Kursusadministrator til kursusteamet ved Koncernfælles Kursusadministration, Forsvarsakademiet.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du interesse for kursusadministration og løbende forbedringer af administrative processer, og vil du arbejde med digitaliserede processer der understøtter Forsvarets kursusvirksomhed? Så skal du læse videre her.

Om os

Vi er en nyskabende enhed, der igennem de sidste 3 år har samlet, optimereret og digitaliseret al administrativ understøttelse af kurser og efteruddannelse i Forsvarsministeriets koncern. Vi har ved årsskiftet implementeret ”MinUddannelse” – som er en moderne kursusplatform på internettet. Den administrative del af platformen hedder Plan2Learn.

Vi er organiseret i et kursusteam, et udviklingsteam samt en support- og datamanager. Vi har fokus på medarbejdertrivsel, nysgerrighed, udvikling og stabil drift, god service, motivation samt godt humør.

Kulturen hos os er åben, og der er dialog og samarbejde på tværs af vores teams. Alle kan lære af hinanden, og er interesseret i hinandens ansvarsområder og resultater. At lave fejl er ikke tabu, fordi det er uundgåeligt, når man ”betræder ny jord” og afprøver ting – så længe vi blot lærer af dem.

Du kan finde mere info her https://fak.dk/da/uddannelse/koncernfalles-kursusadministration/

Om stillingen

Den primære opgave i stillingen vil være drift af kursusadministration på vores nye platform ’Min Uddannelse’ (Plan2Learn) samt support på flere forskellige medier, herunder mail, chat og telefon. Vi håndterer i driften op i mod 1200 kurser på årsbasis, herunder blended learning aktiviteter og e-læring.
Vi kan tilbyde en bred palette af forskellige opgaver inden for administration, support, processer og formidling, alt afhængig af dine egne interesser. Du kan få muligheden for at indgå i små projektgrupper, der arbejder med forskellige delopgaver i vores administrative processer.

Vi arbejder med shared service i teamet og en fælles opgaveløsning efter LEAN manegement principper, de steder hvor det giver mening. Derfor er det vigtigt, at du kan se fordelen ved at arbejde efter de principper, og måske har du erfaring med de anvendelse af de værktøjer.

I jobbet har du mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for administration, support, Lean, shared service, samt udvikling af processer, i en stor og alsidig koncern.

Om dig

Vi leder efter en imødekommende, serviceminded, udviklingsorienteret medarbejder til kursusteamet.

Vi forventer du har en kontoruddannelse, gerne med speciale i offentlig administration eller lignende.

Du skal være fremragende til kundeservice, have en empatisk sans og ikke mindst forstå vores forretningsprocesser samt vores kunder som spænder vidt fra at være vores soldater, kursusledere, chefer og alle vores kollegaer både i Forsvaret og ved Styrelserne.

Da vi arbejder med arbejdsudjævning igennem shared service og visuel styring af opgaver på tavler, så det er essentielt at du kan er omstillingsparat og kan samarbejde godt med dine kollegaer.

Opgavernes forskellighed kræver, at du er fleksibel og kan håndtere at du i teamet ikke vil ”eje” dine egne opgaver, så det er vigtigt at du er en holdspiller med en høj grad af arbejdsmoral, og kan trives med en fælles opgaveløsning.

Faglig er det vigtigt at du generelt har IT-flair, og er en erfaren bruger af office pakken. Gerne med en interesse for ticketsystemer, digitale skabeloner eller formularer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansøgningsfristen er 10. oktober 2022, Vi afholder samtaler løbende, og ansættelse er d. 1. november 2022 eller snarest derefter.

Dit faste tjenestested vil være Svanemøllens Kaserne fra 1. december 2022, indtil denne dato vil enheden være på Frederiksberg Slot.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af kursusteamet i Koncernfælles Kursusadministration chefsergent Gitte M. Olesen, på telefon nr. 72 81 71 91.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 50 36 eller på mail på [email protected].

Ansøgningsfrist er den 10. oktober 2022 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen er til besættelse 1. november 2022 eller snarest muligt derefter.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.

FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.

FAK gennemfører forskning og udvikling inden for de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 13
10. juni 2024 13
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 7
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 3
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 4
21. maj 2024 5
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 10
16. maj 2024 11