan du skabe organisatorisk..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vil du elske at fundraise og sikre hjælp til nogle af verdens allermest sårbare? Så læs med her.I [xxxxx]s Fundraising- & loyalitetsteam leder vi nemlig efter en ny kollega, der f..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ørestad

    Are you passionate about Project Management and would like to help improve lives of thousands of patients? Do you want to be part of a dynamic, virtual team, managing Obesity projects across severa..
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0